eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 46.090 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Ontdek de nieuwste eVito Gesloten Bestelwagen.

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk). De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 286 km (WLTP gecombineerd).* De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 66 kWh en kan bij een laadvermogen van 11 kW in ca. 6,5 uur* tijd van 0 tot 100% worden opgeladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extralang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 848 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 813 kg.

De eVito Gesloten Bestelwagen is geschikt voor alle soorten gebruik, waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius. Bijvoorbeeld een rit door de stad of juist een langere, vaak terugkerende route. De eVito Gesloten Bestelwagen is leverbaar vanaf april 2022, maar al wel te bestellen bij uw Mercedes-Benz dealer. Stel uw eVito Gesloten Bestelwagen alvast samen in onze configurator.

eVito Gesloten Bestelwagen in 35 minuten opgeladen tot 80%.

Dankzij het Combined Charging System (CCS) is de eVito bij oplaadpalen en wallboxes niet kieskeurig en laadt even goed met max. 11 kW en wisselstroom (AC) als met max. 50 kW en gelijkstroom (DC) op. Hiermee kan de standaard hoogspanningsaccu (66 kWh) bij een DC-snellaadstation in slechts 35 minuten2 van 10 tot 80% opladen.

Voor het opladen wordt de CCS-stekker van de laadkabel gewoonweg in de CCS-voertuigstekkerdoos (Combo 2) in de zijkant van de voorbumper gestoken. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het stroomnet thuis worden opgeladen.

De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Highlights.

 1. Aandrijving
 2. Connectiviteit
 3. Betrouwbaarheid
 4. Binnenruimte
Elektrische energie zo efficiënt mogelijk gebruiken.

De intelligente bedrijfsstrategie zorgt voor een zo rendabel mogelijk energiegebruik: met de drie rijprogramma's 'E+', 'E' en 'C' en de vijf recuperatiefasen 'D– ', 'D', 'D+', 'D++' en 'D Auto' kunt u het stroomverbruik en daarmee de actieradius optimaliseren. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen als het voertuig wordt vertraagd. De recuperatiefase 'D Auto' helpt u de acculading zo goed mogelijk te benutten. Deze past de recuperatiefase overeenkomstig de rijsituatie zelfstandig aan.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Staat dag en nacht voor u klaar.

U zult uw eVito snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze omvangrijke wintertest met temperaturen tot -30 °C hebben doorstaan. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie en de bestendige materialen in het interieur zorgen ervoor dat het voertuig als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de eVito brengt u met zijn riante binnenruimte in een opperbeste werkstemming. Op de robuuste en comfortabele stoelen beleeft u ook lange ritten uitermate ontspannen. In de winter is de standaardstoelverwarming voor de bestuurder een welkome aanvulling. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers. De optionele audiosystemen zorgen onderweg voor een goede connectiviteit en goed entertainment. Bovendien helpt het navigatiesysteem Audio 40 u uw bestemming sneller te bereiken.

financiele-voordelen-zzp

Ontdek de financiële voordelen van elektrisch rijden.

FAQ
 1. (2)
 2. Financiële voordelen als ZZP'er. (1)
 3. Financiële voordelen voor een B.V. (1)
 1. Financiële voordelen als ZZP'er.

  De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Door middel van de kleinschaligheidsaftrek, de milieu-investeringsaftrek, winstvrijstelling en de SEBA subsidie. Zo kan het totale belastingvoordeel voor een ZZP’er oplopen tot ruim € 10.500. Hierdoor valt, in geval maximaal gebruik kan worden gemaakt van alle financiele voordelen, de netto investering terug naar ca. €30.180. Bekijk het rekenvoorbeeld aan de hand van de eVito Gesloten Bestelwagen en ontdek de voordelen voor u als ZZP’er. Zo onderneemt ook u duurzaam en bent u klaar voor de toekomst.

 2. Financiële voordelen voor een B.V.

  Ook voor B.V.'s moedigt de overheid elektrisch rijden aan. Onder meer met de kleinschaligheidsaftrek, milieu-investeringsaftrek en de SEBA subsidie. Zo kan het totale belastingvoordeel bij aanschaf van een elektrische bedrijfswagen voor uw B.V. oplopen tot €4.500. Hierdoor is de netto-investering een stuk lager dan de vanafprijs. De netto bijtelling zakt ook, want de bijtelling is dan slechts 16% over €35.000, daarboven is de bijtelling 22%. Voor het gedeelte tot € 69.399 geldt een belastingtarief van 37,07%, voor het gedeelte boven € 69.399 is het tarief 49,50%. Ontdek aan de hand van het rekenvoorbeeld de voordelen voor uw B.V. en onderneem duurzaam.

Een voorbeeldig veiligheidsniveau, ook met elektro-aandrijving.

Goed beschermd hoogspanningsboordnet.

De elektrisch aangedreven Vans van Mercedes-Benz ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests. Daarom zijn ze op het gebied van veiligheid op het toonaangevende niveau van Mercedes-Benz.

De aandrijflijn, de hoogspanningsaccu en de hoogspanningskabels zijn goed beschermd. Alle hoogspanningskabels zijn uitstekend geïsoleerd. Als de crashsensoren een ernstig ongeval waarnemen, wordt de spanning in het voertuig meteen uitgeschakeld.

Onderhoud voor uw eVito Gesloten Bestelwagen.

Bij uw eVito Gesloten Bestelwagen is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Deze dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Lees meer over onderhoud voor uw eVito.

Instructies voor uw nieuwe Mercedes-Benz eVito.

Rijden in een eVito met automaat is gelijk aan rijden met elke andere bestelwagen met automaat. Hieronder vindt u praktische informatie over het starten, rijden en laden van uw eVito.
Mercedes-Benz eVito instructievideo

 

 

Alles over elektrisch rijden. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees alles over duurzaam ondernemen, opladen en subsidies. Ontdek wat bij uw onderneming past. 

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de EQ Ready-app.

Hoeveel bereik heb ik echt met een elektrische bedrijfswagen? Hoe vaak moet ik een elektrische Mercedes-Benz opladen? 

De manier waarop u de elektrische bestelauto inzet bepaalt of elektrisch rijden bij uw onderneming past.  Benieuwd of een elektrische bedrijfswagen iets voor u is? Analyseer uw dagelijkse ritten met de EQ Ready-app en krijg antwoord op uw vragen. Zo kunt u erachter komen of elektrisch rijden bij uw onderneming past. De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met temperatuurscenario’s.

Veelgestelde vragen.

Hoe laadt u uw eVito op? En hoe haalt u het maximale uit uw elektrische bestelwagen? Hier vindt u alle antwoorden op uw veelgestelde vragen over de eVito.

Kom nu meer te weten over de eVito Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten
* Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een eVito Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw eVito Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.