Vito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De Vito Gesloten Bestelwagen: voor al uw vervoerstaken.

Vanaf € 23.850 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Een bestelwagen met een ster voor professioneel transport. 

Onze Vito Gesloten Bestelwagen is ideaal voor het vervoer van goederen, materialen, gereedschap en machines. En als mobiele werkplaats. Het is net als bij een indelingsplan van een nieuwbouwhuis: u kunt de binneninrichting van de Vito naar wens aanpassen. Waar u ook voor kiest - al onze gesloten bestelwagens kunnen tegen een stootje.

Ontdek onze Vito Gesloten Bestelwagen in een proefrit of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Highlights van de Vito Gesloten Bestelwagen 

  1. Veiligheid
  2. Rendement
  3. Connectiviteit
Veilig aankomen. Met geavanceerde veiligheidssystemen.

Van de voorbeeldige veiligheids- en assistentiesystemen in de Vito Gesloten bestelwagen heeft iedereen profijt: u, uw passagiers en zelfs andere verkeersdeelnemers. Standaard zijn het afhankelijk van de belading regelende elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®, de zijwindassistent en de alertheidsassistent ATTENTION ASSIST aan boord. Naast de standaardairbag voor de bestuurder zijn er optioneel andere airbags leverbaar. Op verzoek wordt u ondersteund door de actieve remassistent en de actieve afstandsassistent DISTRONIC alsmede door de spoorassistent en de dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Efficiënt. Efficiënter. Efficiëntst.

Een bestelbus die altijd inzetbaar is? De Vito Gesloten Bestelwagen brengt u verder – op de weg én op zakelijk gebied. Tot 40.000 km heeft de bedrijfswagen nauwelijks onderhoud nodig. De Vito Gesloten Bestelwagen is er altijd als u ‘m nodig heeft. U heeft de keuze uit 5 dieselmotoren, waardoor er altijd eentje bij zit die bij uw gebruik past.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito hebt u de gehele digitale wereld aan boord! De optionele audiosystemen zijn uitgevoerd met een handsfree-installatie alsmede muziek-streaming via Bluetooth® en maken deels het integreren van smartphones mogelijk. Daarmee kunt u klussen zo rendabel en aangenaam mogelijk klaren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Met de Mercedes PRO connectiviteitsservices werkt u gemakkelijker en rendabeler. Het uitgebreide, optionele aanbod omvat onder meer voertuigcommunicatie, voertuiglogistiek en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Ontdek de ruime afmetingen van de Vito Gesloten Bestelwagen.

De laadruimte van de Vito Gesloten Bestelwagen heeft 3 verschillende afmetingen: 2586 mm, 2831 mm en 3061 mm lang. Het laadruimoppervlak is 3,97 m2, 4,38 m2 of 4,76 m2 groot. En wat denkt u van de grote deuropeningen en lage laaddrempel? Ook al tikt uw lading de maximale 3200 kg aan, inladen is zo gepiept. Ontdek de afmetingen en gewichten van de bestelbus.
Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
Laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
813 - 1201
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
783 - 1171
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
748 - 1136

Genieten van uw werk.

Vito Gesloten bestelwagen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ziet u zichzelf al rijden in een splinternieuwe Vito? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen bekijken we de mogelijkheden en sturen we u een offerte op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent. En goed om te weten: de Vito Gesloten Bestelwagen is snel leverbaar!

Inrichting van de Vito Gesloten Bestelwagen.

De binneninrichting of ombouw van de bestelbus aanpassen? Dat kan. Uw dealer helpt u verder en met verschillende op- en ombouwoplossingen. Zoals dubbele cabines, legborden of koelinrichting. Of kies voor comfortstoelen of andere velgen. Zo is uw bedrijfswagen perfect uitgerust voor uw bedrijf. Maak uw werk nóg efficiënter met onze Vito. 

Mercedes me

Altijd verbonden blijven met de Vito Gesloten Bestelwagen? U doet het met Mercedes me. Zo heeft u alle informatie over uw bestelauto altijd binnen handbereik. En stelt u bijvoorbeeld routes op afstand in. 

Ervaar nu de Vito Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten
Pictogram Voorraad nieuw

Voorraad nieuw.

Onmiddelijk beschikbaar.
Voorraad bekijken
Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen
Mercedes-Benz Vans
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.
Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen
Mercedes-Benz Vans
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.