Acties voor de Vito | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Acties voor de Mercedes-Benz Vito.

Ontdek de acties van de Vito.

9g-tronic

De Vito Gesloten Bestelwagen en Mixto. Nu met 9G-TRONIC automaat voor € 1.250,-.*

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen of Vito Mixto maakt uw rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Tijdelijk is de 9G-TRONIC automaat verkrijgbaar op de Gesloten Bestelwagen 114, 116, 119 of Mixto 124 voor van € 2.568,- voor  € 1.250,-, waardoor u profiteert van een klantvoordeel van € 1.318.  Zo rijdt u uw nieuwste Vito wel heel comfortabel. Neem contact op voor meer informatie. 

* Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart. Uitsluitend geldig voor Vito Gesloten Bestelwagen 114, 116 en 119 en Vito Mixto 124 met achterwielaandrijving. Niet geldig op Vito Lease Editions, Vito Business Solutions en de Vito Tourer.
vito-actie5

Pakketten met actievoordeel.

  1. Comfort Pakket (Bijrijdersstoel)

  2. Comfort Pakket (Bijrijdersbank)

  3. Interieur Comfortpakket

  4. Audio- en Parkeerpakket

  5. Ladingpakket

  6. Licht- en zichtpakket

  7. Exterieurpakket

certified

Overige acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.
Tijdelijk extra voordeel** bij een financiering in combinatie met een verzekering. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kies uw model in de configurator en bereken de maandprijs.

*Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen met Achterwiel aandrijving facelift vanaf productie juli 2020. Niet geldig op Vito Lease Editions en de Vito Tourer.

**Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde voordeel is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afsluiting van een WA / casco verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services.  Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. en Mercedes-Benz Insurance Services Nederland B.V.,  Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT. Aanbod geldig op klantorders t/m  31 Oktober 2022 voor registratie uiterlijk op 31 december 2022