Acties voor de Vito.

Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Pioneer MediaNavigatieSysteem.

High-end 3D navigatie & entertainment.

Zeker als u veel stop & go-werk doet is een goed navigatiesysteem onmisbaar. En als datzelfde systeem - met groot touchscreen - ook nog eens haarscherp geluid levert voor uw smartphone en digitale radio… dan wordt ondernemen nóg leuker.

Navigeren én entertainen

Dat klinkt als de ideale combinatie en dat is het ook: het Pioneer MediaNavigatieSysteem combineert high-end 3D-navigatie, een multifunctioneel entertainmentsysteem, digitale DAB+ radio en een comfortabele telefoonondersteuning in één geïntegreerd systeem. Het extra grote touchscreen van 15,7 cm is supereenvoudig te bedienen en de interne DAB-tuner zorgt ervoor dat de digitale radio - of je eigen playlist - nóg beter klinkt. Dit high-end systeem is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 499,- inclusief montage!

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw bestelwagen. 

Vito Edition ‘Silver, Black of Sport Line’.

De Vito is nu interessanter dan ooit met de Silver, Black of Sport Line. Zo is uw goed uitgeruste werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.

Tijdelijk tot €1.000 inruilvoordeel!

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de Vito. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen nog eens €1.000,- inruilvoordeel op uw nieuwe Vito. Wees er vlug bij: deze actie loopt t/m 31 december.

Lines en pakketten met actievoordeel.

 1. Line Professional

 2. Line Ambition (bijrijdersstoel)

 3. Line Ambition (bijrijdersbank)

 4. Interieur Comfortpakket

 5. Automaatpakket

 6. Audio- en navigatiepakket

 7. Ladingpakket

 8. Licht- en zichtpakket

 9. Exterieurpakket

U rijdt de Vito al vanaf €189,- per maand.

Tijdelijk extra rentevoordeel op de Vito.

U rijdt de nieuwe Vito al vanaf € 18.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 31 december 2019 van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito i.c.m. ServiceCare al vanaf € 189,- per maand*.

Actievoorwaarden:

 • Looptijd: 24 en 36 maanden 1,99% rente in combinatie met een ServiceCare product.
 • Looptijd: 48 maanden 2,99% rente in combinatie met een ServiceCare product.
 • Looptijd: 60 maanden 3,99% rente in combinatie met een ServiceCare product.
 • 4,99% rente exclusief een ServiceCare product (alle looptijden)
 • Minimale financiering: € 5.000,-
 • Deze actie loopt tot en met 31 december 2019.

* Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Proefrit aanvragen

Service acties.

Ontdek onze aantrekkelijke serviceaanbiedingen.

* 7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving, zowel voorraad als nieuwe productie. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig voor klantorders tussen 01-10-2019 en 31-12-2019. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.

Lorem Ipsum