MBUX-multimediasysteem 10,25 inch

Multimediasysteem met vele talenten.

Het MBUX-multimediasysteem laat nauwelijks iets te wensen over als het om infotainment, navigatie1 en communicatie in het voertuig gaat. Zeer innovatief: de bediening via het touchscreen van 26 cm (10,25 inch) met hoge resolutie of via de Touch-Control-knoppen op het multifunctionele stuurwiel.

De snelle navigatie vanaf de harde schijf met topografische 3D-kaartweergave van hoge kwaliteit houdt rekening met Live Traffic Information2 (verkeersinformatie in realtime, landspecifiek) voor een dynamische routegeleiding. Hiermee kunnen files worden omzeild en kan de duur van ritten worden bekort. Andere hoogtepunten zijn de integratie van de smartphone via Android Auto, Apple CarPlay of de Bluetooth®-interface met handsfreefunctie voor bellen tijdens het rijden zonder afgeleid te worden.

1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

2

Live Traffic Information (verkeersberichten in realtime, landspecifiek) alleen in combinatie met Mercedes PRO.