De nieuwste Vito Tourer brengt u verder op weg.

Vanaf € 28.265 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 299 per maand*

Nu configureren

Bij uitstek geschikt voor personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan acht personen en de bestuurder. Maar de Mid-Size Van met de ster biedt u veel meer: De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens helemaal actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

Highlights.

  1. Flexibiliteit
  2. Comfort
  3. Veiligheid
  4. Rendement
  5. Connectiviteit
Uw koers: direct naar succes.

Welk doel u ook voor ogen hebt, de Vito Tourer zorgt ervoor dat uw missie slaagt. De drie modellen BASE, PRO en SELECT kunnen namelijk exact op uw wensen en op die van de passagiers worden afgestemd. Het maakt niet uit of u de Vito Tourer nu gebruikt om te reizen of voor shuttleservice, de Vito Tourer SELECT is met zijn 2 instelbare driezitsbanken steeds de beste keuze. Misschien verwent u uw passagiers met licht en lucht en bestelt u het optionele panoramaschuifdak. Zoekt u een uitgesproken veelzijdige taxi? Dan moet u kennis maken met de Vito Tourer PRO. Wanneer u een werkploeg naar hun bestemming moet vervoeren, is de functionele Vito Tourer BASE de juiste keuze.

Afhankelijk van de carrosserielengte kunnen in het passagierscompartiment twee of in de extra lange uitvoering zelfs drie rijen zitplaatsen met twee- of driezitsbanken worden uitgerust. Om het maximale aantal zitplaatsen van negen stuks te bereiken, moet u voor drie rijen zitplaatsen in het bijrijderscompartiment (stoelconfiguratie 2-2-3) kiezen of een bijrijdersbank voor en twee driepersoonsbanken achter. En het beste is nog dat u ook tijdens privéritten van de veelzijdigheid van de Vito Tourer profiteert.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Tourer brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee bijrijders.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT1 kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Tourer nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen2. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

Kom met voorbeeldige veiligheid op uw bestemming aan.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Tourer heeft iedereen profijt: uw medereizigers, u en andere verkeersdeelnemers. Tot de standaardveiligheidsuitrusting behoren bijvoorbeeld de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST. Ook airbags en een gordelwaarschuwingssysteem voor de bestuurder en bijrijder zijn standaard. Als optie zijn sidebags en windowbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede de spoor- en de dodehoekassistent.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vijf dieselmotoruitvoeringen van de Vito Tourer vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Tourer er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.
Door het gestaag toenemende aantal van Mercedes PRO connectiviteitsservices kunt u klussen gemakkelijker en rendabeler klaren. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer wagenparkcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met Audio 15 leverbaar.

2

Het chroompakket Interieur is standaard bij de Vito Tourer SELECT.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO1 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.

Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

1

Mercedes PRO is beschikbaar in een aantal Europese landen. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Vind de passende oplossingen voor uw Vito.
Geoptimaliseerde ondersteuning

Geoptimaliseerde ondersteuning.

Helpt tijd en kosten te besparen.
Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsbezoeken, kortere standtijden en directe ondersteuning bij noodgevallen.
Meer informatie
Digitale registraties

Digitale registraties.

Belangrijke gegevens met betrekking tot uw wagenpark zijn snel beschikbaar.
Belangrijke gegevens van de voertuigen in uw wagenpark, zoals de afgelegde ritten, zijn altijd snel beschikbaar.
Meer informatie
Efficiënt fleetmanagement

Efficiënt fleetmanagement.

Zicht op voertuigstatus en -locatie.
 Benut de capaciteit van uw wagenpark nóg beter door een anticiperende en flexibele planning en een permanent overzicht van uw voertuigen.
Meer informatie
Efficiënte rijstijlanalyse

Efficiënte rijstijlanalyse.

Lagere verbruikskosten en minder uitval.
 Zorg voor blijvend lagere energie- en uitvalkosten en verbeter de rendabiliteit door een efficiënte rijstijlanalyse.
Meer informatie
Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie

Vereenvoudigde wagenparkcommunicatie.

Wagenparkbeheerder en bestuurder direct met elkaar verbonden.
 Verhoog uw productiviteit en bespaar tijd met een interactieve, snelle en duidelijke wagenparkcommunicatie.
Meer informatie
Mobiele voertuigbediening

Mobiele voertuigbediening.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.
 Bedien en controleer bepaalde voertuigfuncties en de voertuigstatus comfortabel op afstand en ver- en ontgrendel het voertuig ook zonder sleutel.
Meer informatie
Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans

Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans.

Brengt Mercedes-Benz Vans in elk fleetmanagementsysteem.

Maak gebruik van de "Gegevensinterfaces Mercedes-Benz Vans" van Mercedes PRO om Mercedes-Benz Vans in uw bestaande fleetmanagementsysteem te integreren.

 

Meer informatie
Gedigitaliseerd eVan Management

Gedigitaliseerd eVan Management.1, 2

Opladen bij het starten – met aangename temperatuurregeling.

Laat uw elektrische voertuigen met volledige acculading en met een aangename temperatuur starten en houd het laadmanagement continu in de gaten

 

Meer informatie
1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

De service "Intelligent laadmanagement" is in geselecteerde markten beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer ter plaatse. Gebruiksvoorwaarde voor de service Intelligent laadmanagement is een passende stroomvoorziening op de eigen standplaats. Neem als u de stroomvoorziening buiten de service wilt gebruiken, contact op met de aanbieder van de stroomvoorziening.

eVans van Mercedes-Benz: geschikt voor alledaagse klusjes, rendabel en branchespecifiek.

Beleef de Vito Tourer ook met elektro-aandrijving.

Genieten van uw werk.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie met afname van een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2020. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum