Wintercheck en Winterwielen | Mercedes-Benz bedrijfswagens

Rij zelfverzekerd de winter in met uw bedrijfswagen.

Zo voorkomt u een ongewenste winterstop.

Maak nu uw afspraak online

Geef toeval geen kans deze winter.

Waarom zou u nu al stilstaan bij de winter? Heel eenvoudig: zodat u straks niet stilstaat tijdens de winter. Voorkomen is immers beter dan herstellen. Goede winterbanden op maat van uw bedrijfswagen, ruitenwissers die u in alle omstandigheden een perfect zicht bieden, een accu die na een koude dag of nacht probleemloos start…

Deze winteraccessoires voor bestelwagens maken voor u als zelfstandig ondernemer het verschil. Wacht daarom niet te lang om langs te gaan bij uw Mercedes-Benz dealer om uw bedrijfswagen winterklaar te laten maken. Zo wint u tijd en rijdt u straks veel geruster. Bovendien blijft een bedrijfswagen langer in goede conditie als hij minder te lijden heeft. 

Vertrouw op onze winterwielen.

Hou grip op de weg, altijd en overal.

Het voordeel van winterbanden is bekend: vanaf temperaturen lager dan 7°C bieden ze aanzienlijk meer grip dan zomerbanden. Daarom zijn ze in situaties met veel regen, afgevallen bladeren, ijzel of sneeuw beslist een must. Winterbanden kunnen uw remafstand met de helft verkorten. 

Kies voor winterwielen: winterbanden plus velg.

Elke bedrijfswagen is anders. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan originele winterwielen: een set winterbanden die reeds op velgen zijn gemonteerd. Ze zijn speciaal afgestemd op uw bedrijfswagen, presteren optimaal en houden het brandstofverbruik zo laag mogelijk. Mercedes-Benz Originele Winterwielen worden uitgebreid getest en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van ons merk. 

Wissel uw wielen bij een Van ProCenter.

Vertrouw op de expertise van Mercedes-Benz en ga voor uw bandenwissel langs bij een Van ProCenter.  Gespecialiseerde monteurs monteren uw winterbanden deskundig en snel, zodat u niet onnodig tijd verliest.

Nog meer vertrouwen met onze winteraccessoires.

Naast goed presterende winterbanden spelen ook andere onderdelen van uw bedrijfswagen een grote rol als het gaat om uw veiligheid en comfort. Ruitenwisserbladen zijn geen klein detail, maar van cruciaal belang voor een helder zicht onder alle omstandigheden. Ook een voorruit en accu in goede staat, remblokken en waarschuwingssensoren zorgen ervoor dat u op elk winters moment zorgeloos de weg op gaat.

Mercedes-Benz Originele Ruitenwisserbladen.

Zware regen, sneeuw… Onze originele ruitenwisserbladen presteren uitstekend onder alle weersomstandigheden en bij elke snelheid, dankzij de optimale rubbersamenstelling en robuuste materialen.

Mercedes-Benz Originele Remblokken.

Met Originele Remblokken van Mercedes-Benz remt u ook ’s winters snel af. Zelfs bij zware lading en op uitdagend wegdek. Onze remblokken zijn perfect afgestemd op het remsysteem van uw bedrijfswagen.

Mercedes-Benz Originele Waarschuwingssensoren.

Op veiligheidssystemen moet u kunnen rekenen. Ook in de winter. Mercedes-Benz Waarschuwingssensoren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, ze werden perfect afgestemd op uw bedrijfswagen en uitvoerig getest.

Stijlvolle en handige Mercedes-Benz IJskrabber*.

Met deze ijskrabber maakt u snel en veilig uw voorruit ijsvrij. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt van duurzame kunststof. Ga langs voor winterwielen of een Wintercheck bij uw dealer en u krijgt deze ijskrabber* cadeau.

Mercedes-Benz Originele Accu’s voor bestelwagens.

Accu’s voor bestelwagens krijgen het ’s winters hard te verduren. Wilt u altijd vlot starten, ook bij temperaturen onder nul? Ga dan langs bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter voor een Wintercheck. Gespecialiseerde monteurs controleren nauwgezet uw auto, inclusief de staat van uw accu. Moet deze worden vervangen? Dan kunt u rekenen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale prestaties van onze originele accu’s, altijd perfect afgestemd op uw bedrijfswagen.

Welkom voor een Wintercheck bij uw dealer.

U wilt zeker zijn dat uw bedrijfswagen in topconditie verkeert voordat de winter begint? Kom dan op tijd langs voor een Wintercheck. Gespecialiseerde monteurs controleren uw Mercedes-Benz op alle cruciale punten en kunnen belangrijke onderdelen vervangen als u dat wenst. Voorkomen is beter dan herstellen.

*Deze actie is geldig van 3 oktober 2022 tot en met 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt.

Eén Mercedes-Benz IJskrabber per persoon, uitsluitend bij een Wintercheck uitgevoerd door een Mercedes-Benz Van ProCenter.