Uitrusting & accessoires | Sprinter Tourer | Mercedes-Benz Vans
Sprinter Tourer

Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Sprinter Tourer.

Wilt u direct uw Sprinter Tourer naar keuze samenstellen? Dat kan gemakkelijk en snel met onze configurator.

Talrijke uitrustingen in één oogopslag.

  1. Interieur
  2. Exterieur
  3. Comfort
  4. Infotainment
  5. Techniek
  6. Veiligheid
  7. Onderstel

1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

2

Alleen leverbaar in combinatie met regensensor.

Slimme taxiondernemers kiezen voor de Sprinter Tourer.

De Mercedes-Benz Sprinter Tourer is de absolute marktleider waar het gaat om gespecialiseerd personenvervoer. Of het nu gaat om een rolstoeluitvoering, streekvervoer, VIP vervoer of 19 persoonbussen, met de Sprinter taxi als basisvoertuig is er altijd een oplossing voor uw transportvraagstuk.

Gerenommeerde carrosseriebedrijven kiezen de Sprinter Tourer als basisvoertuig vanwege het doordachte concept, royale keuze uit opties en voorbereiding mogelijkheden voor de opbouw. Als klant kiest u voor de Sprinter Tourer vanwege hoge betrouwbaarheid, lage operationele kosten, lange service intervallen en een gespecialiseerd dealernetwerk met servicewerkplaatsen met verruimde openingstijden.

Zoek uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz Vans dealer.

Bij een bezoek aan uw plaatselijke Mercedes-Benz dealer kunt u de Sprinter Tourer rustig tot in de kleinste details bekijken.

Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Sprinter Tourer?
Configureer nu uw Sprinter Tourer naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.

Lorem Ipsum