Acties voor de eVito.

Rente-actie op de eVito.

Tijdelijk extra rentevoordeel op de eVito.*

 

U rijdt de nieuwe eVito vanaf €41.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 30 april 2020 van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz eVito. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in topconditie.

 

* Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease 3,99%, looptijd maximaal 36 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Minimale financiering: €5.000. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen van Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
De rente-actie is niet combineerbaar met de duurzaamheidspremie.

Duurzaamheidspremie.

Kies nu voor de milieubewuste eVito en geniet van een duurzaamheidspremie tot €2.000,-.* Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u €2.000,- voordeel, op nieuw te bestellen voertuigen ontvangt u €1.000,- voordeel.

*De duurzaamheidspremie is niet te combineren met de rente-actie op de eVito. Deze actie is geldig van 01-01-2020 t/m 30-04-2020.

Lines en pakketten met actievoordeel.

  1. Line Professional

  2. Audio- en navigatiepakket

Lorem Ipsum