Vito Tourer | Mercedes-Benz bestelwagens

De nieuwste Vito Tourer brengt u verder op weg.

Vanaf € 34.930 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 369 per maand*

Configureer nu

Bij uitstek geschikt voor personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan acht personen en de bestuurder. Maar de Mid-Size Van met de ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens volledig actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Highlights.

  1. Veiligheid
  2. Rendement
  3. Connectiviteit
Kom met voorbeeldige veiligheid op uw bestemming aan.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en andere verkeersdeelnemers. Tot de standaardveiligheidsuitrusting behoren bijvoorbeeld de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST. Ook airbags en een gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard. Als optie zijn sidebags en windowbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede door de spoor- en de dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vier dieselmotoruitvoeringen van de Vito Tourer vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Vito Tourer, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Mercedes PRO: maakt uw dagelijks werk simpeler.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagens. Het is ons doel om u de mogelijkheid te geven uw alledaagse werkzaamheden met uw voertuig door digitale services eenvoudiger en efficiënter in te richten. Ons streven daarbij: uw behoeften verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect-producten bij elkaar en kom te weten welke voor uw voertuig beschikbaar zijn.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom hier te weten uit welke bestanddelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u deze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over het configureren en het gebruik in de praktijk.

Genieten van uw werk.

Vito Tourer

Ervaar nu de Vito Tourer.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 30 september 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum