Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Vito Gesloten Bestelwagen.

Talrijke uitrustingen in één oogopslag.

 1. Uitrustingspakketten
  Rijassistentiepakket

  Het rijassistentiepakket ondersteunt de veiligheid met intelligente systemen en kan helpen ongevallen te voorkomen en de gevolgen ervan te verminderen.

  Optie.

  Spoorpakket

  Het spoorpakket kan de bestuurder ondersteunen bij het in de juiste rijstrook blijven en bij het wisselen van rijstrook op meerbaanswegen.

  Optie.

  Diefstalbeveiligingspakket

  Met het antidiefstalpakket wordt het voertuig met behulp van een zicht- en hoorbaar alarm tegen diefstal beveiligd.

  Optie.

  Sportpakket exterieur

  Het sportpakket exterieur verleent het voertuig met folie in contrastkleur, lichtmetalen velgen en andere hoogwaardige designelementen een sportieve look en meer individualiteit.

  Optie.


  Spiegelpakket Vito

  Het spiegelpakket zorgt met automatisch dimmende en inklapbare spiegels voor meer comfort en veiligheid tijdens de rit en bij het in- en uitstappen.

  Optie.

 2. Interieur
  Scheidingswand doorlopend

  De doorlopende scheidingswand aan de B-stijl beschermt bestuurder en bijrijder tegen de lading, schermt de cabine af van de laadruimte en houdt vuil, stof en geluid buiten de bestuurdersruimte.


  Sjorogen

  Met de vast verankerde, in-/uitklapbare sjorogen op de bagageruimtebodem kunt u de bagage gemakkelijker vastzetten.


  Houten vloer

  De robuuste houten vloer draagt ook zware lading, beschermt de bagageruimtebodem tegen beschadigingen, is slipvast en onderhoudsarm, en verbetert de warmte- en geluidsisolatie.

  Optie.

  Bodembekleding kunststof

  De lichtgewicht, zwarte bodembekleding van kunststof is duurzaam, waterdicht en eenvoudig te reinigen.

  Optie.

  Sjorrails zijstructuur aan borstgordel

  Met behulp van de sjorrails aan de zijstructuren kunnen halfhoge, volumineuze goederen tijdens het transport met sjorbanden worden bevestigd, zodat deze niet kunnen kantelen of wegglijden.

  Optie.

  Tweezits bijrijdersbank

  Dankzij de bijrijdersbank met 2 zitplaatsen ontstaat er voor in de cockpit een extra zitplaats met driepuntsveiligheidsgordel en in hoogte verstelbare hoofdsteun.

  Optie.
 3. Exterieur

  Achterklep

  Dankzij de royale bagageruimteopening kan ook bagage of lading met grote afmetingen via de achterklep makkelijk worden in- en uitgeladen.  Schuifdeur rechts

  De schuifdeur maakt de laadruimte toegankelijk van de zijkant, waardoor laden en lossen gemakkelijker wordt.


  Vaste aanhangwagenkoppeling met kogelkop

  De aanhangwagenkoppeling met vaste kogelkop maakt het trekken van aanhangwagens met een aanhangwagengewicht tot maar liefst 2500 kg mogelijk.1

  Optie.


  Elektrische bediening voor schuifdeuren

  Met behulp van een knop kan de schuifdeur elektrisch worden geopend en gesloten zonder dat de bestuurder hoeft uit te stappen of de passagiers dit zelf moeten doen.

  Optie.
 4. Comfort
  Stuurwiel in hoek en hoogte verstelbaar

  Het in de hoek en de hoogte verstelbare stuurwiel biedt bestuurders met verschillende lichaamslengtes een individuele en ergonomische zithouding.


  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De THERMOTRONIC regelt automatisch de temperatuur, luchthoeveelheid en luchtverdeling voor de bestuurder en bijrijder.

  Optie.

  Stoelverwarming voor bestuurder en bijrijder

  De elektrische stoelverwarming verwarmt koude stoelen meteen na het inschakelen, zorgt zo voor meer zitcomfort en geeft meer welbehagen in het koude seizoen of in koude nachten.

  Optie.


  Ruit voor de achterklep of de achterdeuren met ruitensproeierinstallatie

  Dankzij de ruit in de achterklep met ruitensproeierinstallatie en achterruitverwarming is er ook bij koud en nat weer zicht naar achteren.

  De afbeelding toont een Vito Tourer.

  Optie.
 5. Techniek


  Handgeschakelde zesversnellingsbak4

  De handgeschakelde zesversnellingsbak zorgt voor een uitgekiende verhouding tussen hoog rijcomfort en laag brandstofverbruik.  Automatische transmissie 9G-TRONIC4

  De automatische transmissie 9G-TRONIC houdt het motortoerental en het verbruik met zijn fijn afgestelde versnellingen zo laag mogelijk en zorgt bij het optrekken en doorschakelen voor een zeer hoog rijcomfort.

  Standaard- of speciale uitvoering.  Viercilinderdieselmotor OM654

  De viercilinderdieselmotor OM654 overtuigt met superieure krachtontplooiing, voorbeeldige efficiëntie en een laag geluids- en trillingsniveau.

  Voorbeeldweergave.

  Optie.
 6. Veiligheid
  Adaptief remlicht

  Het adaptieve remlicht knippert opvallend en zorgt er daardoor voor dat achterliggers aanzienlijk sneller reageren. Kop-staartbotsingen kunnen zo worden voorkomen.  Spoorassistent

  De spoorassistent draagt bij aan het voorkomen van ongevallen die ontstaan wanneer de rijstrook onbedoeld wordt verlaten.

  Optie.

  Dodehoekassistent

  De dodehoekassistent kan helpen ongevallen te voorkomen bij het wisselen van rijstrook, bijvoorbeeld op de snelweg.

  De afbeelding toont een Vito Tourer.

  Optie.

  Achteruitrijcamera

  De achteruitrijcamera geeft op het display van het multimediasysteem een fotorealistisch beeld van het gebied direct achter het voertuig weer en kan helpen schade bij het parkeren en manoeuvreren te vermijden.

  Optie.

1

Afhankelijk van de motoruitvoering en de gewichtsvariant kan het aanhangwagengewicht variëren van 2000 kg tot 2500 kg.

2

In combinatie met de geïntegreerde communicatiemodule is de beschikbaarheid van de services afhankelijk van de netwerkdekking van de mobiele provider.

3

De automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS is – afhankelijk van de aandrijf- en motoruitvoering standaard of optioneel – leverbaar voor voertuigen met registratie als bedrijfswagen (N1).

4

De handgeschakelde zesversnellingsbak of de automatische transmissie 9G-TRONIC is afhankelijk van de motor standaard of optioneel leverbaar.

5

Het sportonderstel is alleen in combinatie met VITO Line Sport en sportpakket Exterieur leverbaar.

Lorem Ipsum