ServiceCare Maintenance onderhoudspakket | Mercedes-Benz Vans
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Voor een perfect onderhouden en bedrijfszekere bedrijfswagen.

Onderhoud zoals het u uitkomt.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance bevat alles wat u nodig hebt om uw bedrijfswagen in topconditie te houden. Goed onderhoud zorgt immers voor maximale bedrijfszekerheid en voorkomt stilstand en onverwachte reparatiekosten. Met ServiceCare Maintenance verzorgt uw Mercedes-Benz Van ProCenter tijdig alle onderhoudsbeurten conform de fabrieksrichtlijnen. Tevens zijn APK en MobiloVan (24/7 pechhulp) inbegrepen. Zo blijft uw bedrijfswagen in topconditie – iets dat ook nog eens gunstig is voor de inruilwaarde én de uitstraling van uw bedrijf.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance is volledig op uw bedrijfswagen toegesneden en omvat alle services, controles en werkzaamheden die precies aansluiten bij wat nodig is.

Wat is ServiceCare Maintenance.

Het onderhoudspakket ServiceCare Maintenance omvat de reguliere onderhoudsbeurten aan uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Daarbij houden vakkundige Mercedes-Benz technici uw bedrijfswagen in topconditie. Het pakket is tevens inclusief APK en MobiloVan1

Looptijd en kilometrage.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance wordt afgesloten voor een maximale duur of een maximaal kilometrage, met de keuze uit 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten afhankelijk van de looptijd. Na afloop kunt u een nieuw onderhoudspakket afsluiten2.

Voor nieuwe en Certified (tweedehands) bedrijfswagens.

Het onderhoudspakket ServiceCare Maintenance kan op elk willekeurig moment worden afgesloten. Dus niet alleen bij aankoop van uw nieuwe Mercedes-Benz Bedrijfswagen of uw Mercedes-Benz Certified Bedrijfswagen, maar ook op een later tijdstip. Daarbij kiest u zelf de maximale looptijd of het maximale kilometrage, met de keuze uit 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten afhankelijk van de looptijd. Na afloop kunt u een nieuw onderhoudspakket afsluiten2. Met ServiceCare Maintenance voor uw Mercedes-Benz Bedrijfswagens kiest u voor een alles-in-een-pakket voor onderhoud, inclusief APK en MobiloVan1

1 MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie en geldt voor twee jaar na eerste registratie van uw nieuwe bedrijfswagen, zonder enige serviceverplichtingen en voor alle modellen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds voor een jaar verlengd na een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz Van ProCenter, met een maximum van 30 jaar. Bekijk hier de volledige voorwaarden. 

2 De volledige voorwaarden, alsmede informatie over andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.