Onder de motorkap van de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine.

Afmetingen en gewichten.

Carrosserielengte
Cabinevariant
Max. toegestaan totaalgewicht (MTG)
Aandrijving

Stel uw Sprinter Chassiscabine samen.

In de configurator stelt u uw Sprinter naar eigen wens samen.

Download technische specificaties.

Op de Technische Specificatie (TS) staat algemene technische informatie over de Mercedes-Benz Bestelwagens uit het leveringsprogramma van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Op de TS staat binnen één type in één overzicht, onder andere het eigengewicht, laadvermogen, afmetingen, motorgegevens en de uitvoering van de bestelwagen.

Voor de TS geldt dat deze is gemaakt op basis van de standaard uitvoering van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Afmetingen en gewichten hebben een fabriekstolerantie en kunnen afwijken wanneer extra opties worden besteld.

Downloads bij het onderwerp.

Handleiding.

Wilt u alles weten over de Sprinter? Bekijk de interactieve handleiding voor meer details over de Sprinter modellen.

Motoren van de Sprinter: krachtig en efficiënt op weg.

Vier motoruitvoeringen.

Wie succesvol wil zijn, heeft een krachtige en schone aandrijving nodig: de viercilinder dieselmotor in drie vermogensklassen en de V6-dieselmotor van de Sprinter blinken uit in kracht en efficiëntie. De beproefde motoren zijn wat betreft het brandstofverbruik verder geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door de wrijving in de motor te verminderen. Alle motoren zijn zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als met een automatische transmissie leverbaar.

Om aan de strenge Euro-6c of Euro-VI-emissienorm te voldoen, wordt gebruikgemaakt van SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction). Deze technologie verlaagt bij dieselmotoren de emissie van stikstofoxiden door de uitlaatgassen door een katalysator te leiden, waardoor de stikstofoxiden1 met behulp van AdBlue®, een additief op waterbasis, in stikstof en water worden omgezet.

1

Onder stikstofoxiden (NOx) vallen stikstofmonoxide (NO) en stikstofdioxide (NO2).

Motoren en verbruikswaarden.

Voertuigtype
Aandrijving
Emissienorm

Lorem Ipsum