EQV Acties
Een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Acties voor de EQV.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz EQV. Zo heeft u tijdelijk extra rentevoordeel op de EQV. Ontdek de acties hier. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees hier alles over opladen, rijden en subsidies voor elektrische bedrijfswagens.

renteactie

Extra rentevoordeel op de EQV.*

U rijdt de nieuwe EQV vanaf € 60.590 excl BTW. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz EQV. Zo profiteert u van een extra lage rente op deze elektrische bedrijfswagen.

 

Wallbox

Gratis Wallbox inclusief muurinstallatie t.w.v. € 1.850** (excl. BTW).

Bij aankoop van een EQV ontvangt u tijdelijk een gratis Wallbox inclusief installatie. Deze Wallbox is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en beschikt over een laadvermogen van 22kW, Wifi & 3G, een kabelhouder en een vaste laadkabel van 6 meter. De Wallbox wordt kosteloos op de muur geïnstalleerd met maximaal 15 meter bekabeling, inclusief enkele muur- of vloerboring. Exclusief graafwerkzaamheden en keuring van de installatie. 

* Prijs is excl. BTW en kosten rijklaar maken. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet geldig op de EQV Business Solution en niet in combinatie met de gratis Wallbox.  Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Minimale financiering € 5.000. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

** Niet geldig in combinatie met de EQV Business Solution en niet in combinatie met de rente-actie op de EQV.

Lorem Ipsum