De Sprinter Gesloten Bestelwagen.

 

Vanaf € 21.490,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 214,- per maand*

Configurator

Sprinter Gesloten Bestelwagen: geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17 m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.

Sprinters met de nieuw verkrijgbare voorwielaandrijving hebben bijvoorbeeld een lagere basisprijs, extra volume en een lagere laaddrempel vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.

Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Natuurlijk hebben we al het goede behouden. Zo kunnen veel op- en uitbouwoplossingen zonder grote aanpassingen weer worden gebruikt.

Daarmee is de Sprinter dankzij de innovatiekracht en een ervaring van meer dan 20 jaar opnieuw toonaangevend als geavanceerde, efficiënte en betrouwbare mobiliteitsoplossing.

Highlights.

  1. Productconcept
  2. Netwerkstructuur
  3. Brancheoplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendement
Fraai om te zien, uitstekend om in te werken.

Alleen al om te zien is de nieuwe Sprinter Gesloten bestelwagen een highlight: het design volgt het moderne Mercedes-Benz design-concept van emotie en intelligentie. De cockpit werd ook nieuw ingericht en overtuigt eveneens door hoogwaardig design en excellente functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS-START.

De laadruimte kunt u exact op uw wensen afstemmen met handige opties als de dakbasisdrager aan de binnenkant van het voertuig1, een kunststofvloer met geoptimaliseerd gewicht en de belaadbare wielkasten. De optionele palletsteun in de trede van de schuifdeur stabiliseert de lading, bijvoorbeeld in bochten, en maakt een effectievere fixatie mogelijk.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio en diverse multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een smartphonehouder, radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Aangezien digitale oplossingen tegenwoordig deel uitmaken van ons werkleven, hebben we de Sprinter met een geïntegreerde communicatiemodule uitgerust die ervoor zorgt dat de bestelwagen continu met internet is verbonden. Dankzij de internetverbinding kan ook van de huidige en toekomstige Mercedes PRO-services gebruik worden gemaakt. Met deze services profiteert u onder andere van minimale stilstand dankzij preventief onderhoudsmanagement en een efficiëntere administratie dankzij het digitale rittenboek.

Een Sprinter voor elke transporttaak.

Bij de Sprinter Gesloten Bestelwagen is veel mogelijk: 4 carrosserielengten, 3 dakhoogten en 4 motortypen vormen de basis voor een indrukwekkende hoeveelheid varianten. De zwaarste modellen beschikken over een toegestaan totaalgewicht van 5500 kg. Met de langste van de 4 carrosserielengten en de hoogste van de 3 dakuitvoeringen hebt u in de Sprinter Gesloten Bestelwagen een laadruimtevolume tot wel 17 m3 tot uw beschikking. En als het nodig is, kan er nog eens 3.500 kg worden aangehangen.

Met meer dan 600 opties, waaronder speciale wagenpark- en ondersteloplossingen, kan de Sprinter Gesloten Bestelwagen perfect op uw wensen en eisen worden afgestemd. Met de opties palletsteun, beklede wielkasten en dakbasisdrager aan de binnenkant1 zijn veel transportklussen eenvoudiger op te lossen. Met Mercedes-Benz VanSolution profiteert u van complete brancheoplossingen af fabriek. Met het partnerprogramma "Mercedes-Benz VanPartner" beschikt u over uitgebreide op- en ombouwoplossingen van hoge kwaliteit, waarbij de carrosseriebouwer het voertuig afbouwt en u afzonderlijk factureert.

Staat garant voor uw succes.

Bij de Sprinter ligt de focus op veiligheid. Aan de basis van deze veiligheid ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en materiaal bijzonder stabiel is.


Bovendien zijn er nog talrijke assistentiesystemen. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is. Voorbeelden van deze assistentiesystemen zijn de standaard zijwindassistent, de actieve remassistent en de spoorassistent. De laatste twee systemen zijn standaard voor modellen met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg. Oplossingen als de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera geven de bestuurder nog beter zicht op de omgeving. In het donker zorgen de als optie leverbare high-performance led-koplampen ervoor dat de weg feller en over een grotere afstand wordt verlicht.


Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Het toonbeeld van efficiëntie.

Met de Sprinter kiest u voor een bestelwagen die al meer dan twintig jaar zijn efficiëntie bewijst. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen zet dit succesverhaal voort met zijn beproefde kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel hij is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt.

Omdat gewoon goed niet goed genoeg is, hebben we onze dieselmotoren wederom zuiniger gemaakt. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Met de 50-l-hoofdtank3 en de vloerbedekking van kunststof4, beiden op verzoek leverbaar, kunt u nog meer besparen op het voertuiggewicht. Bovendien overtuigt de Sprinter Gesloten Bestelwagen met een nog verder verbeterd ruimteaanbod2 en een 80 mm lagere laadruimtebodem2. Zowel laden en lossen als in- en uitstappen worden zo nog eenvoudiger.

Zo combineert de Sprinter Gesloten Bestelwagen een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

De aan de binnenkant gelegen imperial is momenteel niet leverbaar.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

3

De hoofdtank van 50 liter is optioneel leverbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen in combinatie met voorwielaandrijving.

4

De vloerbedekking kunststof is optioneel leverbaar voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen.

Sprinter Gesloten Bestelwagen: aangepast aan uw eisen.

Carrosserielengte
L1
L2
L3
L4
Daktype
H1
H2
H3
Max. laadruimlengte
Max. laadruimhoogte
Max. laadvloer
Max. laadruimtevolume
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Maakt zwaar werk licht.

De cockpit biedt uitstekend zicht rondom en is ontworpen om de werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan er onder andere uit vijf verschillende bestuurdersstoelen worden gekozen waarmee aan uiteenlopende comforteisen kan worden voldaan. Een aantal van die stoelen voldoet bovendien aan de criteria van "Aktion gesunder Rücken (AGR)". Het moderne bedienings- en aanduidingsconcept valt onder andere op door de mogelijkheid om smartphones te integreren en de als optie leverbare multimediasystemen met behulp van het touchscreen en het multifunctionele stuurwiel te bedienen. Het modulaire opbergconcept met goed bereikbare opbergvakken – als optie leverbaar met afdekkleppen – en een handige multifunctionele box die het eenvoudiger maakt om administratieve werkzaamheden in de Sprinter te verrichten, zorgen voor een opgeruimd interieur.

Mercedes PRO. 

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle actuele en toekomstige voorzieningen, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse business. Ons doel: de digitale mogelijkheden benutten om uw onderneming nog efficiënter te laten functioneren.
Mercedes PRO bundelt daarbij alle voor u relevante services centraal op een internetplatform. Bij aanvang zal er een selectie van services beschikbaar zijn, die continu wordt uitgebreid en op u persoonlijk afgestemd. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

*Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum