De Sprinter Loader Chassiscabine met voorwielaandrijving voor een maximaal laadvermogen.

Vanaf € 23.700,- (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 249,- per maand*

De Sprinter Loader met voorwielaandrijving heeft een lage basis prijs, lagere laaddrempel en extra laadvermogen vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.
Geschakeld wordt met de handgeschakelde zesversnellingsbak of de voor het segment unieke automatische transmissie 9G-TRONIC.
Mercedes-Benz VanPartners bieden lichtgewicht opbouwen aan voor de Sprinter Loader Chassiscabine met voorwiel aandrijving. De combinatie van het lage eigengewicht van de Sprinter Loader én een lichtgewicht opbouw van de Mercedes-Benz VanPartners resulteert in een maximaal laadvermogen van uw Mercedes-Benz Sprinter.

Afmetingen en gewichten.

Carrosserielengte
Cabinevariant
Max. toegestaan totaalgewicht (MTG)
Aandrijving

Tijdelijk tot €2.000 inruilvoordeel!

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de Sprinter met voorwielaandrijving. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen nog eens tot €2.000,- inruilvoordeel* op uw nieuwe Sprinter met voorwielaandrijving. Voor de Sprinter met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving geldt een inruilpremie van €1000,-. Wees er vlug bij: deze actie loopt t/m 31 december 2019.

* Levert u een oude Mercedes-Benz bestelwagen in dan geldt een inruilpremie van €1000,-. 

Lorem Ipsum