Brengt zaken vooruit: de Vito Tourer.

Vanaf € 30.725,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 374,- per maand1

Configurator
1

Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Utrecht. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 36 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. Alleen geldig i.c.m. een ServiceCare product.

De Vito. Runs on ambition.

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito Tourer uitstekend bij u. De Vito Tourer brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito Tourer is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, variabiliteit en veiligheid gaat. De Vito Tourer is nu eenmaal een expert op het gebied van professioneel personenvervoer – ontwikkeld door een echte bedrijfswagenspecialist.

De Vito beschikt over innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zodat u nóg veiliger op uw bestemming aankomt. Met achterwiel- of vierwielaandrijving, als Vito Tourer BASE of PRO: u kiest gewoon het voertuig dat het beste bij uw plannen past.

Een dicht netwerk van Mercedes-Benz dealers zorgt er met een groot aanbod services voor dat uw Vito Tourer zijn betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op de Mercedes-Benz Service. Deze kent uw voertuig het beste. Zo blijft de Vito Tourer voor lange tijd uw waardevolle partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Rendement
  3. Veiligheid
  4. Flexibiliteit
  5. Comfort
Staat dag en nacht voor u klaar.    

U zult uw Vito snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit dat 5,5 miljoen testkilometers en omvangrijke tests met succes heeft doorstaan. De Vito is ontworpen om aan de zware eisen te voldoen die aan een voertuig voor zakelijk gebruik worden gesteld. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat de Vito als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Eén ding is zeker: met de Vito kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de Vito u altijd en overal bij uw taken. Want voor ons is 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' niet slechts een motto, maar een belofte.

Dankzij een hoge betrouwbaarheid verder komen.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. De uiterst efficiënte Vito Tourer heeft dan ook alles in huis om uw bedrijf succesvoller te maken. De voor Mercedes-Benz typerende betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn toonaangevend. Zij zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij. De uitstekende kwaliteit is gewoon de allerbeste voorwaarde om de kosten voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden. Om ervoor te zorgen dat de Vito Tourer er ook na vele jaren nog goed uitziet, is deze uitstekend beschermd tegen corrosie, onder meer dankzij de volledig verzinkte carrosserie.

Geen enkel risico – elke rit weer.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en zelfs andere verkeersdeelnemers. Tot deze veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder andere de standaard zijwindassistent, alertheidsassistent ATTENTION ASSIST, de nieuwste generatie van het elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP® en maximaal zes airbags.1 Bovendien is een reddingssticker met QR-code op de B-stijl aangebracht, waarmee hulpdiensten direct de voertuigspecifieke reddingskaart kunnen opvragen.

Een highlight vormt de als optie leverbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de bebouwde kom de afstand ten opzichte van voorliggers bewaakt en waarschuwt zodra mogelijk een botsing dreigt. Optioneel zijn een achteruitrijcamera en het preventieve beschermingssysteem voor inzittenden PRE-SAFE® leverbaar. Daarnaast zijn nog diverse andere veiligheidsuitrustingen2 leverbaar voor nóg meer veiligheid. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Meer mogelijkheden.

Welk doel u ook voor ogen hebt, de Vito Tourer zorgt ervoor dat uw missie slaagt. De modellen BASE en PRO kunnen namelijk exact op uw wensen en op die van de passagiers worden afgestemd. Zoekt u een uitgesproken veelzijdige taxi of verenigingsbus? Dan moet u kennis maken met de Vito Tourer PRO. Wanneer u een werkploeg naar hun bestemming moet vervoeren, is de functionele Vito Tourer BASE de juiste keuze.

Afhankelijk van de carrosserielengte kunnen in het passagierscompartiment twee of in de extra lange uitvoering zelfs drie rijen zitplaatsen met twee- of driezitsbanken worden uitgerust. Om het maximale aantal zitplaatsen van negen stuks te bereiken, moet u voor drie rijen zitplaatsen in het passagierscompartiment (stoelconfiguratie 2-2-3) kiezen of een bijrijdersbank voor en twee driepersoonsbanken achter. En het beste is dat u ook bij privéritten van de veelzijdigheid van de Vito Tourer profiteert.

Fascinerend hoe comfortabel een werkplek kan zijn.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Tourer brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee bijrijders.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor uitstekende verbindingen en perfect entertainment. Bovendien helpen de navigatiesystemen AUDIO 40 en Becker® MAP PILOT3 u uw bestemming sneller te bereiken. Wanneer u de Vito Tourer nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket interieur bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

1

Airbag voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard bij alle modellen van de Vito Tourer. Bovendien zijn thorax-/pelvis-/sidebags en windowbags voorin of windowbags voorin en achterin als optie beschikbaar.

2

Zie de standaard- en optionele uitrustingen veiligheid en www.mercedes-benz.nl

3

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met AUDIO 15 leverbaar.

Altijd hulpvaardig.

PRE-SAFE®-systeem

Actieve parkeerassistent

Rijlichtassistent

Spoorassistent

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dodehoekassistent

Net zo veelzijdig als uw ritten.

Op een plek aankomen is één ding. Maar om vervolgens verder te komen, is pas echt een uitdaging. Daarom kan er voor de Vito Tourer worden gekozen uit 3 krachtige motoren en uit de soorten aandrijving achterwiel- en vierwielaandrijving. Wat bent u van plan en waar gaat u heen? Kies uw voertuig met de aandrijving die bij uw gebruiksprofiel en het gewenste rijgedrag past.

De als optie leverbare zeventraps automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS zorgt voor een hoog rijcomfort en laag verbruik. Ook de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak overtuigt dankzij de uitstekende balans tussen wendbaarheid en efficiëntie. Welk type aandrijving u ook kiest, met de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, de comfortabele onderstelafstelling en de onafhankelijke wielophanging geniet u in de Vito Tourer van efficiëntie, motorloop en rijcomfort als in een personenauto.

Mercedes PRO Adapter. 

De Mercedes-Benz PRO adapter biedt u in de Vito een compleet geïntegreerde communicatiesysteem, Mercedes PRO connect. Hiermee kunt u op een efficiënte manier verbinding maken met uw rijdend wagenpark en chauffeurs - in realtime. Dit intelligente voertuigbewakings- en communicatiesysteem verbetert de inzet van uw wagenpark en helpt de efficiëntie van uw bedrijfsvoering te verhogen.

*De aangegeven waarden zijn aan de hand van de voorgeschreven meetmethode berekend. Het gaat om de 'NEFZ-CO2-waarden' conform art. 2 lid 1 van het uitvoeringsbesluit (EU) 2017/1152. De brandstofverbruikswaarden worden op basis van deze waarden berekend.