Brengt zaken vooruit: de Vito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 17.990,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 265,- per maand1

Configurator
1

Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Utrecht. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 36 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. Alleen geldig i.c.m. een ServiceCare product.

De Vito. Runs on ambition.

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito uitstekend bij u. De Vito brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid gaat. Dit model is immers door een echte bedrijfswagenspecialist ontwikkeld.

Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 l per 100 km [Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik gecombineerd: 5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km]1 [*] is hij rendabeler dan ooit en draagt hij met elke kilometer duurzaam bij aan uw succes. Bovendien beschikt de Vito over innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zodat u nóg veiliger op uw bestemming aankomt. Ook wat betreft soorten aandrijving is zijn aanbod uniek: voorwiel-2, achterwiel- of vierwielaandrijving – u vindt wat u nodig hebt.

Een dicht netwerk van Mercedes-Benz dealers zorgt er met een groot aanbod services voor dat uw Vito zijn betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op de Mercedes-Benz Service. Deze kent uw voertuig het beste. Zo blijft de Vito een waardevolle partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik stadsverkeer/buiten de bebouwde kom/gecombineerd: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km. De werkelijke verbruikswaarden zijn o.a. afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

2

De Vito Mixto met voorwielaandrijving en registratie als personenwagen (M1) is met ingang van juni 2018 in bepaalde landen tijdelijk niet leverbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie hierover.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Rendement
  3. Veiligheid
  4. Flexibiliteit
  5. Comfort
Staat dag en nacht voor u klaar. Zo betrouwbaar moeten partners zijn.

U zult uw Vito snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit dat 5,5 miljoen testkilometers en omvangrijke tests met succes heeft doorstaan. De Vito is ontworpen om aan de zware eisen te voldoen die aan een voertuig voor zakelijk gebruik worden gesteld. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat de Vito als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Eén ding is zeker: met de Vito kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de Vito u altijd en overal bij uw taken. Want voor ons is 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' niet slechts een motto, maar een belofte.

Ervaar uw eigen economische wonder. Dankzij een zuinig verbruik verder komen.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. De uiterst efficiënte Vito heeft dan ook alles in huis om uw bedrijf succesvoller te maken. Met gecertificeerde verbruikswaarden vanaf 5,7 l per 100 km [Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als lichte bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik gecombineerd: 5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km]1 [*] bent u zuinig op pad. Een waarde die gerust als voorbeeld kan dienen. Bovendien zijn de voor Mercedes-Benz typerende betrouwbaarheid en duurzaamheid toonaangevend. Zij zorgen ervoor dat uw Vito er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij. De uitstekende kwaliteit is gewoon de allerbeste voorwaarde om de kosten voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden. Om ervoor te zorgen dat de Vito er ook na vele jaren nog goed uitziet, is dit model uitstekend beschermd tegen corrosie, onder meer dankzij de volledig verzinkte carrosserie.

Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen. Geen enkel risico – elke rit weer.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito heeft iedereen profijt: u, uw medereizigers en zelfs andere verkeersdeelnemers. Ook de lading wordt met de Vito veilig getransporteerd. Standaard is de Vito uitgerust met een zijwindassistent, alertheidsassistent ATTENTION ASSIST, airbag voor de bestuurder, bijrijdersairbag voor de Vito Mixto in combinatie met registratie als personenwagen (M1)2, alsmede met de nieuwste generatie van het elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®. Het rijdynamische regelsysteem van ADAPTIVE ESP houdt eveneens rekening met de laadtoestand. Bovendien is een reddingssticker met QR-code op de B-stijl aangebracht, waarmee hulpdiensten direct de voertuigspecifieke reddingskaart kunnen opvragen.

Een highlight vormt de als optie leverbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de bebouwde kom de afstand ten opzichte van voorliggers bewaakt en waarschuwt zodra mogelijk een botsing dreigt. Windowbags en thorax/pelvis sidebags zijn eveneens als optie leverbaar voor de bestuurder en bijrijder, alsmede het preventieve beschermingssysteem voor inzittenden PRE-SAFE®. Daarnaast zijn nog diverse andere veiligheidsuitrustingen3 voor nóg meer veiligheid leverbaar. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Neemt veel last van uw schouders. Een bagageruimte voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Met de Vito beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een maximaal nuttig laadvermogen van 1374 kg (Gesloten Bestelwagen) en met tot wel 3 m laadruimlengte4 neemt de auto van 3200 kg een hoop lading mee. Maar dat is nog niet alles: met drie carrosserielengten, twee wielbases, een flexibel beveiligingssysteem en praktische scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.

Per slot van rekening is de ene opdracht de andere niet. Vooral als u naast ladingen ook personen wilt vervoeren. In dergelijke gevallen is de Vito Dubbelcabine precies wat u nodig hebt. Bij de Vito Dubbelcabine gaan functionaliteit en comfort hand in hand dankzij gedeeltelijke beglazing, een comfortabele instap en een aanpasbare stoelconfiguratie voor maximaal zes personen.

En trouwens: met zijn grote portieropeningen en een lage laaddrempel worden zelfs de zwaarste taken met de Vito kinderspel, voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het beladen en ontladen.

Genieten van uw werk. Fascinerend hoe comfortabel een werkplek kan zijn.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee bijrijders.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor uitstekende verbindingen en perfect entertainment. Bovendien helpen de navigatiesystemen AUDIO 40 en Becker® MAP PILOT5 u uw bestemming sneller te bereiken. Wanneer u de Vito nog verder wilt verfraaien, kunt u het chroompakket (optie) bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito uitgerust met vele handige opbergvakken.

1

Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto 116 CDI met BlueEFFICIENCY-pakket in combinatie met 7G-TRONIC PLUS en registratie als bedrijfswagen (N1). Brandstofverbruik stadsverkeer/buiten de bebouwde kom/gecombineerd: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 153–150 g/km [*]. De werkelijke verbruikswaarden zijn o.a. afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

2

Optioneel voor Vito Gesloten Bestelwagen en Vito Mixto met registratie als lichte bedrijfswagen (N1), standaard voor Vito Mixto in combinatie met registratie als personenwagen (M1).

3

Zie de standaard- en optionele uitrustingen veiligheid en www.mercedes-benz.nl

4

Geldt voor de extra lange Vito.

5

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met AUDIO 15 leverbaar.

Carrosserie.

Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Oppervlak laadruimte
Laadvolume
Laadruimtelengte
 Max. belasting
3,97 m²
5,5 m3
2586 mm
1374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2831 mm
1349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3061 mm
1324 kg

Neemt geen enkel risico.

Tot de hoogwaardige veiligheidsuitrusting van de Vito behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn optioneel een airbag voor de bijrijder en thorax-/pelvis-/sidebags en windowbags voorin beschikbaar. Bovendien wordt aan de veiligheid bijgedragen door de optionele COLLISION PREVENTION ASSIST, spoorassistent en dodehoekassistent.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Spoorassistent

Dodehoekassistent

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Zijwindassistent

Net zo veelzijdig als uw werk.

Op een plek aankomen is één ding. Maar om vervolgens verder te komen, is pas echt een uitdaging. Daarom is er voor de Vito als eerste bestelwagen in zijn klasse keuze uit drie soorten aandrijving: voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Wat bent u van plan en waar gaat u heen? Kies uw voertuig met de aandrijving die bij uw gebruiksprofiel en het gewenste rijgedrag past.

De als optie leverbare zeventraps automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS1 zorgt onderweg voor een hoog rijcomfort en laag verbruik. Ook de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak overtuigt dankzij de uitstekende balans tussen wendbaarheid en efficiëntie. Welk type aandrijving u ook kiest, met de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, de comfortabele onderstelafstelling en de onafhankelijke wielophanging geniet u in de Vito van efficiëntie, motorloop en rijcomfort als in een personenauto.

1

Leverbaar voor modellen met achterwiel- en vierwielaandrijving.

Mercedes PRO Adapter: maakt uw werk makkelijker.

Mercedes PRO Adapter bundelt integraal alle voor u relevante services op een webgebaseerd platform. In het begin zullen geselecteerde services beschikbaar zijn die continu worden uitgebreid en individueel aan u worden aangepast.

  • Maak uw business sneller en makkelijker
  • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit
  • Houd het overzicht
*De aangegeven waarden zijn aan de hand van de voorgeschreven meetmethode berekend. Het gaat om de 'NEFZ-CO2-waarden' conform art. 2 lid 1 van het uitvoeringsbesluit (EU) 2017/1152. De brandstofverbruikswaarden worden op basis van deze waarden berekend.