Marco Polo. Comfortabele camper.

Comfortabel vanaf het begin.

Hiermee wordt u geheel onafhankelijk.

De comfortabele camper voor veeleisende kampeerders.

De Marco Polo is de compacte camper voor iedereen die onderweg waarde hecht aan design en comfort. Want u vindt er veel van wat u voor hoogwaardig rijden, verblijven en slapen nodig hebt: het interieur wordt gekenmerkt door een uitgekiende inrichting met eersteklas keuken en kasten, een uitzetdak met dakbed en een tweepersoonsbank als comfortbed, zodat vier personen ontspannen kunnen slapen. Dankzij de hoogwaardige uitrusting en het intuïtieve infotainmentconcept is deze camper net zo geschikt voor alledaags gebruik als voor vakantiereizen. Op de weg legt het model dankzij de zuinige en krachtige motoren nieuwe maatstaven aan, en niet alleen op het gebied van uiterlijk. Wanneer u dus nu nog niet weet waar de reis u morgen heen brengt, is de Marco Polo het perfecte voertuig voor u.

Highlights.

  1. Verblijven en slapen
  2. Veiligheid
  3. Efficiëntie
  4. Rijplezier
Overal thuis.

Met de Marco Polo wordt bijna elke plek onderweg een tweede thuis. Dankzij het moderne meubelconcept met kledingkast en opbergboxen in de stoelen en exclusieve opties zoals de vloerbedekking in jachtlook en de sierdelen in pianolaklook bent u stijlvol onderweg. En omdat alles uiteraard thuis het lekkerst smaakt, mogen het compleet uitgeruste keukenblok met geïntegreerde koelbox en praktische lades, en een grote klaptafel niet ontbreken. Maar voordat u de reis met verse krachten voortzet, laat u eerst uw reisavonturen in het comfortbed of het comfortabele dakbed nog eens de revue passeren – in het ongeëvenaard aangename licht van de sfeerverlichting1.

Veel ruimte voor veiligheid.

Waar u ook onderweg bent – de standaard ATTENTION ASSIST en zijwindassistent zorgen voor veiligheid. Innovatieve optionele assistentie- en veiligheidssystemen, zoals de actieve afstandsassistent DISTRONIC,2 de Adaptive Brake Assist, spoor- en dodehoekassistent en het LED Intelligent Light System verhogen het voorbeeldige veiligheidsniveau nog meer. Zo wordt de Marco Polo een trendsettende voertuig in zijn klasse, waarin elke reis een waar genot is. Overigens is het hoge veiligheidsniveau in de binnenruimte door TÜV Rheinland onderstreept met het keurmerk "Geprüfter Insassenschutz".3

Een natuurtalent – ook qua aandrijving.

Met de Marco Polo Camper voert de reis consequent naar efficiëntie. Daarmee levert Mercedes-Benz een belangrijke bijdrage aan de toekomst. Waarheen uw reis ook voert: dankzij krachtige en zuinige motoren alsmede innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie bent u efficiënt onderweg – zonder aan rijcomfort en rijdynamiek te hoeven inboeten.

Enthousiasme kent geen grenzen.

Voor korte of voor lange ritten: met de Marco Polo Camper rijdt u met nog meer plezier vanuit de alledaagse sleur naar uw ontspanning. Aandrijflijn en onderstel combineren een wendbaar rijgedrag met een uniek comfort en brengen u krachtig en efficiënt waar u wilt zijn. Zelfs in zwaar terrein kunt u met de krachtige permanente vierwielaandrijving 4MATIC4 alle kanten op – dankzij de geoptimaliseerde tractieregeling en een zeer goede rijstabiliteit. Tegelijkertijd kunt u met de automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS5 zowel ontspannen als sportief rijden. En door het optimaal lage geluidsniveau in de binnenruimte wordt elke gereden kilometer nog aangenamer.

1

Als optie leverbaar.

2

Actieve afstandsassistent DISTRONIC alleen leverbaar voor Marco Polo en Marco Polo HORIZON.

3

In het door TÜV Rheinland gedefinieerde ongevalsscenario zijn de bescherming van de passagiers tegen lading en de stabiliteit van het ingebouwde meubilair getest. Bij deze test heeft de voertuigconstructie bij een botsing met een snelheid van 56 km/h de optredende krachten opgenomen zonder wezenlijke vervorming van het interieur. De inbouwvoorzieningen zijn intact gebleven en de deurtjes zijn gesloten gebleven.

4

Als optie leverbaar voor bepaalde modellen.

5

De automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS is – afhankelijk van de motoruitvoering – standaard of als optie leverbaar.

Slapen. Rustzone.

Comfortabele slaapplaatsen voor maximaal vier personen.

In de Marco Polo kunnen vier personen van nieuwe avonturen dromen: het uitzetdak herbergt een royale slaapplaats voor twee personen. Bijzonder aangenaam zijn de puntelastische veren onder het schuimrubberen matras, wat zo comfortabel is dat niemand naar het eigen bed thuis verlangt. De tweepersoonsbank kan elektrisch in de bedstand worden gezet. De luchtkussens van de pneumatische zijdelen van de rugleuning en zitting, die tijdens het rijden zijdelingse ondersteuning bieden, lopen hierbij leeg. Samen met de bedverlenging ontstaat zo een aangenaam ligvlak voor twee personen.

Alles voor een aangename nachtrust.

  • Dakbed voor twee personen, met een ligvlak van circa 2,05 m x 1,13 m (totale belasting circa 200 kg) en een veiligheidsnet. Hoogwaardig, ergonomisch matras van schuimrubber voor het dakbed met puntelastische veren, zorgt voor een goede ventilatie en aangenaam slaapcomfort
  • Tweepersoonsbank als comfortbed voor twee personen, met bedverlenging en een ligvlak van ca. 2,03 m x 1,13 m
  • Rolgordijnen achter en een gordijn voor de voorruit, waarmee het slaapcompartiment kan worden verduisterd
  • Elektrisch bediende uitzetbare ruit rechtsachter
  • Zwartgetint glas achterin voorkomt nieuwsgierige blikken naar binnen en vermindert de opwarming door de zon