Mercedes-Benz Service en Onderhoud.

ServiceCare.

Flexibele en langdurige bescherming van uw bestelwagen met de ServiceCare pakketten van Mercedes-Benz. Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud.

APK.

Veiligheid en efficiëntie behoren tot de basisvoorwaarden voor zakelijk succes. Daarbij helpen wij u graag: met de Algemene Periodieke Keuring inclusief uitlaatgasanalyse bij uw Mercedes-Benz dealer.

Airco onderhoud

De Mercedes-Benz Airco Compressor en de Mercedes-Benz Airco Condensor filteren al veel uit de lucht. Met periodiek onderhoud houdt u ze in goede conditie.

Mercedes-Benz Originele Filters

De Mercedes-Benz dealer controleert bij elke beurt uw (interieur)filters en vervangt deze indien nodig.

Vervanging ruitenwissers

Tijdens de wintermaanden hebben uw ruitenwissers het flink voor hun kiezen gehad. Het voorjaar is daarom het uitgelezen moment om ze te laten vervangen. 

Onderhoudstarieven.

Bekijk de onderhoudstarieven per Mercedes-Benz Van.

Terugroepactie

Ten gevolge van een verordening van het Duitse Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) voert Daimler in Europa een verplichte terugroepactie uit voor Mercedes-Benz voertuigen met een dieselmotor. In Europa vallen circa 700.000 voertuigen onder deze terugroepactie, waarvan er 280.000 in Duitsland rijden.

Garantie.

Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen. Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

Handleidingen.

Maak kennis met Mercedes-Benz Vans door middel van interactieve handleidingen.

Digitaal servicerapport.

In het servicerapport legt uw Mercedes-Benz dealer alle uitgevoerde servicewerkzaamheden veilig en nauwkeurig vast.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum