De Vito Gesloten Bestelwagen: voor al uw vervoerstaken.

Vanaf € 19.180 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 199 per maand*

Configureer nu

Professioneel bagagetransport met een ster.

De Vito Gesloten Bestelwagen kan u volledig ondersteunen: er is ruimte voor maar liefst 6,6 m³ bagage. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens volledig actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Flexibiliteit
  3. Comfort
  4. Veiligheid
  5. Rendement
  6. Connectiviteit
Staat dag en nacht voor u klaar.

U zult uw Vito Gesloten bestelwagen snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit dat 5,5 miljoen testkilometers en omvangrijke tests met succes heeft doorstaan. De Vito Gesloten bestelwagen is ontworpen om aan de zware eisen te voldoen die aan een voertuig voor zakelijk gebruik worden gesteld. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat de eVito als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Een ding is zeker: met de Vito Gesloten bestelwagen kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de eVito u altijd en overal bij uw taken.

Neemt veel last van uw schouders.

Met de Vito Gesloten bestelwagen beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een maximaal nuttig laadvermogen van 1346 kg en maar liefst 3 m laadruimlengte1 neemt de auto van 3200 kg zeer veel lading mee.

Maar dat is nog niet alles: met drie carrosserielengten, twee wielbases, een flexibel beveiligingssysteem en praktische scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.

Nog een pluspunt zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, waardoor zware taken een peulenschil worden – voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de Vito Gesloten bestelwagen brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. In de winter is de als optie leverbare stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder een welkome aanwinst. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning ervoor dat u het hoofd koel kunt houden.

De als optie leverbare audiosystemen zorgen onderweg voor de beste connecties en voor goed entertainment. De Audio 40 of Becker® MAP PILOT2 kunnen u met de navigatiefunctie sneller naar uw bestemming brengen. Wanneer u de Vito Gesloten bestelwagen nog verder wilt verfraaien, kunt u het optionele chroompakket Interieur bestellen. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Gesloten bestelwagen uitgerust met vele handige opbergvakken.

Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Gesloten Bestelwagen heeft iedereen profijt: u, uw passagiers en zelfs andere verkeersdeelnemers. Standaard zijn het afhankelijk van de belading regelende elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®, de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST aan boord. Naast de standaardairbag voor de bestuurder zijn er optioneel andere airbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede de spoor- en de dodehoekassistent.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vijf dieselmotoruitvoeringen van de Vito Gesloten Bestelwagen vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten Bestelwagen er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Geldt voor de extra lange Vito Gesloten bestelwagen.

2

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT alleen in combinatie met Audio 15 leverbaar.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Spoorassistent

Dodehoekassistent

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Zijwindassistent

Mercedes PRO: maakt uw dagelijks werk simpeler.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagens. Het is ons doel om u de mogelijkheid te geven uw alledaagse werkzaamheden met uw voertuig door digitale services eenvoudiger en efficiënter in te richten. Ons streven daarbij: uw behoeften verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect-producten bij elkaar en kom te weten welke voor uw voertuig beschikbaar zijn.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom hier te weten uit welke bestanddelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u deze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over het configureren en het gebruik in de praktijk.

Neemt veel last van uw schouders.

Met de Vito Gesloten Bestelwagen beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een bagageruimte van maar liefst drie 3 m lang1 kunt u met dit voertuig van 3200 kg enorm veel bagage meenemen.

Maar dat is nog niet alles: met drie carrosserielengten, twee wielbases, een flexibel beveiligingssysteem en praktische scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.

Nog een pluspunt zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, waardoor zware taken een peulenschil worden – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.

Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
Laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
813 - 1201
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
783 - 1171
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
748 - 1136
1

Geldt voor de extra lange Vito.

Genieten van uw werk.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum