Onder de kap: de technische gegevens, afmetingen en gewichten van de Vito Gesloten Bestelwagen.

Afmetingen en gewichten.

Lengte
Max. toegestaan totaalgewicht
Aandrijving

Stel uw Vito Gesloten Bestelwagen samen.

In de configurator stelt u uw Vito naar eigen wens samen.

Download technische specificaties.

Op de Technische Specificatie (TS) staat algemene technische informatie over de Mercedes-Benz Bestelwagens uit het leveringsprogramma van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Op de TS staat binnen één type in één overzicht, onder andere het eigengewicht, laadvermogen, afmetingen, motorgegevens en de uitvoering van de bestelwagen.

Voor de TS geldt dat deze is gemaakt op basis van de standaard uitvoering van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Afmetingen en gewichten hebben een fabriekstolerantie en kunnen afwijken wanneer extra opties worden besteld.

Downloads bij het onderwerp.

Handleiding.

Wilt u alles weten over de Vito? Bekijk de interactieve handleiding voor meer details over de Vitomodellen.

Goed voor uw budget.

Zuinige motoren voor meer efficiëntie.

De Vito Gesloten bestelwagen is efficiënt en duurzaam dankzij de twee viercilinder dieselmotoren met directe common rail-inspuiting en turbo-oplading, en een uiterst efficiënte elektromotor. De dieselmotor met een cilinderinhoud van 1598 cm3 is in twee vermogensklassen leverbaar, de motor met een cilinderinhoud van 2143 cm3 in drie vermogensklassen. Afhankelijk van de motor kan voor voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving worden gekozen.

Motoren en verbruikswaarden.

Voertuigtype
Aandrijving
Emissienorm
*De aangegeven waarden zijn aan de hand van de voorgeschreven meetmethode berekend. Het gaat om de 'NEFZ-CO2-waarden' conform art. 2 lid 1 van het uitvoeringsbesluit (EU) 2017/1152. De brandstofverbruikswaarden worden op basis van deze waarden berekend.

Lorem Ipsum