Acties voor de V-Klasse.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz V-Klasse. Zo krijgt u inruilvoordeel. Of ontvangt u bij aankoop van een V-Klasse momenteel een gratis AMG pakket. Ontdek de acties hier. 

vklasse-b2w

Kies nu en rijd tot de herfst op onze rekening*.

  • Tot € 3.000 inruilvoordeel op de Citan en Vito Worker Editie
  • De eerste 3 maanden een gereduceerd tarief, de Mercedes-Benz dealer betaalt vervolgens deze kosten terug
  • Regulier maandbedrag vanaf de 4de maand
  • De dealer informeert graag over alle details van deze actie
  • Van toepassing op een Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter uit voorraad
* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig in combinatie met afname van een voertuig uit voorraad met een Service Care product. U betaalt voor de eerste 3 maanden een gereduceerd tarief (respectievelijk € 69 voor de Citan of € 169 voor de Vito, Sprinter en V-klasse) en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand). Actie geldig van 01/06/2020 tot en met 30/09/2020 voor nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad.  Uiterste registratiedatum van het voertuig op 30/09/2020. Looptijd: 3 + 45 maanden of 3 + 57 maanden. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.). Tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
Vklasse-actie1

Profiteer tijdelijk van € 1.000 inruilvoordeel!

Professionals opgelet! Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de V-Klasse. Levert u een oude bestelwagen in, dan ontvangt u bovenop de waarde van uw bestelwagen nog eens € 1.000 inruilvoordeel* op uw nieuwe V-Klasse.

* Inruilpremie geldt niet op de V-Klasse Lease Editions
Vklasse-actie2

De V-Klasse: nu met gratis AMG pakket!

Profiteer nu van een gratis AMG pakket op geselecteerde voorraad van de V-Klasse. Uw voordeel loopt op tot wel € 3.019*. De combinatie van AMG onderdelen en hoogwaardige details zorgt voor meer sportiviteit en individualiteit. Het AMG pakket bevat onder andere een bumper met geïntegreerde koplampen en grille, 19 inch AMG velgen, interieur AMG sierdelen met carbonlook en zwarte hemelbekleding.

Voor overige componenten en meer informatie over de V-Klasse met gratis AMG pakket, kunt u contact opnemen met uw dealer.

*Deze actie loopt van 01-01-2020 t/m 30-09-2020. De hoogte van de premie hangt af van het AMG pakket. De actie is geldig op fysieke voorraad met AMG pakket (code PS2) en op voertuigen met een productiedatum tot en met februari 2020.
vklasse-actie3

10% korting op een verzekering.

Profiteer nu van 10% korting in het eerste jaar van een bestelwagenverzekering via Mercedes-Benz Insurance Services. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd vakkundig en goed geholpen wordt bij de afhandeling van schade. Uw auto wordt gerepareerd met originele onderdelen, bij uw vertrouwde dealer. Daarnaast profiteert u onder meer van een gunstige tweede autoregeling.

 

airco-actie

Airco cleaning en onderhoud. Nu met gratis strandlaken*.

Laat nu uw airco controleren! Dan weet u zeker dat u deze zomer het hoofd koel houdt en geen last heeft van nare luchtjes uit de airco. We controleren uw bestelwagen dan meteen gratis op 10 vitale punten én u ontvangt een gratis Mercedes-Benz strandlaken.

Op=Op dus maak snel een afspraak.

*Zolang de voorraad strekt.

Lorem Ipsum