Schadeherstel & Garantie

Mercedes-Benz Repair & Reconnect.

Vertrouw op het beste schadeherstel.

Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect weet u zeker dat ook de schade achter de schade wordt gerepareerd.

Er is altijd kans op elektronische schade, zoals een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden. De Repair & Reconnect experts hebben alle kennis en de juiste specialistische apparatuur om uw Mercedes-Benz weer veilig en betrouwbaar te maken.

De voordelen van Repair & Reconnect.

• Een integrale aanpak om uw bestelwagen weer in topvorm te krijgen.

• Gecertificeerde Repair & Reconnect dealers hebben alle specifieke kennis in huis.

• Er wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen.

• Vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar op onderdelen.

De hoogste standaard in veiligheid.

U wilt op uw bestelwagen kunnen vertrouwen. Wij ook. Daarom is het bij verschillende soorten schade verstandig om op de specialisten van Mercedes-Benz te rekenen. De beste experts doen er alles aan om uw bestelwagen weer in topvorm te krijgen. Ook voor oudere modellen.

Bij schade kunnen wij u helpen met:

  • Grote plaatwerkschade
  • Kleine plaatwerkschade
  • Ruitschade

Onzichtbare schade.

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

Zo spraken we Mo, een taxi-ondernemer uit Amsterdam: “Toen ik na 5 minuten weer naar mijn taxibusje liep, zag ik een parkeerdeukje in de voorbumper. Vervelend, want ik wil altijd dat mijn taxibusje er als nieuw uitziet. Derek, een repair & connect expert, ging op de situatie in: “Wat je niet ziet, is de sensor van de Active Brake Assist. Die zit precies achter de deuk en moet opnieuw worden gekalibreerd. Anders grijpt het systeem niet in wanneer er plotseling een voetganger oversteekt.” Zo kijken we bij Mercedes-Benz net even wat verder. 

 

Alle kennis in huis.

Repair & Reconnect is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. De gecertificeerde dealers hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera’s in huis. We geven nog een situatie uit de praktijk: “Ik zag ineens een klein barstje, midden in mijn voorruit'', vertelt Martijn, zorgvervoerder in Zwolle. ''Kan er nog prima langs kijken maar misschien moet ik het even laten nakijken.”

Willemijn, een repair & reconnect expert: “Zeker doen. Bij een barst in het gezichtsveld heb je namelijk een nieuwe ruit nodig. Voor Active Lane Keeping Assist moet de ruit precies goed gemonteerd en de camera perfect afgesteld worden.”

 

De juiste aanpak.

Bij de gecertificeerde Mercedes-Benz dealers wordt er uitsluitend met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen gewerkt. Er is een groot netwerk van Mercedes-Benz dealers die het Repair & Reconnect label dragen. Een van onze experts, Marcus, geeft een voorbeeld. Laatst was er een scooterrijder schuin tegen de zijkant van de bestelwagen van een klant gereden. Vlak achter het achterwiel. ''Het uitdeuken is het probleem niet. Maar laat de sensor van de Blind Spot Assist ook even door een expert afstellen. De dode hoek-sensor is onmisbaar bij een bestelwagen.''

En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar garantie op onderdelen.

Voor kleine gebruikssporen. 

Krassen, butsen of een steenslag: het is nauwelijks te voorkomen. Daar is Mercedes-Benz SmallRepair voor bedoeld. Dankzij innovatieve reparatietechnieken worden kleine beschadigingen van interieur en exterieur snel en voordelig verholpen - zonder onderdelen te vervangen.

Garantie.

Garantie op nieuwe voertuigen.

De garantie wordt verstrekt door de verkopende nationale organisatie. De garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van het voertuig of, indien dit eerder is, de datum van de eerste kentekenregistratie. Er is geen kilometerbeperking. De garantie op nieuwe voertuigen is een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken en zorgt ervoor dat u de eerste twee jaar goed gedekt bent.

De Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen geldt voor de lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Garantie op occasions.

Als u bij ons een occasion aanschaft, is het voertuig niet alleen grondig door onze experts gecontroleerd, maar in de meeste gevallen ook voorzien van de Mercedes-Benz Europa-garantie met een looptijd van minstens 12 maanden.

Hiermee blijft u ook mobiel als u pech hebt, ongeacht waar in West-Europa u zich op dat moment bevindt. We repareren uw voertuig zonder dat u arbeidsloon en materiaalkosten hoeft te betalen (tot 100.000 km). Ook voor voertuigen met een hogere kilometerstand vergoeden we de loonkosten volledig.