Acties voor de Vito.

Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

*7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving, zowel voorraad als nieuwe productie. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig voor klantorders tussen 01-01-2020 t/m 31-05-2020. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.

Tijdelijk tot €3.000 inruilvoordeel!

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de Vito. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen nog eens €2.000,- inruilvoordeel op uw nieuwe Vito. Op geselecteerde voorraadmodellen van de Vito 111 loopt het inruilvoordeel zelfs op tot €3.000,-.

Wees er vlug bij: deze actie loopt t/m 30 april 2020. Actie is niet geldig in combinatie met de lopende rente-actie van MBFS met actietarief 3,99%. 

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito: nu met extra rentevoordeel. 

U rijdt de nieuwe Vito al vanaf €18.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 30 april 2020 van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito nu extra voordelig in combinatie met ServiceCare.* 

 

* Rentetarief 3,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie bij afname van een ServiceCare product. Minimale financiering € 5.000. Niet geldig op de eVito. Rentetarief zonder ServiceCare 5,99%. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Deze actie loopt tot en met 30 april 2020. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lines en pakketten met actievoordeel.

  1. Line Professional

  2. Line Ambition (bijrijdersstoel)

  3. Line Ambition (bijrijdersbank)

  4. Interieur Comfortpakket

  5. Automaatpakket

  6. Audio- en navigatiepakket

  7. Ladingpakket

  8. Licht- en zichtpakket

  9. Exterieurpakket

  10. Perfect to GO

Accessoire-acties.

Op dit moment zijn er aantrekkelijke acties voor accessoires op de Vito beschikbaar.

Lorem Ipsum