Technische gegevens | Sprinter Tourer | Mercedes-Benz Vans
Motor OM651

De technische gegevens, de afmetingen en het gewicht van de Sprinter Tourer.

Wilt u direct uw Sprinter Tourer naar keuze samenstellen? Dat kan gemakkelijk en snel met onze configurator.

Afmetingen en gewichten.

Carrosserielengte
Type dak
Max. toegestaan totaalgewicht (MTG)
Aandrijving

Configurator.

Meer gedetailleerde informatie over de motoren, emissie en het brandstofverbruik vindt u in onze configurator.

Sprinter Tourer.

Configureer uw gewenste model.

Handleiding.

Wilt u alles weten over de Sprinter? Bekijk de interactieve handleiding voor meer details over de Sprinter modellen.

Download technische specificaties.

Op de Technische Specificatie (TS) staat algemene technische informatie over de Mercedes-Benz Bestelwagens uit het leveringsprogramma van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Op de TS staat binnen één type in één overzicht, onder andere het eigengewicht, laadvermogen, afmetingen, motorgegevens en de uitvoering van de bestelwagen.

Voor de TS geldt dat deze is gemaakt op basis van de standaard uitvoering van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Afmetingen en gewichten hebben een fabriekstolerantie en kunnen afwijken wanneer extra opties worden besteld.

Downloads bij het onderwerp.

Krachtig en efficiënt op weg.

Kies uit talrijke motortypes.

Wie succesvol wil zijn, heeft een sterke aandrijving nodig: in de Sprinter combineren efficiënte dieselmotoren kracht en zuinigheid in tal van vermogensklassen. 

Alle motoren zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie. Dankzij de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction) wordt voldaan aan de Euro 6d-TEMP of Euro VI-uitlaatgasnorm. Dit proces vermindert de uitstoot van stikstofoxide in dieselmotoren door het uitlaatgas door de katalysator te laten lopen en de stikstofoxide om te zetten in stikstof en water door toevoeging van op water gebaseerd AdBlue®.

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum