Sprinter Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

Sprinter Gesloten Bestelwagen: ruim, ruimer, ruimst.

Vanaf € 26.525 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Een multifunctionele krachtpatser voor het vervoer van goederen en materialen. Dat is de Sprinter Gesloten Bestelwagen. Een bedrijfswagen die duizelingwekkend veel mee kan nemen, welke uitvoering ook bij uw werk past. Met 4 carrosserielengten, 3 dakhoogtes, een laadruimtevolume tot 17 m3 en een maximum laadgewicht van 3144 kg heeft u genoeg keuze. 

Wie aan onze Sprinter Gesloten Bestelwagen denkt, denkt aan ruimte. Heel veel ruimte. Ontdek deze grote bestelbus. 

Highlights van de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

  1. Productconcept
  2. Netwerkstructuur
  3. Brancheoplossingen
  4. veiligheid
  5. Rendement
Fraai om te zien, uitstekend om in te werken.

De uitstraling van de Sprinter Gesloten Bestelwagen is al een highlight op zich: het ontwerp volgt het moderne designconcept van Mercedes-Benz. De ergonomisch ontworpen cockpit overtuigt bijvoorbeeld met zijn intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START. U kunt de laadruimte precies op uw wensen afstemmen met praktische opties, zoals een lichtgewicht kunststofvloer en belaadbare wielkasten. De optionele palletsteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading en maakt een effectievere fixatie mogelijk.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio alsmede multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Een Sprinter voor elke transporttaak.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen maakt veel mogelijk: Dankzij het indrukwekkende veelvoud aan varianten kunt u voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van maar liefst 5500 kg configureren. Met de langste van de 4 carrosserielengten en de hoogste van de 3 dakuitvoeringen hebt u in de Sprinter Gesloten Bestelwagen een laadruimtevolume tot wel 17 m3 tot uw beschikking. En als het nodig is, kan er nog eens 3500 kg worden aangehangen. En met de opties palletsteun en beklede wielkasten zijn veel transportklussen eenvoudiger te klaren.

Staat garant voor uw succes.

Aan de basis van de Sprinter ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is. Daarbij komen talloze assistentiesystemen, zoals de standaard zijwindassistent, het Active Brake Assist System en de spoorassistent1. Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel de Sprinter is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt. Omdat we de goede dingen zelfs nog beter willen maken, hebben we onze dieselmotoren verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Zo combineert de Sprinter een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2

Gegevens volgens richtlijn 97/27/EG in de bij het ter perse gaan geldige versie. (Met bestuurder van 75 kg, alle bedrijfsvloeistoffen en 90% gevulde tank.)

Afmetingen van de Sprinter Gesloten Bestelwagen

4 carrosserielengten. 3 dakhoogtes. Telt elke centimeter? Onze grootste bestelwagen heeft maximaal 4707 mm laadruimlengte en 2243 mm laadruimhoogte. Met een laadruimtevolume van 17 m3. Ontdek de verschillende afmetingen van de bestelbus.   

 

Carrosserielengte
L1
L2
L3
L4
Type dak
H1
H2
H3
Max. laadruimlengte
Max. laadruimhoogte
Max. laadoppervlak
Max. laadruimtevolume
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Nieuw: digitale binnenspiegel.

Met de digitale binnenspiegel geniet u ook van goed zicht naar achter als het zicht door scheidingswanden, deuren of lading wordt gehinderd. Het camerabeeld in de digitale binnenspiegel kan voor beter zicht op het verkeer direct achter het voertuig zorgen. Bovendien kunt u zo gemakkelijker manoeuvreren en inparkeren.

Nieuw: vierwielaandrijving 4x4 met torque-on-demand.

Verbeterde tractie en dwarsstabiliteit als het erop aankomt: de variabele vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht naar behoefte over de voor- en achteras. Hierbij past het systeem zich binnen milliseconden volledig automatisch aan de rijomstandigheden aan.

Maakt zwaar werk licht.

Sprinter Gesloten bestelwagen

Service voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Met Mercedes-Benz ServiceCare weet u zeker dat uw Sprinter Gesloten Bestelwagen in topconditie blijft zonder onvoorziene kosten. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van verlengde garantie en/of dekking van kosten voor reparatie en onderhoud volgens de richtlijnen van de fabriek. Ontdek onze pakketten ServiceCare Complete, Maintenance of ExtendedWarranty en houd grip op de weg. En op uw kosten. 

 

Mercedes me.

Altijd verbonden blijven met de Sprinter? U doet het met Mercedes me. Zo heeft u alle informatie over uw bestelauto altijd binnen handbereik. En stelt u bijvoorbeeld routes op afstand in of checkt u voor vertrek het brandstofpeil. Onze eSprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Chassiscabine en Sprinter Chassiscabine met open laadbak hebben deze dienst ook. 

 

Ervaar nu de Sprinter Gesloten bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten

  

Uitrusting.

Perfect aangepast, met onze accessoires
Meer weten

Technische gegevens.

Kom alles te weten over de technische gegeven
Meer weten

 

1 Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2 Gegevens volgens richtlijn 97/27/EG in de bij het ter perse gaan geldige versie. (Met bestuurder van 75 kg, alle bedrijfsvloeistoffen en 90% gevulde tank.)

3 In vergelijking met de houten vloer bij de carrosserielengte extra lang.

4 De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen door het wereldwijde tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de diensten Mercedes me en Mercedes PRO connect inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn voor deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.
5 Live Traffic Information (verkeersberichten in realtime, landspecifiek) alleen in combinatie met Mercedes PRO.

 

Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Sprinter Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw Sprinter Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.