Acties voor de Vito.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Vito. Zo krijgt u extra rentevoordeel. Of geniet u van een gratis automaat bij aankoop van een Vito. Ontdek de acties hier. 

vito-actie2

Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200 op voorraadmodellen.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

9g-tronic

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen. Nu met 9G-TRONIC automaat voor € 500.**

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen maakt uw rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Tijdelijk is de 9G-TRONIC automaat verkrijgbaar op de Gesloten Bestelwagen voor € 500, waardoor u profiteert van een klantvoordeel van € 1.720. Zo rijdt u uw nieuwste Vito wel heel comfortabel. Neem contact op voor meer informatie. 

vito-actie4

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito: nu met extra rentevoordeel. 

U rijdt de nieuwste Vito al vanaf € 18.990. Daarnaast profiteert u van een extra lage rente van 4.99% op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito nu extra voordelig in combinatie met ServiceCare.*** 

 

vito-actie5

Pakketten met actievoordeel.

  1. Comfort Pakket (Bijrijdersstoel)

  2. Comfort Pakket (Bijrijdersbank)

  3. Interieur Comfortpakket

  4. Audio- en Parkeerpakket

  5. Ladingpakket

  6. Licht- en zichtpakket

  7. Exterieurpakket

  8. Perfect to GO

certified

Certified Occasions acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.

Accessoire-acties.

Ontdek onze aantrekkelijke accessoire-acties.

7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving uit voorraad. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.

** Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen met Achterwiel aandrijving facelift vanaf productie juli 2020. Niet geldig op Vito Lease Editions en de Vito Tourer.

*** Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie bij afname van een ServiceCare product. Minimale financiering € 5.000. Niet geldig op de eVito. Rentetarief zonder ServiceCare 5,99%. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum