Brengt zaken vooruit: de Vito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 18.990,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 189,- per maand*

Configurator

De Vito. Runs on ambition.

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito Gesloten bestelwagen uitstekend bij u. De Vito brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid gaat. Dit model is immers door een echte bedrijfswagenspecialist ontwikkeld.

Met de efficiënte dieselmotoruitvoeringen draagt de Vito elke kilometer duurzaam bij aan uw succes. Bovendien beschikt de Vito over innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zodat u nóg veiliger op uw bestemming aankomt. Ook wat betreft soorten aandrijving is zijn aanbod uniek: voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving – u vindt wat u nodig hebt.

Een dicht netwerk van Mercedes-Benz dealers zorgt er met een groot aanbod services voor dat uw Vito Gesloten bestelwagen zijn betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op de Mercedes-Benz Service. Deze kent uw voertuig het beste. Zo blijft de Vito Gesloten bestelwagen voor lange tijd uw waardevolle partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

** De aangegeven waarden zijn aan de hand van de voorgeschreven meetmethode berekend. Het gaat om de 'NEFZ-CO2-waarden' conform art. 2 lid 1 van het uitvoeringsbesluit (EU) 2017/1152. De brandstofverbruikswaarden worden op basis van deze waarden berekend.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Rendement
  3. Veiligheid
  4. Flexibiliteit
  5. Comfort
Staat dag en nacht voor u klaar.

U zult uw Vito Gesloten bestelwagen snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit dat 5,5 miljoen testkilometers en omvangrijke tests met succes heeft doorstaan. De Vito Gesloten bestelwagen is ontworpen om aan de zware eisen te voldoen die aan een voertuig voor zakelijk gebruik worden gesteld. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat de eVito als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Een ding is zeker: met de Vito Gesloten bestelwagen kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de eVito u altijd en overal bij uw taken. Want voor ons is "Mercedes-Benz Vans. Born to run" niet slechts een motto, maar een belofte.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. De uiterst efficiënte Vito Gesloten bestelwagen heeft dan ook alles in huis om uw bedrijf succesvoller te maken.

Met de uitstekende verbruikswaarden van de vijf dieselmotorvarianten bent u zuinig onderweg. De voor Mercedes-Benz typerende betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn al even toonaangevend. Zij zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten bestelwagen er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij. De uitstekende kwaliteit is gewoon de allerbeste voorwaarde om de kosten voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden.

Om ervoor te zorgen dat de Vito er ook na vele jaren nog goed uitziet, is deze uitstekend beschermd tegen corrosie, onder meer dankzij de volledig verzinkte carrosserie.

Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Gesloten bestelwagen heeft iedereen profijt: u, uw passagiers en zelfs andere verkeersdeelnemers. De zijwindassistent, de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST en de airbag voor de bestuurder zijn standaard. De standaard, nieuwste generatie van het elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP® houdt in de rijdynamiekregeling eveneens rekening met de laadtoestand van het voertuig. Bovendien is een reddingssticker met QR-code op de B-stijl aangebracht, waarmee hulpdiensten direct de voertuigspecifieke reddingskaart kunnen opvragen.

Een highlight vormt de als optie leverbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de bebouwde kom de afstand ten opzichte van voorliggers bewaakt en waarschuwt zodra mogelijk een botsing dreigt. Windowbags en thorax/pelvis sidebags zijn eveneens als optie leverbaar voor de bestuurder en bijrijder, alsmede het preventieve beschermingssysteem voor de inzittenden PRE-SAFE®. Daarnaast zijn er voor uw Vito Gesloten bestelwagen nog diverse andere veiligheidsuitrustingen voor nóg meer veiligheid leverbaar. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Neemt veel last van uw schouders.

Met de Vito Gesloten bestelwagen beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een maximaal nuttig laadvermogen van 1346 kg en maar liefst 3 m laadruimlengte neemt de auto van 3200 kg zeer veel lading mee.

Maar dat is nog niet alles: met drie carrosserielengten, twee wielbases, een flexibel beveiligingssysteem en praktische scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.

Nog een pluspunt zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, waardoor zware taken een peulenschil worden – voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Gesloten bestelwagen brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT1 kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Gesloten bestelwagen nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Gesloten bestelwagen uitgerust met vele handige opbergvakken.

1

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met Audio 15 leverbaar.

Uitgebreide ontplooiingsmogelijkheden.

Wie zich volledig kan ontplooien, heeft de beste vooruitzichten op succes. Daarom kan de Vito Gesloten Bestelwagen met drie carrosserielengten perfect op individuele wensen worden afgestemd. Ondanks de royale ruimte binnen bedraagt de voertuighoogte slechts 1910 mm1, waarmee de Vito probleemloos de meeste garages, (ondergrondse) parkeergarages en wasstraten in kan rijden.
Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Oppervlak laadruimte
Laadruimvolume
Laadruimlengte
 Max. belasting
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
1346 kg
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
1316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
1281 kg
1

+48 mm in combinatie met dakreling.

Neemt geen enkel risico.

Tot de hoogwaardige veiligheidsuitrusting van de Vito Gesloten Bestelwagen behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn optioneel een airbag voor de bijrijder en thorax-/pelvis-/sidebags en windowbags voorin beschikbaar. Bovendien wordt aan de veiligheid bijgedragen door de optionele COLLISION PREVENTION ASSIST, spoorassistent en dodehoekassistent.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Spoorassistent

Dodehoekassistent

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Zijwindassistent

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.

Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

*Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum