Brengt zaken vooruit: de Vito Tourer.

Vanaf € 27.060,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 269,- per maand*

Configurator

De Vito. Runs on ambition.

 

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito Tourer uitstekend bij u. De Vito Tourer brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito Tourer is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, variabiliteit en veiligheid gaat. De Vito Tourer is nu eenmaal een expert op het gebied van professioneel personenvervoer – ontwikkeld door een echte bedrijfswagenspecialist.

De Vito beschikt over innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zodat u nóg veiliger op uw bestemming aankomt. Met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving, als Vito Tourer BASE, PRO of SELECT: u kiest gewoon het voertuig dat het beste bij uw plannen past.

Een dicht netwerk van Mercedes-Benz dealers zorgt er met een groot aanbod services voor dat uw Vito Tourer zijn betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op de Mercedes-Benz Service. Deze kent uw voertuig het beste. Zo blijft de Vito Tourer voor lange tijd uw waardevolle partner.

Highlights.

  1. Rendement
  2. Veiligheid
  3. Flexibiliteit
  4. Comfort
Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. De uiterst efficiënte Vito Tourer heeft dan ook alles in huis om uw bedrijf succesvoller te maken.

Met de uitstekende verbruikswaarden van de vijf dieselmotorvarianten bent u zuinig onderweg. De voor Mercedes-Benz typerende betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn al even toonaangevend. Zij zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij. De uitstekende kwaliteit is gewoon de allerbeste voorwaarde om de kosten voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden.

Om ervoor te zorgen dat de Vito er ook na vele jaren nog goed uitziet, is deze uitstekend beschermd tegen corrosie, onder meer dankzij de volledig verzinkte carrosserie.

Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en andere verkeersdeelnemers. Tot deze veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder andere de standaard zijwindassistent, alertheidsassistent ATTENTION ASSIST, de nieuwste generatie van het elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP® en maar liefst zes airbags1. Bovendien is een reddingssticker met QR-code op de B-stijl aangebracht, waarmee hulpdiensten direct de voertuigspecifieke reddingskaart kunnen opvragen.

Een highlight vormt de als optie leverbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de bebouwde kom de afstand ten opzichte van voorliggers bewaakt en waarschuwt zodra mogelijk een botsing dreigt. Optioneel zijn een achteruitrijcamera en het preventieve beschermingssysteem voor inzittenden PRE-SAFE® leverbaar. Daarnaast zijn er nog diverse andere veiligheidsuitrustingen leverbaar voor nóg meer veiligheid in uw Vito Tourer. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Uw koers: direct naar succes.

Welk doel u ook voor ogen hebt, de Vito Tourer zorgt ervoor dat uw missie slaagt. De drie modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk exact op uw wensen en op die van de passagiers worden afgestemd. Het maakt niet uit of u de Vito Tourer nu gebruikt om te reizen of voor shuttleservice, de Vito Tourer SELECT is met zijn 2 instelbare driezitsbanken steeds de beste keuze. Misschien verwent u uw passagiers met licht en lucht en bestelt u het optionele panoramaschuifdak. Zoekt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u kennis maken met de Vito Tourer PRO. Wanneer u een werkploeg naar hun bestemming moet vervoeren, is de functionele Vito Tourer BASE de juiste keuze.

Afhankelijk van de carrosserielengte kunnen in het passagierscompartiment twee of in de extra lange uitvoering zelfs drie rijen zitplaatsen met twee- of driezitsbanken worden uitgerust. Om het maximale aantal zitplaatsen van negen stuks te bereiken, moet u voor drie rijen zitplaatsen in het bijrijderscompartiment (stoelconfiguratie 2-2-3) kiezen of een bijrijdersbank voor en twee driepersoonsbanken achter. En het beste is nog dat u ook tijdens privéritten van de veelzijdigheid van de Vito Tourer profiteert.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Tourer brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee bijrijders.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Tourer nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

1

Airbag voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard bij alle modellen van de Vito Tourer. Bovendien zijn thorax-/pelvis-/sidebags en windowbags voorin of windowbags voorin en achterin als optie beschikbaar.

Altijd hulpvaardig.

PRE-SAFE®  

Actieve parkeerassistent

Rijlichtassistent

Spoorassistent

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dodehoekassistent

Net zo veelzijdig als uw ritten.

Volle kracht vooruit.

Op een plek aankomen is één ding. Maar om vervolgens verder te komen, is pas echt een uitdaging. Daarom kan er voor de Vito Tourer worden gekozen uit vijf krachtige motoren en uit de drie soorten aandrijving: voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. Wat bent u van plan en waar gaat u heen? Kies uw voertuig met de aandrijving die bij uw gebruiksprofiel en het gewenste rijgedrag past.

De standaard negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC zorgt onderweg voor een hoog rijcomfort en een zuinig verbruik. Ook de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak overtuigt dankzij de uitstekende balans tussen wendbaarheid en efficiëntie. Welk type aandrijving u ook kiest, met de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, de comfortabele onderstelafstelling en de onafhankelijke wielophanging geniet u in de Vito Tourer van efficiëntie, motorloop en rijcomfort als in een personenauto.

 

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.

Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Vind de passende oplossingen voor uw Vito.
Geoptimaliseerde ondersteuning

Geoptimaliseerde ondersteuning.

Helpt tijd en kosten te besparen.
Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsbezoeken, kortere standtijden en directe ondersteuning bij noodgevallen.
Meer weten
Digitale registraties

Digitale registraties.

Belangrijke gegevens met betrekking tot uw wagenpark zijn snel beschikbaar.
Belangrijke gegevens van de voertuigen in uw wagenpark, zoals de afgelegde ritten, zijn altijd snel beschikbaar.
Meer weten
Efficiënt fleetmanagement

Efficiënt fleetmanagement.

Zicht op voertuigstatus en -locatie.
 Benut de capaciteit van uw wagenpark nóg beter door een anticiperende en flexibele planning en een permanent overzicht van uw voertuigen.
Meer weten
Efficiënte rijstijlanalyse

Efficiënte rijstijlanalyse.

Lagere verbruikskosten en minder uitval.
 Zorg voor blijvend lagere energie- en uitvalkosten en verbeter de rendabiliteit door een efficiënte rijstijlanalyse.
Meer weten
Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie

Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie.

Wagenparkbeheerder en bestuurder direct met elkaar verbonden.
 Verhoog uw productiviteit en bespaar tijd met een interactieve, snelle en duidelijke wagenparkcommunicatie.
Meer weten
Mobiele voertuigbediening

Mobiele voertuigbediening.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.
 Bedien en controleer bepaalde voertuigfuncties en de voertuigstatus comfortabel op afstand en ver- en ontgrendel het voertuig ook zonder sleutel.
Meer weten
Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans

Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans.

Brengt Mercedes-Benz Vans in elk fleetmanagementsysteem.

Maak gebruik van de "Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans" van Mercedes PRO om Mercedes-Benz Vans in uw bestaande fleetmanagementsysteem te integreren.

 

Meer weten
Gedigitaliseerd eVan Management

Gedigitaliseerd eVan Management.1, 2

Opladen bij het starten – met aangename temperatuurregeling.

Laat uw elektrische voertuigen met volledige acculading en met een aangename temperatuur starten en houd het laadmanagement continu in de gaten

 

Meer weten
1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

De service "Intelligent laadmanagement" is in geselecteerde markten beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer ter plaatse. Gebruiksvoorwaarde voor de service Intelligent laadmanagement is een passende stroomvoorziening op de eigen standplaats. Neem als u de stroomvoorziening buiten de service wilt gebruiken contact op met de aanbieder van de stroomvoorziening.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 36 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum