Acties voor de Vito.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Vito. Zo krijgt u extra rentevoordeel. Of geniet u van driedubbel inruilvoordeel bij aankoop van een Vito. Ontdek de acties hier. 

vito-actie-1

Kies nu en rijd tot de herfst op onze rekening*.

 • Tot € 3.000 inruilvoordeel op de Citan en Vito Worker Editie
 • De eerste 3 maanden een gereduceerd tarief, de Mercedes-Benz dealer betaalt vervolgens deze kosten terug
 • Regulier maandbedrag vanaf de 4de maand
 • De dealer informeert graag over alle details van deze actie
 • Van toepassing op een Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter uit voorraad
* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig in combinatie met afname van een voertuig uit voorraad met een Service Care product. U betaalt voor de eerste 3 maanden een gereduceerd tarief (respectievelijk € 69 voor de Citan of € 169 voor de Vito, Sprinter en V-klasse) en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand). Actie geldig van 01/06/2020 tot en met 30/09/2020 voor nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad.  Uiterste registratiedatum van het voertuig op 30/09/2020. Looptijd: 3 + 45 maanden of 3 + 57 maanden. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.). Tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
vito-actie2

Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200 op voorraadmodellen*. Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

*7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving uit voorraad. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.
vito-actie3

Tijdelijk driedubbel inruilvoordeel tot wel € 3.000.

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van dubbel inruilvoordeel op de Vito. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen niet € 1.000, maar € 2.000 inruilvoordeel op uw nieuwe Vito.

Op geselecteerde voorraadmodellen van de Vito 111 profiteert u van driedubbel inruilvoordeel: de premie loopt daar zelfs op tot € 3.000!

Actie is niet geldig in combinatie met de lopende rente-actie van MBFS met actietarief 3.99%. 

vito-actie4

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito: nu met extra rentevoordeel. 

U rijdt de nieuwe Vito al vanaf € 18.990. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito nu extra voordelig in combinatie met ServiceCare*. 

 

* Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie bij afname van een ServiceCare product. Minimale financiering € 5.000. Niet geldig op de eVito. Rentetarief zonder ServiceCare 5,99%. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
vito-actie5

Lines en pakketten met actievoordeel.

 1. Line Professional

 2. Line Ambition (bijrijdersstoel)

 3. Line Ambition (bijrijdersbank)

 4. Interieur Comfortpakket

 5. Automaatpakket

 6. Audio- en navigatiepakket

 7. Ladingpakket

 8. Licht- en zichtpakket

 9. Exterieurpakket

 10. Perfect to GO

Vito-actie6

10% korting op een verzekering.

Profiteer nu van 10% korting in het eerste jaar van een bestelwagenverzekering via Mercedes-Benz Insurance Services. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd vakkundig en goed geholpen wordt bij de afhandeling van schade. Uw auto wordt gerepareerd met originele onderdelen, bij uw vertrouwde dealer. Daarnaast profiteert u onder meer van een gunstige tweede autoregeling.

 

airco-actie

Airco cleaning en onderhoud. Nu met gratis strandlaken*.

Laat nu uw airco controleren! Dan weet u zeker dat u deze zomer het hoofd koel houdt en geen last heeft van nare luchtjes uit de airco. We controleren uw bestelwagen dan meteen gratis op 10 vitale punten én u ontvangt een gratis Mercedes-Benz strandlaken.

Op=Op dus maak snel een afspraak.

*Zolang de voorraad strekt.

Lorem Ipsum