Winterwielen voor uw bedrijfswagen | Mercedes-Benz

Mercedes-Benz winterwielen. 

Maak uw business wintersafe.

Vind uw dealer

U doet er deze herfst alles aan om uw zaak draaiende te houden. En ook deze winter zal dat één van uw prioriteiten zijn. Bij Mercedes-Benz denken we alvast met u mee. Want wist u dat de herfst een voordelige periode is om winterwielen te bestellen? Met onze originele winterwielen maakt u uw business wintersafe en bereidt u uw zaak voor op een zorgeloze winter. En als u nu al bestelt, geniet u van extra voordelige prijzen.

Winterbanden.

Verzeker uw mobiliteit, de hele winter lang.

 

Winterbanden zorgen voor extra grip, een lager brandstofverbruik en kortere remafstanden op natte wegen. En dat al bij temperaturen onder 7° Celsius. Zo verzekert u zelfs in het koudste en natste seizoen van het jaar uw veiligheid – én de efficiëntie van uw onderneming.
  • Extra grip
  • Een lager brandstofverbruik
  • Kortere remafstanden

 

  

Winterwielen.

Band-velgsets voor extra efficiëntie.

Een set winterwielen bestaat uit winterbanden gemonteerd op bijpassende velgen. Omdat de velgen en banden in onze winterwielensets perfect op elkaar zijn afgestemd, zorgen ze samen voor een betere handling, indrukwekkende remprestaties én een efficiënter brandstofverbruik. Bovendien vindt u in het uitgebreide gamma velgen van Mercedes-Benz Vans alles van stijlvolle designvelgen tot heavy-duty stalen velgen binnen verschillende gewichtsklassen. Zo verzekert u bij de keuze voor een complete wielenset de efficiëntie én de uitstraling van uw bestelwagen – ongeacht het seizoen.

  • Betere remprestaties
  • Een efficiënter brandstofverbruik
  • Stijlvolle, duurzame velgdesigns

Geniet van de gewaarborgde kwaliteit van Mercedes-Benz.

Winterbanden van erkende premium partners.

- Topprestaties in winterse omstandigheden

- Geproduceerd in samenwerking met gerenommeerde bandenfabrikanten

- Altijd perfect afgestemd op uw bestelwagen en uw noden

Mercedes-Benz originele velgen.

 

- Extra duurzaam en bestand tegen corrosie

- Eenvoudig te reinigen

- Beschikbaar in stijlvolle designs en verschillende gewichtsklassen

- Perfect afgestemd op onze banden en rijhulpsystemen

Onze originele winterwielensets worden bij uw Erkend Servicepunt gemonteerd door ervaren technici en volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz Vans. Zo kunnen we garanderen dat de sets voldoen aan de strengste veiligheidseisen, en dat ze perfect samenwerken met de rijhulp- en veiligheidssystemen van uw bestelwagen. 

Mercedes-Benz Tyre Hotel en Tyre Warranty.

Mercedes-Benz Tyre Hotel.

Onze viersterrenservice voor uw banden.

Heeft u uw winterbanden besteld en laten monteren bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans? Dan slaan we uw zomerwielen in optimale omstandigheden op tot u ze weer nodig heeft.

Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Onze gratis bandengarantie.

Band beschadigd? Geen zorgen. Als u uw banden heeft aangekocht én laten monteren bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans is de meeste schade automatisch gedekt. Tot twee jaar lang.

Altijd een aanbod op maat.

Reserveer voor nu uw complete winterwielenset bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans en geniet van de meest voordelige prijzen. Wij zorgen ervoor dat uw winterwielen klaarliggen wanneer u ze nodig heeft.

kies-winterwiel

Zoek uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer.

Ontdek nu de voordelige prijzen bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans.

FAQ winterwielen.