Ruimte, comfort en veiligheid: de Sprinter Tourer.

Vanaf € 31.950 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 339 per maand*

Configureer nu

Geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De Sprinter Tourer is met drie carrosserielengten, twee dakhoogten en tot wel drie rijen zitplaatsen in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Dankzij de vele uitvoeringen en uitrustingen zijn er zowel rendabele instapmodellen als zeer hoogwaardig uitgeruste Tourers met comfortbanken en luxueuze interieurbekleding leverbaar.

De rugleuning en comforthoofdsteun van de comfortbanken kunnen individueel worden versteld, wat voor veel comfort voor de passagiers zorgt. Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op het beoogde gebruik van het voertuig worden afgestemd.

Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.

Highlights.

 1. Productconcept
 2. Netwerkstructuur
 3. Brancheoplossingen
 4. Veiligheid
 5. Rendement
Rondom overtuigend.

Alleen al om te zien is de nieuwe Sprinter Tourer een highlight: het design volgt het moderne Mercedes-Benz design-concept. De cockpit werd ook nieuw ingericht en overtuigt bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS-START. De als optie leverbare krachtige dakairconditioning verwent uw passagiers met een aangename temperatuur. In het volledig beklede passagierscompartiment is op elke rij zitplaatsen een houder voor smartphones met usb-aansluiting beschikbaar (optie).

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio alsmede multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Optimaal op het beoogde gebruik afgestemd.

De Sprinter Tourer maakt veel mogelijk: Dankzij het indrukwekkende veelvoud aan varianten kunt u bijzonder robuuste voertuigen, bijvoorbeeld voor in de bouw, maar ook luxueus uitgeruste VIP-shuttles configureren. Kortom, uiteenlopende uitvoeringen die perfect op de taak zijn afgestemd. Voor uitstekend comfort van de passagiers zijn alle twee- en driepersoonsachterbanken leverbaar als comfortbanken. Zo voelen maar liefst 8 passagiers plus bestuurder zich prettig in de Sprinter Tourer. En als het nodig is, kan er nog eens 3500 kg worden aangehangen.

Staat garant voor uw succes.

Aan de basis van de Sprinter ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is. Daarbij komen talloze assistentiesystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het Active Brake Assist System en de spoorassistent1. Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel de Sprinter is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt. Omdat gewoon goed niet goed genoeg is, hebben we onze dieselmotoren wederom zuiniger gemaakt. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Zo combineert de Sprinter een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Maakt zwaar werk licht.

 • KEYLESS START

  KEYLESS START

  De motor starten met een simpele druk op de knop: met het wegrijbeveiligingssysteem KEYLESS-START kan de motor worden gestart door gewoonweg de start-stoptoets in het contactslot in te drukken.
  Meer informatie
 • Opbergvak voor smartphones inclusief wireless charging

  Opbergvak voor smartphones inclusief wireless charging

  Dankzij het draadloze oplaadsysteem kan mobiele apparatuur die de Qi-standaard 1.2 ondersteunt of daarop aangepast kan worden, in het opbergvak middenboven in de middenconsole heel eenvoudig worden opgeladen.
  Meer informatie
 • Navigatie

  Navigatie

  Hiermee worden de MBUX-multimediasystemen (Mercedes-Benz User Experience) uitgebreid tot een volwaardig navigatiesysteem, dat reizen meer ontspannen en sneller kan maken met zijn bestemmingsgeleiding.
  Meer informatie
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC regelt tijdens de rit automatisch de temperatuur, de luchthoeveelheid en de luchtverdeling in de cabine.
  Meer informatie
 • MBUX-multimediasysteem met 10,25 inch touchscreen

  MBUX-multimediasysteem met 10,25 inch touchscreen

  Het MBUX-multimediasysteem met 26 cm (10,25 inch) touchscreen met hoge resolutie biedt o.a. snelle navigatie op harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie.
  Meer informatie
 • Comfortbestuurdersstoel

  Comfortbestuurdersstoel

  De comfortbestuurdersstoel kan in de lengterichting, hoogte, hellingshoek en zittingdiepte aan de specifieke behoeften van de bestuurder worden aangepast en zorgt zo voor ontspannen rijden.
  Meer informatie

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw bedrijfsactiviteiten.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten zodat u nog efficiënter kunt werken. Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform.

Een netwerk van services voor uw onderneming.

Mercedes PRO brengt de voor u relevante aanbiedingen en services bij elkaar op één platform.

Ons aanbod van Mercedes PRO connect.

De professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect verbinden uw onderneming met uw voertuigen, zodat de efficiëntie en de productiviteit kunnen worden verhoogd

Hiermee kunnen de Mercedes PRO connect-services worden gebruikt.

De Sprinter is af fabriek leverbaar met de connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect. Dankzij de vast ingebouwde communicatiemodule is deze vanaf het begin optimaal gekoppeld.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

U wilt in uw voertuig gebruikmaken van de innovatieve connectiviteit? Nuttige handleidingen, Q&A en alles over Mercedes PRO connect.

Opbouwoplossingen op maat.

Zodat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele eisen.

Als uw behoeften niet alledaags zijn, zou Mercedes-Benz voor u wel eens de juiste oplossing kunnen hebben. Wij helpen u en bieden u solide, optimaal inzetbare opbouwoplossingen uit één hand of van onze gecertificeerde partners. Zo bent u optimaal uitgerust voor de bouw of voor uw bezorg- en bedrijfsactiviteiten.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum