Vito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De Vito Gesloten Bestelwagen: voor al uw vervoerstaken.

Vanaf € 23.850 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Professioneel bagagetransport met een ster.

De Vito Gesloten Bestelwagen kan u volledig ondersteunen: er is ruimte voor maar liefst 6,6 m³ bagage. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam aan uw bedrijfsrendement bij. Zoals u van een Mercedes-Benz kunt verwachten, is de veiligheidsuitrusting met technisch uitgekiende assistentiesystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens volledig actueel zijn de drie optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes me waarmee u de digitale wereld in uw Vito haalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Highlights.

  1. Veiligheid
  2. Rendement
  3. Connectiviteit
Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Gesloten bestelwagen heeft iedereen profijt: u, uw passagiers en zelfs andere verkeersdeelnemers. Standaard zijn het afhankelijk van de belading regelende elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®, de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST aan boord. Naast de standaardairbag voor de bestuurder zijn er optioneel andere airbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede door de spoorassistent en de dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Ervaar uw eigen economische wonder.

Bedrijven die zuinig met natuurlijke hulpbronnen omgaan, hebben vaak een streepje voor op de concurrentie. Onder de vijf dieselmotoruitvoeringen van de Vito Gesloten bestelwagen vindt u beslist een rendabele oplossing voor uw werkzaamheden. De voor Mercedes-Benz typische betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten bestelwagen er voor u is wanneer u deze nodig hebt. Hieraan dragen ook de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Neemt veel last van uw schouders.

Met de Vito Gesloten Bestelwagen beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een bagageruimte van maar liefst drie 3 m lang1 kunt u met dit voertuig van 3200 kg enorm veel bagage meenemen.

Maar dat is nog niet alles: met drie carrosserielengten, twee wielbases, een flexibel beveiligingssysteem en praktische scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.

Nog een pluspunt zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, waardoor zware taken een peulenschil worden – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.

Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
Laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
813 - 1201
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
783 - 1171
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
748 - 1136
1

Geldt voor de extra lange Vito.

Genieten van uw werk.

Vito Gesloten bestelwagen

De Vito Business Solutions zijn verkrijgbaar t/m 31 december 2022.

Er staan 350 Mercedes-Benz Vito Business Solutions klaar voor evenzoveel slimme ondernemers. Dankzij de verlaagde fiscale waarde én de rijke uitrusting is de Vito Business Solution dé oplossing voor de ondernemer die zijn bedrijfswagen ook privé rijdt. Nu weten wij inmiddels dat iedere ondernemer slim is, dus wij haasten ons te zeggen dat u er snel bij moet zijn. Uw totale voordeel kan namelijk oplopen tot wel € 7.800,- (excl. BTW)! Wacht dus niet te lang en stel nu uw eigen Vito Business Solution samen.

Ervaar nu de Vito Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten
Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Vito Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw Vito Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.