Sprinter Chassiscabines | Mercedes-Benz bestelwagens

De Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine maakt zwaar werk licht.

Vanaf € 29.235 (excl. BTW/BPM)

Configureer nu

Geavanceerd, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Chassiscabine is met 3 carrosserielengten en enkel- of dubbelcabine in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Voor voertuigen met voorwielaandrijving is er zo een voordelige instapprijs en extra laadvermogen in vergelijking met voertuigen met achterwielaandrijving. Bestuurders profiteren van het intelligente bedienings- en aanduidingsconcept en het modulaire opbergconcept. Net als de multimedia- en assistentiesystemen kunnen deze namelijk op het beoogde gebruik van het voertuig worden afgestemd.

De Sprinter Chassiscabine heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

De highlights.

  1. Productconcept
  2. Netwerkstructuur
  3. Brancheoplossingen
  4. Veiligheid
  5. Rendement
Fraai om te zien, uitstekend om in te werken.

De cabine van het Sprinter Chassiscabine met zijn typische Mercedes-Benz radiateurgrille en moderne koplampen is een absolute highlight. De ergonomisch ontworpen cockpit overtuigt met zijn uitstekende functionaliteit. Bijvoorbeeld met een modulair opbergconcept en KEYLESS-START. De standaardcabine biedt plaats aan maximaal 3 personen en in de dubbelcabine kunnen zelfs teams van maximaal 7 personen naar de werkplek worden vervoerd. Achter de cabine bieden de Sprinter Chassiscabines in 3 carrosserielengten de juiste basis voor vele praktijkgerichte op- en uitbouwoplossingen.

Uw mobiliteit 4.0.

Om de werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er voor de Sprinter een radio alsmede multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen als optie leverbaar. Afhankelijk van de vereisten is een uitgebreid assortiment leverbaar, zoals een radio met Bluetooth®-interface en handsfreefunctie, multimediasysteem met touchscreen met hoge resolutie, snelle navigatie vanaf harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals je zou willen: simpel. De multimediasystemen kunnen bijvoorbeeld met behulp van het touchscreen met hoge resolutie of het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Alle bedienings- en aanduidingselementen bevinden zich bovendien binnen handbereik en zijn goed afleesbaar.

Een Sprinter voor elke transporttaak.

De Sprinter Chassiscabine maakt veel mogelijk: Dankzij het indrukwekkende veelvoud aan varianten kunt u voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van maar liefst 5500 kg configureren. Desgewenst kan er door het ombouwen tot trekker zelfs 5250 kg worden aangehangen. Dat levert een max. toegestaan treingewicht van 8750 kg op.

Staat garant voor uw succes.

Aan de basis van de Sprinter ligt de solide kale carrosserie, die door zijn constructie en het materiaal bijzonder stabiel is. Bovendien zijn er nog talrijke assistentiesystemen. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is. Het aanbod varieert van de standaard zijwindassistent en het Active Brake Assist System1tot en met de spoorassistent1. Als een ongeval ondanks deze systemen onvermijdelijk is, zorgt de standaard bestuurdersairbag voor bescherming. Daarnaast zijn er nog vijf andere airbags voor de bestuurder en bijrijder als optie leverbaar.

Efficiënt in elk opzicht.

Daarbij merkt u vanaf het eerste ogenblik al hoe rendabel de Sprinter is: met een aantrekkelijke basisprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, zodat u precies bestelt wat u werkelijk nodig hebt. Omdat we de goede dingen zelfs nog beter willen maken, hebben we onze dieselmotoren verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het extra laadvermogen van zo'n 50 kg2. Zo combineert de Sprinter een laag brandstofverbruik en intelligente functionaliteit tot een efficiënte mobiliteitsoplossing.

1

Active Brake Assist System en spoorassistent zijn voor voertuigen met een max. toegestaan totaalgewicht van meer dan 3500 kg standaard.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Kan op vrijwel elke eis worden afgestemd.

Geschikt voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen kan de Sprinter Chassiscabine volledig op de transporttaak worden afgestemd. Als het primair om laadvermogen gaat, is de uitvoering met een GVW van 5500 kg de juiste keuze. De standaardcabine biedt plaats aan maximaal 3 personen en in de dubbelcabine kunnen zelfs kleine teams tot 7 personen naar de werkplek worden vervoerd. Bovendien zijn talrijke oplossingen van carrosseriebouwers in beproefde kwaliteit leverbaar om aan de speciale eisen vanuit elke branche tegemoet te komen.

De uiteenlopende varianten van de Sprinter Chassiscabine in een overzicht:

  • 3 carrosserielengten: kort, middellang en lang
  • 2 cabines: standaardcabine en dubbelcabine
  • Leverbaar met een max. toegestaan totaalgewicht van 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg en 5000 kg, daarnaast talrijke gewichtsvermeerderings- en -verminderingsvarianten voor een max. toegestaan totaalgewicht van 5500 kg
  • Maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg in de gewichtsuitvoering met 5500 kg
  • Leverbaar met voorwiel-, achterwielaandrijving

Maakt zwaar werk licht.

Sprinter Chassiscabine

Opbouwoplossingen op maat.

Zodat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele eisen.

Als uw behoeften niet alledaags zijn, zou Mercedes-Benz voor u wel eens de juiste oplossing kunnen hebben. Wij helpen u en bieden u solide, optimaal inzetbare opbouwoplossingen uit één hand of van onze gecertificeerde partners. Zo bent u optimaal uitgerust voor de bouw of voor uw bezorg- en bedrijfsactiviteiten.

Ervaar nu de Sprinter Chassiscabine.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten

  

Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter samen. Of vraag vrijblijvend een proefrit aan.