Combi-instrument met kleurendisplay

Multifunctioneel en goed afleesbaar.

Het aantrekkelijk vormgegeven combi-instrument beschikt over een 14 cm (5,5 inch) kleurendisplay in het zicht van de bestuurder met goed afleesbare aanduidingen en overzichtelijke menu's. Alle relevante informatie kan – afhankelijk van de geselecteerde voertuiguitrusting – in het menu worden geselecteerd en op het kleurendisplay worden weergegeven.

Daartoe behoren de tripcomputer met ECO-verbruikgegevens, het gemiddeld brandstofverbruik, het AdBlue®-vulpeil en geselecteerde voertuiggegevens. Bovendien kunnen in het menu radio, navigatie1, media, telefoon, assistentiesystemen, voertuiginstellingen en service worden opgeroepen. De menuselectie vindt plaats via de Touch-Control-knop links van het multifunctionele stuurwiel. Het kleurendisplay bevindt zich tussen de snelheidsmeter links en de toerenteller rechts.
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.