Marco Polo. Comfortabele camper.

Make your move.

Nick en de nieuwe Marco Polo.

Hiermee verklaart u uw onafhankelijkheid.

De comfortabele camper voor veeleisende kampeerders.

De Marco Polo is de compacte camper voor iedereen die onderweg waarde hecht aan design en comfort. Want u vindt er veel van wat u voor hoogwaardig rijden, verblijven en slapen nodig hebt: het interieur wordt gekenmerkt door een uitgekiende inrichting met eersteklas keuken en kasten, een uitzetdak met dakbed en een tweepersoonsbank als comfortbed, zodat vier personen ontspannen kunnen slapen. Dankzij de hoogwaardige uitrusting en het intuïtieve infotainmentconcept is deze camper net zo geschikt voor alledaags gebruik als voor vakantiereizen. En op de weg zet dit model met zuinige en tegelijkertijd krachtige motoren en de topmotoruitvoering Marco Polo 300 d met 176 kW (239 pk) [brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissie: 161 – 164 g/km]1, 2 [*] niet alleen voor wat betreft zijn uiterlijk nieuwe maatstaven. Wanneer u dus nu nog niet weet waar de reis u morgen heen brengt, is de Marco Polo het perfecte voertuig voor u.
1

Marco Polo 300 d met automatische transmissie 9G-TRONIC. Brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 l/100 km; CO2-emissie: 161 g/km; efficiëntieklasse: A+.  

2

Euro 6d-Temp M1: De vermelde waarden zijn de gemeten "NEDC CO2-waarden" conform art. 2 nr. 1 van Uitvoeringsverordening (EU) nr. 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Als grondslag voor de motorvoertuigenbelasting kan een hogere waarde maatgevend zijn.
Euro 6d-TEMP M1: De vermelde waarden zijn de gemeten "WLTP-CO2-waarden" conform art. 2 nr. 3 van Uitvoeringsverordening (EU) nr. 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden.

Highlights.

  1. Design
  2. Verblijven en slapen
  3. Aandrijving en onderstel
  4. Veiligheid
Een bezienswaardigheid op wielen.

Met de Marco Polo komt u overal goed voor de dag. Het expressieve exterieurdesign, dat met de modelwijziging nog aantrekkelijker wordt, is uniek voor een camper. Wanneer u instapt, wordt u ontvangen door een royaal vormgegeven interieur. De edele materialen en de zorgvuldige verwerking ervan ziet u bijvoorbeeld aan het mediadisplay met een hoogwaardig glasoppervlak en aan de aantrekkelijke vloerbedekking in jachtlook.

U wilt de Marco Polo nog meer naar uw smaak vormgeven? Dan hebt u onder andere met de AMG Line inclusief sportieve Diamond grille en de 48,3 (19 inch) lichtmetalen velgen en het designpakket Interieur aanlokkelijke mogelijkheden.

Overal thuis.

Met de Marco Polo wordt bijna elke plek onderweg een tweede thuis. Dankzij het moderne meubelconcept met kledingkast en opbergboxen in de stoelen en exclusieve opties zoals de vloerbedekking in jachtlook bent u stijlvol onderweg. En omdat alles uiteraard thuis het lekkerst smaakt, mogen het compleet uitgeruste keukenblok met geïntegreerde koelbox en praktische lades, en een grote klaptafel niet ontbreken. Maar voordat u de reis met verse krachten voortzet, laat u eerst uw reisavonturen in het comfortbed of het comfortabele dakbed nog eens de revue passeren – in het ongeëvenaard aangename licht van de sfeerverlichting.

Een natuurtalent – ook qua aandrijving.

Met de Marco Polo en de Marco Polo HORIZON voert de reis consequent naar efficiëntie. Daarmee levert Mercedes-Benz een verantwoorde bijdrage aan de toekomst, want de motoren [brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissie: 159 – 166 g/km]1, 2[*] voldoen aan de specificaties van de emissieklasse Euro 6d-TEMP. Waarheen uw reis ook voert: dankzij krachtigere en zuinige motoren alsmede innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie bent u efficiënt onderweg – zonder aan rijcomfort en rijdynamiek te hoeven inboeten.

Natuurlijk gaan we binnenkort weer op reis!

Waar u ook onderweg bent – de standaard ATTENTION ASSIST en zijwindassistent zorgen voor veiligheid. Innovatieve optionele assistentie- en veiligheidssystemen als de actieve afstandsassistent DISTRONIC, de actieve remassistent, spoor- en dodehoekassistent alsmede het LED Intelligent Light System en de grootlichtassistent Plus zorgen voor nog meer veiligheid. Zo worden de Marco Polo en de Marco Polo HORIZON trendsettende voertuigen in hun klasse, waarin elke reis voor u en uw passagiers een waar genot is. Overigens is het hoge veiligheidsniveau in de binnenruimte door TÜV Rheinland onderstreept met het keurmerk "Geprüfter Insassenschutz" (geverifieerde bescherming van inzittenden).

1

Marco Polo: brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissie: 159 – 161 g/km; efficiëntieklasse: A+. De werkelijke verbruikswaarden zijn o.a. afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

2

Euro 6d-Temp M1: De vermelde waarden zijn de gemeten "NEDC CO2-waarden" conform art. 2 nr. 1 van Uitvoeringsverordening (EU) nr. 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Als grondslag voor de motorvoertuigenbelasting kan een hogere waarde maatgevend zijn.
Euro 6d-TEMP M1: De vermelde waarden zijn de gemeten "WLTP-CO2-waarden" conform art. 2 nr. 3 van Uitvoeringsverordening (EU) nr. 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden.

Voor elk avontuur de juiste outfit.

U ziet het meteen: De Marco Polo en Marco Polo HORIZON beheersen de designtaal van Mercedes-Benz voortreffelijk. Het expressieve exterieur ontstaat door een wisselwerking tussen karakteristieke lijnen en grote, rustige vlakken. De moderne Mercedes-Benz belijning benadrukt het onafhankelijke karakter van de modellen.

Met het sportpakket Exterieur of AMG Line ogen de modellen nóg individueler, sportiever en exclusiever. Voor verdere individualisering kan onder andere worden gekozen uit vijf unilakken en zeven metallic-lakken, tot 48,3 cm (19 inch) grote lichtmetalen velgen en de AMG-spoilerrand.

Design front

 

Design zijkant

 

Achterzijde

Aangename ambiance.

Design interieur: opvallend ruim bemeten.

Het moderne en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie, kwaliteit en uitstraling toonaangevend in het segment campers. Het design en de materiaalkeuze zijn uiterst hoogwaardig. Dit komt onder meer tot uiting door de hoogwaardig vormgegeven luchtuitstroomopeningen of de veelzijdige optionele sierdelen.

Nóg individueler, exclusiever en sportiever wordt het interieur van de Marco Polo met de als optie leverbare AMG Line of het op aanvraag leverbare designpakket Interieur met edele uitvoering in leder en mooie sierdelen.

Lorem Ipsum