Acties voor de EQV.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz EQV. Zo heeft u tijdelijk extra rentevoordeel op de EQV. Of ontvangt u bij aankoop een duurzaamheidspremie. Ontdek de acties hier. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees hier alles over opladen, rijden en subsidies voor elektrische bedrijfswagens.

renteactie

Extra rentevoordeel op de EQV.*

U rijdt de nieuwe EQV vanaf € 60.590 excl BTW. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz EQV. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in topconditie.

 

Wallbox

Gratis Wallbox inclusief installatie t.w.v. € 1.770** (excl. BTW).

Bij aankoop van een EQV ontvangt u tijdelijk een gratis Wallbox inclusief installatie. Deze Wallbox is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en beschikt over een laadvermogen van 22kW, Wifi & 3G, een kabelhouder en een vaste laadkabel van 6 meter. De Wallbox wordt kosteloos op de muur geïnstalleerd met maximaal 15 meter bekabeling, inclusief enkele muur- of vloerboring. Exclusief graafwerkzaamheden en keuring van de installatie. 

* Prijs is excl. BTW en kosten rijklaar maken. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet geldig op de EQV Business Solution en niet in combinatie met de gratis Wallbox.  Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Minimale financiering € 5.000. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

** De actie is geldig van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Niet geldig in combinatie met de EQV Business Solution en niet in combinatie met de rente-actie op de EQV.

Lorem Ipsum