eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 50.515 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Veel kilometers zonder lokale CO₂-uitstoot.

Altijd al een duurzaam kantoor met uitzicht willen hebben? De eVito Gesloten Bestelwagen is dé elektrische bedrijfswagen voor langere afstanden. U kunt tot wel 286 kilometer rijden op een volle batterij.1

 • De eVito heeft een elektromotor met 85 kW vermogen (116 pk). 
 • De bruto batterijcapaciteit is 66 kWh, met een actieradius tot 286 km.3 
 • 2 opties: een laadruimte van 6,0 m³ of 6,6 m³, met een maximum laadgewicht van 892 kg of 857 kg. De laadruimte is 3 meter lang. 

Stel uw ideale eVito Gesloten Bestelwagen zelf samen of vraag een offerte aan.

3 Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

De eVito Gesloten Bestelwagen opladen: in 35 minuten naar 80%.

De batterij laadt bij een snellaadstation (DC) in slechts 35 minuten van 10% tot 80% op.2 Hoe dat werkt? Een snellaadpaal geeft meteen gelijkstroom waardoor opladen een stuk sneller gaat dan aan een gewone laadpaal. Zo kunt u bijvoorbeeld na de lunch meteen weer op pad.

De duur van het opladen van de batterij is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Highlights.

 1. Aandrijving
 2. Connectiviteit
 3. Betrouwbaarheid
 4. Binnenruimte
Zo efficiënt mogelijk rijden.

Zuinig rijden met de eVito Gesloten Bestelwagen kan. U stelt op het stuur in hoeveel energie u terugwint als het voertuig vertraagt met de recuperatielevels D auto, D-, D, D+ en D++. Kiest u bijvoorbeeld voor D-? Dan staat de elektrische bestelauto snel stil. Dit zorgt ervoor dat de batterij maximale energie terugwint en past goed bij rijden in de stad.

Daarnaast hebben we 3 rijprogramma’s E+, E en C. Daarmee past u bijvoorbeeld het vermogen van de airco of verwarming aan.

Rijden in een eVito Gesloten Bestelwagen is een feest.

U kunt niet alleen de batterij opladen na een lange werkdag. Ook uzelf. U heeft keuze uit de mediasystemen Audio 30 en Audio 40 om te genieten van uw favoriete muziek. Gemakkelijk te bedienen met het touchscreen. Nog even een laatste telefoontje plegen? U verbindt eenvoudig uw smartphone. Ook stelt u snel de kortste route in.

Hét groene visitekaartje van uw bedrijf.

De eVito Gesloten Bestelwagen is hét groene visitekaartje van uw bedrijf. Ook jaren na aankoop. De buitenkant is volledig verzinkt en corrosie heeft geen schijn van kans door de beschermlaag. Ook de binnenkant blijft lang netjes, want we gebruiken alleen materialen die tegen een stootje kunnen. Koude wintermaand voor de boeg? De eVito heeft testen met een temperatuur tot -30 °C doorstaan.

De eVito als favoriete werkplek.

Bent u veel onderweg? Lange ritten blijven ontspannen door de comfortabele stoelen. Op een koude winterdag zit u er warmpjes bij door de stoelverwarming. En de eVito Gesloten Bestelwagen is meer dan een vervoersmiddel. Het is ook de plek waar u de juiste papieren opsnort, telefoneert en luncht. Met 2 collega’s naast u, want we kunnen de cabine voorzien van een bijrijdersbank. Welkom in uw eigen persoonlijke kantoor. Mét uitzicht.

financiele-voordelen-zzp

Ontdek de financiële voordelen van elektrisch rijden.

FAQ
 1. (2)
 2. Financiële voordelen als zzp'er (1)
 3. Financiële voordelen voor een bv. (1)
 1. Financiële voordelen als zzp'er.

  Tijd voor groene cijfers. Door financiële voordelen als de kleinschaligheidsaftrek (KIA), milieu-investeringsaftrek (MIA), winstvrijstelling en de SEBA kan het totale (belasting)voordeel voor u als zzp’er zomaar oplopen tot ruim € 11.500 op de eVito Gesloten Bestelwagen. Daardoor is de totale netto-investering een stuk lager. Ongeveer € 32.300 – als u alle financiële voordelen meepakt. Ontdek het zelf in het rekenvoorbeeld.

 2. Financiële voordelen voor een bv.

  Elektrisch rijden als bv heeft financiële voordelen. Onder meer door de kleinschaligheidsaftrek (KIA), milieu-investeringsaftrek (MIA) en de SEBA. Zo kan het totale belastingvoordeel bij aanschaf van een eVito Gesloten Bestelwagen voor een kleine bv oplopen tot € 6.200. Voor een grotere bv tot € 3.800. Hierdoor is de netto-investering een stuk lager dan de vanafprijs. Ontdek in het rekenvoorbeeld de financiële voordelen voor uw bv.

Veilig op weg met de eVito Gesloten Bestelwagen.

Alle elektronica is goed beschermd.

Al onze elektrische bedrijfswagens slagen voor uitvoerige voertuig- en crashtests. Alle elektronica is goed beschermd en kabels zijn geïsoleerd. Crashsensoren doen hun werk mocht het voertuig betrokken raken bij een ongeval. De stroom schakelt meteen uit, wat kortsluiting voorkomt.

Uitrusting en accessoires voor de eVito Gesloten Bestelwagen.

Digitale binnenspiegel. Ledverlichting in de laadruimte. Verstelbaar stuur. Het is zomaar een greep uit alles wat onze eVito Gesloten Bestelwagen u te bieden heeft. Daarnaast heeft de elektrische bedrijfswagen ook veel verschillende veiligheidssystemen, zoals adaptief remlicht. Ontdek alle uitrustingen en accessoires van de eVito Gesloten Bestelwagen.

Neem een kijkje in onze eVito.

In de video vertelt onze collega Thomas meer over het starten, rijden en laden in een eVito Gesloten Bestelwagen.
Mercedes-Benz eVito instructievideo

 

 

Service voor de eVito Gesloten Bestelwagen.

Wij zorgen altijd voor optimale elektrische bedrijfswagens. Ook na aankoop. Met Mercedes-Benz ServiceCare weet u zeker dat uw elektrische bestelwagen in topconditie blijft. Het onderhoudspakket eMaintenance met reguliere onderhoudsbeurten is inbegrepen bij aankoop van een eVito Gesloten Bestelwagen. Wilt u graag verlengde garantie of complete dekking? Ontdek onze ServiceCare-pakketten eComplete en eWarranty.

Alles over elektrisch rijden. 

Meer weten over elektrisch rijden? Ontdek al onze elektrische modellen en lees meer over duurzaam ondernemen, opladen en subsidies. Geef ook uw toekomst nu een nieuwe lading met een van onze elektrische bedrijfswagens.

Past de eVito Gesloten Bestelwagen bij mijn werk? Check het met de Mercedes-Benz Electric Ready App.

Benieuwd hoeveel kilometers u zou kunnen maken in een eVito Gesloten Bestelwagen? En hoe vaak u moet opladen? Met de Mercedes-Benz Electric Ready App doet u net of u in een eVito Gesloten Bestelwagen rijdt. 

Hoe? De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met de buitentemperatuur. Gewoon op basis van de ritten die u dagelijks rijdt in uw huidige voertuig. Zo weet u bijvoorbeeld of één volle batterij genoeg is voor de hele werkdag. 

Voorraad nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen.

Past een eVito Gesloten Bestelwagen perfect bij uw bedrijfsvoering? Koop een nieuwe eVito uit voorraad. We hebben altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de eVito Gesloten Bestelwagen beschikbaar. Bekijk de prijzen van de nieuwe bedrijfswagens en kies de gewenste uitvoering. Voor u het weet rijdt u in een nieuwe bestelauto die perfect bij u past. En ook nog eens op een duurzame manier. 

Veelgestelde vragen.

Hoe weet ik of de eVito bij uw bedrijf past? En hoe kan ik mijn eVito zo efficiënt mogelijk laten rijden? Begrijpelijke vragen. Wij hebben de antwoorden.

Meer weten over de eVito Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een eVito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw eVito samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een eVito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw eVito samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.