Sprinter Tourer | Mercedes-Benz bestelwagens

Ruimte, comfort en veiligheid: de Sprinter Tourer.

Vanaf € 31.950 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 339 per maand*

Configureer nu

Geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De Sprinter Tourer is met drie carrosserielengten, twee dakhoogten en tot wel drie rijen zitplaatsen in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Dankzij de vele uitvoeringen en uitrustingen zijn er zowel rendabele instapmodellen als zeer hoogwaardig uitgeruste Tourers met comfortbanken en luxueuze interieurbekleding leverbaar.

De rugleuning en comforthoofdsteun van de comfortbanken kunnen individueel worden versteld, wat voor veel comfort voor de passagiers zorgt. Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op het beoogde gebruik van het voertuig worden afgestemd.

De Sprinter heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Highlights.

  1. Productconcept
  2. Netwerkstructuur
  3. Brancheoplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendement
Rondom overtuigend.

De uitstraling van de Sprinter Tourer is al een highlight op zich: het ontwerp volgt het moderne designconcept van Mercedes-Benz. De ergonomisch ontworpen cockpit overtuigt bijvoorbeeld met zijn intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START. De als optie leverbare krachtige dakairconditioning verwent uw passagiers met een aangename temperatuur. In het volledig beklede passagierscompartiment is op elke rij zitplaatsen een houder voor smartphones met usb-aansluiting beschikbaar (optie).

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio alsmede multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Optimaal op het beoogde gebruik afgestemd.

De Sprinter Tourer maakt veel mogelijk: Dankzij het indrukwekkende veelvoud aan varianten kunt u bijzonder robuuste voertuigen, bijvoorbeeld voor in de bouw, maar ook luxueus uitgeruste VIP-shuttles configureren. Kortom, uiteenlopende uitvoeringen die perfect op de taak zijn afgestemd. Voor uitstekend comfort van de passagiers zijn alle twee- en driepersoonsachterbanken leverbaar als comfortbanken. Zo voelen maar liefst 8 passagiers plus bestuurder zich prettig in de Sprinter Tourer. En als het nodig is, kan er nog eens 3500 kg worden aangehangen.

Staat garant voor uw succes.

Aan de basis van de Sprinter ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is. Daarbij komen talloze assistentiesystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het Active Brake Assist System en de spoorassistent1 Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel de Sprinter is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt. Omdat we de goede dingen zelfs nog beter willen maken, hebben we onze dieselmotoren verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Zo combineert de Sprinter een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Maakt zwaar werk licht.

Sprinter Tourer

Mercedes PRO: maakt uw dagelijks werk simpeler.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagens. Het is ons doel om uw alledaagse werkzaamheden met uw voertuig door digitale services eenvoudiger en efficiënter in te richten. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect1-producten bij elkaar en kom te weten welke voor uw voertuig beschikbaar zijn.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom hier te weten uit welke bestanddelen Mercedes PRO connect1 bestaat en hoe u deze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over het configureren en het gebruik in de praktijk.

1

Mercedes PRO connect is leverbaar voor de Vito, eVito, Sprinter, eSprinter en V-Klasse. Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Voor gedetailleerde informatie over welke services voor uw voertuig verkrijgbaar zijn, verwijzen we u naar het overzicht van Mercedes PRO connect-services. Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 30 september 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Sprinter Tourer?
Configureer nu uw Sprinter Tourer naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.

Lorem Ipsum