Service | eVito Tourer | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz eVito Tourer.

Uw eVito Tourer in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw eVito Tourer.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming.

Kies het servicepakket dat bij u past.

eComplete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 13,45 per maand1
eMaintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Inbegrepen bij aanschaf nieuwe eVito
eWarranty Verlengde garantie na afloop van de fabrieksgarantie Vanaf € 244 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 10.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie voor nieuwe voertuigen tot einde fabrieksgarantie mogelijk.

Ontdek de inhoud van de eVan servicepakketten.

Betaalde upgrades:

Onderhoud – regelmatige onderhoudswerkzaamheden

Slijtage –

Vervanging van slijtageonderdelen

Uitgebreide garantie – voor bij alle onderdelen

Mercedes-Benz MobiloVan

eComplete

X

X  

X

X  

eWarranty

 

 

X  

X  ***

eMaintenance

X

 

 

X  

Naast het geïntegreerde onderhoudspakket kunt u als aanvulling andere servicepakketten aanschaffen. Deze zijn direct verkrijgbaar bij de aankoop van een Mercedes-Benz eVito en bestaan uit verschillende servicepakketten – afgestemd op uw persoonlijke wensen.
*** Alleen geldig bij regelmatig onderhoud bij uw Mercedes-Benz servicepartner. Onderworpen aan de algemene voorwaarden van MobiloVan.

Geïntegreerd onderhoudspakket.

 

Bij uw eVito Tourer is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Deze dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Dankzij de regelmatige en deskundige controle van de componenten met hoog voltage en overige voertuigonderdelen en -functies kunt u erop rekenen dat uw bestelwagen altijd paraat is en zijn waarde behoudt. Nu en in de toekomst.

Inclusief accucertificaat*.

 

Met het kosteloze accucertificaat komen de kosten voor uitval van de hoogspanningsaccu aansluitend op de klassieke garantie van 2 jaar, nog eens 6 jaar of tot een kilometerstand van maximaal 160.000 km voor rekening van Mercedes-Benz AG. Ook heeft de koper van een Mercedes-Benz eVito de garantie dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsaccu's in het accupack niet tot onder 66 Ah daalt.

* Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz accucertificaat voor de eVito.

Onze taak: uw eVito Tourer in beweging houden.

Met Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig aan de gang te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24 en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1. Voor de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan van toepassing.

MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt vernieuwd, tot maximaal 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo is de dekking van de Mercedes-Benz Mobilo geldig.

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de Electric Ready-app.

Elektrisch rijden is de toekomst. Kijk met de Electric Ready-app of u er klaar voor bent.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de Electric Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw mobiliteitsbehoefte. Gebruik de app om elektrisch rijden te simuleren met uw huidige voertuig.

De Electric Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag, evenals het hoogteprofiel van uw reis. Daardoor is het mogelijk om uw virtuele bereik en energiebehoefte te berekenen met een elektrisch voertuig. De app beantwoordt vragen als "hoeveel bereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" En "hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit testen in een virtuele en realistische omgeving.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend GPS-gebruik kan uw batterij doen dalen.