Acties voor de Vito | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Acties voor de Mercedes-Benz Vito.

Ontdek de acties van de Vito.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Vito. Zo krijgt u bijvoorbeeld extra rentevoordeel. Ontdek de acties hier. 

9g-tronic

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen. Nu met 9G-TRONIC automaat voor € 500.*

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen maakt uw rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Tijdelijk is de 9G-TRONIC automaat verkrijgbaar op de Gesloten Bestelwagen voor € 500, waardoor u profiteert van een klantvoordeel van € 1.738. Zo rijdt u uw nieuwste Vito wel heel comfortabel. Neem contact op voor meer informatie. 

vito-actie4

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito: nu met extra rentevoordeel. 

U rijdt de nieuwste Vito al vanaf € 19.180. Daarnaast profiteert u van een extra lage rente van 4.99% op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito nu extra voordelig in combinatie met ServiceCare.** 

 

vito-actie5

Pakketten met actievoordeel.

  1. Comfort Pakket (Bijrijdersstoel)

  2. Comfort Pakket (Bijrijdersbank)

  3. Interieur Comfortpakket

  4. Audio- en Parkeerpakket

  5. Ladingpakket

  6. Licht- en zichtpakket

  7. Exterieurpakket

certified

Certified Occasions acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.

Accessoire-acties.

Ontdek onze aantrekkelijke accessoire-acties.

* Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen met Achterwiel aandrijving facelift vanaf productie juli 2020. Niet geldig op Vito Lease Editions en de Vito Tourer.

** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum