De Sprinter Tourer: ruimte, comfort en veiligheid.

Vanaf € 31.060,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 324,- per maand*

Configurator

Sprinter Tourer: geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Tourer is met drie carrosserielengten, twee dakhoogten en tot wel drie rijen zitplaatsen in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Dankzij de vele uitvoeringen en uitrustingen zijn er zowel rendabele instapmodellen als zeer hoogwaardig uitgeruste Tourers met comfortbanken en luxueuze interieurbekleding leverbaar.

De rugleuning en comforthoofdsteun van de comfortbanken kunnen individueel worden versteld, wat voor veel comfort voor de passagiers zorgt. Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op het beoogde gebruik van het voertuig worden afgestemd.

Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.

Highlights.

  1. Productconcept
  2. Netwerkstructuur
  3. Brancheoplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendement
Rondom overtuigend.

Alleen al om te zien is de nieuwe Sprinter Tourer een highlight: het design volgt het moderne Mercedes-Benz design-concept van emotie en intelligentie. De cockpit werd ook nieuw ingericht en overtuigt eveneens door hoogwaardig design en excellente functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS-START.

De als optie leverbare krachtige dakairconditioning verwent uw passagiers met een aangename temperatuur. In het volledig beklede passagierscompartiment is op elke rij zitplaatsen een houder voor smartphones met usb-aansluiting beschikbaar (optie).

Al naargelang de toepassing en het gewenste rijgedrag kunt u uw Sprinter Tourer met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving bestellen. Geschakeld wordt met de handgeschakelde zesversnellingsbak of met de automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio en diverse multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een smartphonehouder, radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Aangezien digitale oplossingen tegenwoordig deel uitmaken van ons werkleven, hebben we de Sprinter met een geïntegreerde communicatiemodule uitgerust die ervoor zorgt dat de bestelwagen continu met internet is verbonden. Dankzij de internetverbinding kan ook van de huidige en toekomstige Mercedes PRO-services gebruik worden gemaakt. Met deze services profiteert u onder andere van minimale stilstand dankzij preventief onderhoudsmanagement en een efficiëntere administratie dankzij het digitale rittenboek.

Optimaal op het beoogde gebruik afgestemd.

Bij de Sprinter Tourer is veel mogelijk: 3 carrosserielengten, 2 dakhoogten en tot wel 3 rijen zitplaatsen vormen de basis voor een indrukwekkende hoeveelheid varianten. Daarmee kunt u net zo goed zeer robuuste voertuigen configureren, bijvoorbeeld voor gebruik in de bouw, als luxueus uitgeruste VIP-shuttles – precies zoals u het voor uw werk nodig hebt. Voor een uitstekend comfort van de passagiers zijn alle twee- en driepersoons achterbanken leverbaar als comfortbanken met instelbare leuningen en comforthoofdsteunen. Zo voelen maar liefst 8 passagiers plus bestuurder zich prettig in de Sprinter Tourer.

En als het nodig is, kan er nog eens 3.500 kg worden aangehangen. Met meer dan 600 opties, waaronder speciale wagenpark- en ondersteloplossingen, kan de Sprinter Tourer zelfs nog beter op uw wensen en eisen worden afgestemd.

Veiligheidsuitrusting voor toonaangevende veiligheid.

Bij de Sprinter ligt de focus op veiligheid. Aan de basis van deze veiligheid ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is.
Daarnaast is de bestelwagen met talrijke assistentiesystemen uitgerust, want ook de meest ervaren bestuurder komt weleens in situaties terecht waarin ondersteuning meer dan welkom is. Voorbeelden van deze assistentiesystemen zijn de standaard zijwindassistent, de actieve remassistent en de spoorassistent. De laatste twee systemen zijn standaard voor modellen met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg. Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. In het donker zorgen de als optie leverbare high-performance led-koplampen ervoor dat de weg feller en over een grotere afstand wordt verlicht.
Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Met de Sprinter kiest u voor een bestelwagen die al meer dan twintig jaar zijn efficiëntie bewijst. De nieuwe Sprinter Tourer zet dit succesverhaal voort met zijn beproefde kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel hij is: dankzij de talrijke configuratiemogelijkheden bestelt u precies wat u werkelijk nodig hebt..

Omdat gewoon goed niet goed genoeg is, hebben we onze dieselmotoren wederom zuiniger en de royale ruimte nog beter bruikbaar gemaakt. Zo combineert de Sprinter Tourer een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

Behulpzaam in veel verkeerssituaties.

Lange ritten op de snelweg, wisselen van rijstrook op meerbaans wegen of manoeuvreren op hellingen: er zijn talloze situaties waarin assistentiesystemen de bestuurder ondersteuning kunnen bieden. De Sprinter kan op basis van het beoogde gebruik met verschillende assistentiesystemen worden uitgerust. Eén ding hebben alle assistentiesystemen gemeen: ze zijn gebaseerd op de nieuwste technische inzichten. Zo is er de actieve afstandsassistent DISTRONIC die automatisch de ingestelde afstand ten opzichte van voorliggers aanhoudt en op deze wijze de bestuurder met name bij langere ritten kan helpen ontspannen. Een ander voorbeeld van een assistentiesysteem voor de Sprinter is het parkeerpakket met 360°-camera, parkeerassistent en Drive Away Assist dat bij het parkeren en manoeuvreren een blik rondom het voertuig mogelijk maakt.

Actieve remassistent

Parkeerpakket met 360°-camera

Actieve afstandsassistent DISTRONIC

Achteruitrijcamera met weergave op binnenspiegel

Dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert

Actieve spoorassistent

Highlights opties.

Grille verchroomd

Frame grille carrosseriekleur

Bumpers gespoten

Radiovoorbereiding

Navigatie

MBUX-multimediasysteem met 10,25 inch touchscreen

Digitale radio (DAB)

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.
Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

*Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Nieuwegein. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. Alleen geldig i.c.m. een ServiceCare product. Deze actie loopt tot en met 30 september 2019.