De Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Vanaf € 21.490,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 224,- per maand1

Configurator

Sprinter Gesloten Bestelwagen: geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17 m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.

Sprinters met de nieuw verkrijgbare voorwielaandrijving hebben bijvoorbeeld een lagere basisprijs, extra volume en een lagere laaddrempel vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.

Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Natuurlijk hebben we al het goede behouden. Zo kunnen veel op- en uitbouwoplossingen zonder grote aanpassingen weer worden gebruikt.

Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.

Highlights.

  1. Productconcept
  2. Connectiviteit
  3. Brancheoplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendement
Fraai om te zien, uitstekend om in te werken.

Alleen al om te zien is de nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen een highlight: het design volgt het moderne Mercedes-Benz design-concept van emotie en intelligentie. De nieuw vormgegeven cockpit overtuigt bovendien met hoogwaardig design en uitmuntende functionaliteit, bijvoorbeeld met het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS START.

De laadruimte kunt u exact op uw wensen afstemmen met handige opties als de dakbasisdrager aan de binnenkant van het voertuig2, een kunststof vloer met geoptimaliseerd gewicht en de belaadbare wielkasten. De optionele palletsteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading, bijvoorbeeld in bochten, en maakt een effectievere fixatie mogelijk.

Tot de verdere pluspunten behoort de grote variëteit aan aandrijvingen: al naargelang de toepassing en het gewenste rijgedrag kunt u uw Sprinter Gesloten Bestelwagen met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving3 bestellen. Geschakeld wordt met de handgeschakelde zesversnellingsbak4, de 7G-TRONIC PLUS automatische transmissie of de voor het segment unieke 9G-TRONIC automatische transmissie5.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter verschillende radio's, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een smartphonehouder, radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie6. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen of de touch control button op het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.
Aangezien digitale oplossingen tegenwoordig deel uitmaken van ons werkleven, hebben we de Sprinter met een geïntegreerde communicatiemodule uitgerust die ervoor zorgt dat de bestelwagen continu met internet is verbonden. Dankzij de internetverbinding kan ook van de huidige en toekomstige Mercedes PRO-services gebruik worden gemaakt. Met deze services profiteert u onder andere van minimale stilstand dankzij preventief onderhoudsmanagement en een efficiëntere administratie dankzij het digitale rittenboek.

Een Sprinter voor elke transporttaak.

Bij de Sprinter Gesloten Bestelwagen is veel mogelijk: 4 carrosserielengten, 3 dakhoogten en 4 motortypen vormen de basis voor een indrukwekkende hoeveelheid varianten. De zwaarste modellen beschikken over een toegestaan totaalgewicht van 5500 kg. Met de langste van de 4 carrosserielengten en de hoogste van de 3 dakuitvoeringen hebt u in de Sprinter Gesloten Bestelwagen een laadruimtevolume tot wel 17 m3 tot uw beschikking. En als het nodig is, kan er nog eens 3.500 kg worden aangehangen.

Met meer dan 600 opties, waaronder speciale wagenpark- en ondersteloplossingen, kan de Sprinter Gesloten Bestelwagen perfect op uw wensen en eisen worden afgestemd. Met de opties palletsteun, beklede wielkasten en dakbasisdrager aan de binnenkant zijn veel transportklussen eenvoudiger op te lossen. Met Mercedes-Benz VanSolution profiteert u van complete brancheoplossingen af fabriek. Met het partnerprogramma "Mercedes-Benz VanPartner" beschikt u over uitgebreide op- en ombouwoplossingen van hoge kwaliteit, waarbij de carrosseriebouwer het voertuig afbouwt en u afzonderlijk factureert.

Staat garant voor uw succes.

Bij de Sprinter ligt de focus op veiligheid. Aan de basis van deze veiligheid ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is.
Daarnaast is de bestelwagen met talrijke assistentiesystemen uitgerust, want ook de meest ervaren bestuurder komt weleens in situaties terecht waarin ondersteuning meer dan welkom is. Voorbeelden van deze assistentiesystemen zijn de standaard zijwindassistent, de actieve remassistent en de spoorassistent. De laatste twee systemen zijn standaard voor modellen met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg. Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. In het donker zorgen de als optie leverbare high-performance led-koplampen ervoor dat de weg feller en over een grotere afstand wordt verlicht.
Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Het toonbeeld van efficiëntie.

Met de Sprinter kiest u voor een bestelwagen die al meer dan twintig jaar zijn efficiëntie bewijst. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen zet dit succesverhaal voort met zijn beproefde kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel hij is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt.

Omdat gewoon goed niet goed genoeg is, hebben we onze dieselmotoren wederom zuiniger gemaakt. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg7. Met de 50-l-hoofdtank8 en de vloerbedekking van kunststof9, beiden op verzoek leverbaar, kunt u nog meer besparen op het voertuiggewicht. Bovendien overtuigt de Sprinter Gesloten Bestelwagen met een nog verder verbeterd ruimteaanbod7 en een 80 mm lagere laadruimtebodem7. Zowel laden en lossen als in- en uitstappen worden zo nog eenvoudiger.

Zo combineert de Sprinter Gesloten Bestelwagen een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

Sprinter Gesloten Bestelwagen: aangepast aan uw eisen.

Carrosserielengte
L1
L2
L3
L4
Daktype
H1
H2
H3
Max. laadruimlengte
Max. laadruimhoogte
Max. laadvloer
Max. laadruimtevolume
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Maakt zwaar werk licht.

De cockpit biedt uitstekend zicht rondom en is ontworpen om de werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan er onder andere uit vijf verschillende bestuurdersstoelen worden gekozen waarmee aan uiteenlopende comforteisen kan worden voldaan. Een aantal van die stoelen voldoet bovendien aan de criteria van 'Aktion gesunder Rücken (AGR)'. Het moderne bedienings- en aanduidingsconcept valt onder andere op door de mogelijkheid om smartphones te integreren en de als optie leverbare multimediasystemen met behulp van het touchscreen en het multifunctionele stuurwiel te bedienen. Het modulaire opbergconcept met goed bereikbare opbergvakken – als optie leverbaar met afdekkleppen – en een handige multifunctionele box die het eenvoudiger maakt om administratieve werkzaamheden in de Sprinter te verrichten, zorgen voor een opgeruimd interieur.

Comfortbestuurdersstoel

MBUX-multimediasysteem met 10,25 inch touchscreen

Opbergvak voor smartphones inclusief wireless charging

Opgeruimd en overzichtelijk dashboard

KEYLESS START

Automatische airconditioning THERMOTRONIC

Mercedes PRO. 

Mercedes-Benz PRO biedt u in de Sprinter een compleet geïntegreerde communicatiesysteem, Mercedes PRO connect. Hiermee kunt u op een efficiënte manier verbinding maken met uw rijdend wagenpark en chauffeurs - in realtime. Dit intelligente voertuigbewakings- en communicatiesysteem verbetert de inzet van uw wagenpark en helpt de efficiëntie van uw bedrijfsvoering te verhogen.

1. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Actie rentetarief van 4,99% enkel geldig in combinatie met een ServiceCare product. Minimale financiering: € 5.000,-. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2019. Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Nieuwegein. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw verkoopadviseur.
2. De dakdrager aan de binnenzijde is naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2018 leverbaar.
3. De vierwielaandrijving is naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2018 leverbaar.
4. De standaard handgeschakelde zesversnellingsbak in combinatie met de V6-dieselmotor OM642 is naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2018 leverbaar.
5. Alleen in combinatie met voorwielaandrijving.
6. De smartphone-integratie is naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2018 leverbaar.
7. In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.
8. De hoofdtank van 50 liter is optioneel leverbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen in combinatie met voorwielaandrijving.
9. De vloerbedekking kunststof is optioneel leverbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen.