Digitaal servicerapport | Onderhoud | Mercedes-Benz Vans
Twee mannen in werkplaats bij Mercedes-Benz Van

Comfort en veiligheid: het digitale servicerapport.

Digitaal servicerapport.

De onderhoudsgegevens zijn eenvoudig op te vragen.

Het digitale servicerapport1 vervangt het traditionele onderhoudsboekje. In het servicerapport legt uw Mercedes-Benz dealer alle uitgevoerde servicewerkzaamheden veilig en nauwkeurig vast.

Het digitale servicerapport is gedurende het hele leven van de bestelwagen veilig opgeslagen in de centrale Mercedes-Benz database. Op verzoek kan een volledige servicegeschiedenis voor u worden opgesteld.

Meer comfort in het buitenland of als u van werkplaats wisselt.

Ook in het buitenland is toegang mogelijk tot de servicegegevens van uw bestelwagen. Hierdoor kunt u overal snel en professioneel worden geholpen door alle dealers in het Europese dealernetwerk. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat uw digitale servicerapport na werkplaatsbezoek in het buitenland of na het wisselen van werkplaats wordt verwerkt.

Meer waardestabiliteit door bescherming tegen vervalsing.

In het digitale servicerapport worden de kilometerstanden en uitgevoerde servicewerkzaamheden op fraudebestendige wijze gedocumenteerd. Dit zorgt voor een hogere inruilwaarde van uw Mercedes-Benz bestelwagen. Bovendien biedt het digitale servicerapport de koper van een occasion meer zekerheid over de onderhoudsgeschiedenis.

1

Beschikbaar voor bestelwagens sinds oktober 2012.