Mercedes-Benz V-Klasse | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De Mercedes-Benz V-Klasse en EQV.

V-Klasse

  • Met behulp van assistentie- en veiligheidssystemen ondersteuntde V-Klasse u optimaal in vele rijsituaties
  • Het fascinerende design laat zich van binnen en buiten tot in detail op uw wensen afstemmen
  • Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud. Ontdek onze ServiceCare pakketten
Vanaf € 42.350 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 439 per maand*

EQV

  • Speciaal ontworpen EQ-designelementen voor het exterieur en interieur geven de EQV 300 de karakteristiek spannende en progressieve uitstraling
  • Opladen thuis via de wallbox, via een stopcontact of onderweg bij openbare laadstations. Via een krachtig IONITY-snellaadstation kunt u met een vermogen van maar liefst 350 kW extra snel opladen
  • Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0***
  • In het najaar van 2020 beschikbaar. Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor het laatste nieuws.
Vanaf € 61.075 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 639 per maand**

V-Klasse acties.

De Mercedes-Benz V-Klasse helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

EQV acties.

De EQV helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Mercedes-Benz Certified Occasions.

Een V-Klasse met ervaring. Ontdek de Certified V-Klasse Occasions. 

Op- en ombouwoplossingen op maat.

Zodat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele uitdagingen. 

Als u specifieke wensen hebt voor uw bestelwagen, heeft Mercedes-Benz de juiste oplossing voor u. We helpen u verder en kunnen u daarvoor zelf oplossingen op maat aanbieden of laten vervaardigen door één van onze gecertificeerde partners: onze VanPartners. Zo bent u perfect uitgerust voor de bouw, het distributietransport of de serviceverlening. 

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Niet geldig in combinatie met de duurzaamheidspremie. Niet geldig op EQV Business Solution. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
*** Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0 ; CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0.
De waarden voor het stroomverbruik en de actieradius zijn voorlopig en voor het certificatieproces vastgesteld door de technische dienst conform UN/ECE-regeling nr. 101. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met ambtelijke waarden zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de fabriekswaarden en ambtelijke waarden zijn mogelijk.

Lorem Ipsum