Kopen of leasen | EQV | Mercedes-Benz Vans
EQV geparkeerd met stekker.

De EQV kopen of leasen.

EQV Leasen.

Met de EQV maakt u de overstap naar elektrisch rijden. Laat u daarbij ondersteunen door onze financiële diensten. Als u voor uw EQV een leasecontract afsluit, dan profiteert u dubbel. Zo kunt u tijdens de looptijd van het contract uitgebreid testen hoe goed een elektrisch voertuig bij uw gebruiksprofiel past en u profiteert meteen van de overheidssubsidie voor elektromobiliteit.

Wilt u de EQV eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De EQV vanaf € 599 per maand leasen.

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een EQV L2, Tourer, 300, Voorwielaandrijving, elektromotor met 150 kW (204pk) en 362 Nm koppel*. Uw Mercedes-Benz dealer is u graag van dienst voor een offerte op maat.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw € 61.075
Aanbetaling € 15.269
Looptijd in maanden 60
Rentepercentage 3,49%
Slottermijn € 15.269
60 maandtermijnen à
€ 599 **
* Stroomverbruik binnen/buiten de bebouwde kom / gecombineerd: 28,1 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2022. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Uw financieringsopties.

Wilt u een EQV leasen? Voor uw EQV biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financiële lease.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

Operationele lease.

Met Operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. Betaal één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, en reparatie. Kies zelf uit één of meerdere van de volgende servicecomponenten: onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Subsidie op uw nieuwe elektrische bedrijfswagen.

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Daarom zijn er verschillende subsidies voor elektrische bedrijfswagens die u fiscale voordelen opleveren. Ontdek welke subsidies u kunt aanvragen.

Vind uw Mercedes-Benz dealer.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de EQV te kopen. Voor meer informatie over het aanschaffen van de EQV neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 – 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Andere Mercedes-Benz financiële services voor de EQV.

Financiële diensten.

Wilt u een EQV kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw eVito te leasen.

EQV acties.

De EQV helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw EQV bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum