Acties voor de Vito.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Vito. Zo krijgt u extra rentevoordeel. Of geniet u van driedubbel inruilvoordeel bij aankoop van een Vito. Ontdek de acties hier. 

vito-actie2

Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200 op voorraadmodellen1. Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

9g-tronic

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen. Nu met 9G-TRONIC automaat voor € 4952.

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen maakt uw rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Tijdelijk is de 9G-TRONIC automaat verkrijgbaar op de Gesloten Bestelwagen voor € 495, waardoor u profiteert van een klantvoordeel van € 1.720. Zo rijdt u uw nieuwste Vito wel heel comfortabel. Neem contact op voor meer informatie. 

vito-actie3

Tijdelijk inruilvoordeel tot wel € 2.000.

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van dubbel inruilvoordeel op de Vito. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen niet € 1.000, maar € 2.000 inruilvoordeel op uw nieuwe Vito.

Actie is niet geldig in combinatie met de lopende rente-actie van Mercedes-Benz Financial Services met actietarief 4,99%.

 

Vito111

Ontvang € 3.000 korting op de voorraadmodellen van de Vito 111.

Koopt u een Vito 111 uit voorraad tussen 1 oktober 2020 en 1 januari 2021? Dan ontvangt u tijdelijk € 3.000 korting. Deze actie is geldig wanneer de Vito 111 vóór 1-1-2021 te naam wordt gesteld en is niet geldig in combinatie met overige Vito-acties. 

vito-actie4

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito: nu met extra rentevoordeel. 

U rijdt de nieuwe Vito al vanaf € 18.990. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito nu extra voordelig in combinatie met ServiceCare3

 

power-edition

De Vito POWER Edition: een voordeel van ruim € 2.700.

Mercedes-Benz viert de introductie van de nieuwste Vito met de exclusieve Vito POWER Edition; een exclusieve limited edition op basis van de Vito 119 CDI en de 124 CDI. De nieuwe editie is direct te herkennen aan sportieve designaccenten als de buitenspiegelkappen, de in zwart uitgevoerde spoiler en de speciaal op dit model afgestemde striping. Daarnaast wordt de editie uitgerust met fraaie 18 inch lichtmetalen velgen, optioneel 19 inch velgen. U krijgt maar liefst ruim € 2.700 korting op de adviesprijs van deze editie. Viert u met ons mee? De POWER Edition is nu te bestellen bij de VanPro Centers vanaf € 39.995 (excl. BTW/BPM)4.

vito-actie5

Lines en pakketten met actievoordeel.

  1. Comfort Pakket (Bijrijdersstoel)

  2. Comfort Pakket (Bijrijdersbank)

  3. Interieur Comfortpakket

  4. Audio- en Parkeerpakket

  5. Ladingpakket

  6. Licht- en zichtpakket

  7. Exterieurpakket

  8. Perfect to GO

certified

Certified Occasions acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.

1 7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving uit voorraad. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.

2 Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart tussen 01-10-2020 en 31-12-2020 en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen met Achterwiel aandrijving facelift vanaf productie juli 2020. Niet geldig op Vito Lease Editions en de Vito Tourer.

3 Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie bij afname van een ServiceCare product. Minimale financiering € 5.000. Niet geldig op de eVito. Rentetarief zonder ServiceCare 5,99%. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

4 Zolang de voorraad strekt.

Lorem Ipsum