Sprinter Chassiscabine met open laadbak | Mercedes-Benz bestelwagens

Robuust en krachtig: de Sprinter Chassiscabine met open laadbak.

Vanaf € 28.550 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 299 per maand*

Configureer nu

Geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Chassiscabine met open laadbak biedt met 3 voertuiglengtes, standaardcabine of dubbelcabine en een laadoppervlak van maar liefst 9,2 m2 indrukwekkende verscheidenheid. 

Voor voertuigen met voorwielaandrijving is er bijvoorbeeld een voordelige instapprijs en extra laadvermogen in vergelijking met voertuigen met achterwielaandrijving. Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op uw persoonlijke wensen worden afgestemd.

De Sprinter heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Highlights.

 1. Productconcept
 2. Netwerkstructuur
 3. Brancheoplossingen
 4. veiligheid
 5. Rendement
Fraai om te zien, uitstekend om in te werken.

De cabine van het Sprinter Chassiscabine met open laadbak met zijn typische Mercedes-Benz radiateurgrille en moderne koplampen is een absolute highlight. De ergonomisch ontworpen cockpit overtuigt met zijn uitstekende functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS-START. De tot wel 9,2 m2 grote laadvloer wordt begrensd door hoogwaardige laadbakschotten van aluminium. Zo ontstaat er een robuuste laadvloer met ruimte voor twee industriepallets van 1200 x 1000 mm naast elkaar.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio alsmede multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Een Sprinter voor elke transporttaak.

De Sprinter Chassiscabine met open laadbak maakt met zijn laadvloer van maar liefst 9,2 m2 veel mogelijk: Dankzij het indrukwekkende veelvoud aan varianten kunt u voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van maar liefst 5500 kg configureren. En als het nodig is, kan er nog eens 3500 kg worden aangehangen.

Staat garant voor uw succes.

Aan de basis van de Sprinter ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en het materiaal bijzonder stabiel is. Bovendien zijn er nog talrijke assistentiesystemen. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is. Het aanbod varieert van de standaard zijwindassistent en het Active Brake Assist System1 tot en met de spoorassistent.1Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel de Sprinter is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt. Omdat we de goede dingen zelfs nog beter willen maken, hebben we onze dieselmotoren verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Zo combineert de Sprinter een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Kan aan vrijwel elke eis worden aangepast.

Geschikt voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Dankzij de diverse uitvoeringen en uitrustingen kan de Sprinter Chassiscabine met open laadbak volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. Met de lange carrosserielengte en met de standaardcabine bereikt het laadoppervlak zijn maximale grootte van 9,2 m². Als het primair om laadvermogen gaat, is de uitvoering met een MTG van 5500 kg de juiste keuze. De standaardcabine biedt plaats aan maximaal 3 personen en in de dubbelcabine kunnen zelfs kleine teams tot 7 personen naar de werkplek worden vervoerd. Bovendien zijn talrijke oplossingen van carrosseriebouwers in beproefde kwaliteit leverbaar om aan de speciale eisen vanuit elke branche tegemoet te komen.

Het scala aan varianten van de Sprinter Chassiscabine met open laadbak in één oogopslag:

 • Laadoppervlak van maar liefst 9,2 m²
 • Leverbaar met 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg en 5000 kg max. toegestaan totaalgewicht, daarnaast talrijke gewichtsvermeerderings- en -verminderingsvarianten voor een max. toegestaan totaalgewicht van maar liefst 5500 kg
 • Maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg in de gewichtsuitvoering met 5500 kg
 • Leverbaar met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving
 • 3 carrosserielengten: kort, middellang en lang
 • 2 cabines: standaardcabine en dubbelcabine

Maakt zwaar werk licht.

Sprinter Chassiscabine met open laadbak

Ontdek de ombouwoplossingen voor de bouwsector.

De Sprinter is een voertuig dat bij veel klanten uit de branche Bouwsector populair is. Deze basisvoertuigen zijn de ideale basis voor een op- of ombouw door een carrosseriebouwer.

Opbouwoplossingen op maat.

Zodat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele eisen.

Als uw behoeften niet alledaags zijn, zou Mercedes-Benz voor u wel eens de juiste oplossing kunnen hebben. Wij helpen u en bieden u solide, optimaal inzetbare opbouwoplossingen uit één hand of van onze gecertificeerde partners. Zo bent u optimaal uitgerust voor de bouw of voor uw bezorg- en bedrijfsactiviteiten.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 maart 2022. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum