De nieuwste Vito Tourer brengt u verder op weg.

Vanaf € 34.930 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 369 per maand*

Configureer nu

Bij uitstek geschikt voor personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan acht personen en de bestuurder. Maar de Mid-Size Van met de ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens volledig actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

Highlights.

  1. Flexibiliteit
  2. Comfort
  3. Veiligheid
  4. Rendement
  5. Connectiviteit
Uw koers: direct naar succes.

Welk doel u ook voor ogen hebt, de Vito Tourer zorgt ervoor dat uw missie slaagt. De drie modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk exact op uw wensen en op die van de passagiers worden afgestemd. Het maakt niet uit of u de Vito Tourer nu gebruikt om te reizen of voor shuttleservice, de Vito Tourer SELECT is met zijn 2 instelbare driezitsbanken steeds de beste keuze. Misschien verwent u uw passagiers met licht en lucht en bestelt u het optionele panoramaschuifdak. Zoekt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u kennis maken met de Vito Tourer PRO. Wanneer u een werkploeg naar hun bestemming moet vervoeren, is de functionele Vito Tourer BASE de juiste keuze.

Afhankelijk van de carrosserielengte kunnen in het passagierscompartiment twee of in de extra lange uitvoering zelfs drie rijen zitplaatsen met twee- of driezitsbanken worden uitgerust. Om het maximale aantal zitplaatsen van negen stuks te bereiken, moet u voor drie rijen zitplaatsen in het bijrijderscompartiment (stoelconfiguratie 2-2-3) kiezen of een bijrijdersbank voor en twee driepersoonsbanken achter. En het beste is nog dat u ook tijdens privéritten van de veelzijdigheid van de Vito Tourer profiteert.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Tourer brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee bijrijders.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT1 kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Tourer nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen2. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

Kom met voorbeeldige veiligheid op uw bestemming aan.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en andere verkeersdeelnemers. Tot de standaardveiligheidsuitrusting behoren bijvoorbeeld de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST. Ook airbags en een gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard. Als optie zijn sidebags en windowbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede de spoor- en de dodehoekassistent.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vier dieselmotoruitvoeringen van de Vito Tourer vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met Audio 15 leverbaar.

2

Het chroompakket Interieur is standaard bij de Vito Tourer SELECT.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

PRE-SAFE®  

Actieve parkeerassistent

Rijlichtassistent

Spoorassistent

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dodehoekassistent

Mercedes PRO: maakt uw dagelijks werk simpeler.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagens. Het is ons doel om u de mogelijkheid te geven uw alledaagse werkzaamheden met uw voertuig door digitale services eenvoudiger en efficiënter in te richten. Ons streven daarbij: uw behoeften verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect-producten bij elkaar en kom te weten welke voor uw voertuig beschikbaar zijn.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom hier te weten uit welke bestanddelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u deze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over het configureren en het gebruik in de praktijk.

Genieten van uw werk.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Niet geldig in combinatie met de duurzaamheidspremie. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum