Acties voor de eVito.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz eVito. Zo heeft u tijdelijk extra rentevoordeel op de eVito. Of ontvangt u bij aankoop een duurzaamheidspremie. Ontdek de acties hier. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees hier alles over opladen, rijden en subsidies voor elektrische bedrijfswagens.

evito-actie1

Rente-actie op de eVito.

Tijdelijk extra rentevoordeel op de eVito1.

U rijdt de nieuwe eVito vanaf € 41.990. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz eVito. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in topconditie.

 

evito-actie2

Duurzaamheidspremie tot € 2.0002.

Kies nu voor de milieubewuste eVito Gesloten Bestelwagen of Tourer en geniet van een duurzaamheidspremie tot € 2.000. Wanneer u voor een eVito Tourer Long Range kiest, ontvangt u een duurzaamheidspremie tot € 1.500.

certified

Certified Occasions acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.

1 Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease 4,99%, looptijd maximaal 36 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Minimale financiering: € 5.000. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen van Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet combineerbaar met de duurzaamheidspremie.

2 De duurzaamheidspremie is niet te combineren met de rente-actie op de eVito. 

Lorem Ipsum