Vito Tourer | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De nieuwste Vito Tourer brengt u verder op weg.

Vanaf € 40.530 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Bij uitstek geschikt voor personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan acht personen en de bestuurder. Maar de Mid-Size Van met de ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens volledig actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes me waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Highlights.

  1. Veiligheid
  2. Rendement
  3. Connectiviteit
Kom met voorbeeldige veiligheid op uw bestemming aan.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en andere verkeersdeelnemers. Tot de standaardveiligheidsuitrusting behoren bijvoorbeeld de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST. Ook airbags en een gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard. Als optie zijn sidebags en windowbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede door de spoor- en de dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vier dieselmotoruitvoeringen van de Vito Tourer vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Vito Tourer, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Genieten van uw werk.

Vito Tourer

Ervaar nu de Vito Tourer.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten