Acties voor de EQV.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz EQV. Zo heeft u tijdelijk extra rentevoordeel op de eVito. Of ontvangt u bij aankoop een duurzaamheidspremie. Ontdek de acties hier. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees hier alles over opladen, rijden en subsidies voor elektrische bedrijfswagens.

solution

De EQV Business Solution Limited 2020. Weinig bijtelling, véél uitrusting.

Vanaf € 63.336 (excl. BTW/BPM). En u least de Business Solution al vanaf € 6891 per maand.

Wilt u dit jaar nog rijden in de complete, 100% elektrische EQV Business Solution Limited 2020? Heel verstandig, want dan profiteert u de komende jaren nog van de bijtellingsregels van 2020. Zo rijdt u ‘m al vanaf ongeveer € 435 bijtelling per maand. De aanschafprijs is zeer scherp: vanaf € 63.336 (excl. BTW/BPM).  Maar let op: van de EQV Business Solution Limited 2020 is er een gelimiteerd aantal beschikbaar tot 31 december a.s. Hij is verkrijgbaar in twee lengtematen en in vijf fraaie metallic-lakkleuren.

  • Snel rijden met de bijtellingsregels van 2020
  • Aantrekkelijke aanschafprijs en uitgebreide standaarduitrusting
  • Gelimiteerd aantal beschikbaar tot 31 december a.s.
  • 100% elektrisch, 100% duurzaam personenvervoer
renteactie

Extra rentevoordeel Rente-actie op de EQV2.

U rijdt de nieuwe EQV vanaf € 59.990 excl BTW. Daarnaast profiteert u van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz EQV. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in topconditie.

 

Wallbox

Gratis Wallbox inclusief installatie t.w.v. € 1.7703 (excl. BTW).

Bij aankoop van een EQV ontvangt u tijdelijk een gratis Wallbox inclusief installatie. Deze Wallbox is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en beschikt over een laadvermogen van 22kW, Wifi & 3G, een kabelhouder en een vaste laadkabel van 6 meter. De Wallbox wordt kosteloos op de muur geïnstalleerd met maximaal 15 meter bekabeling, inclusief enkele muur- of vloerboring. Exclusief graafwerkzaamheden en keuring van de installatie. 

1 Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie met afname van een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2020. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

2 Prijs is excl. BTW en kosten rijklaar maken. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet geldig op de EQV Business Solution en niet in combinatie met de gratis Wallbox.

3 De actie is geldig van 01-10-2020 t/m 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met de EQV Business Solution en niet in combinatie met de rente-actie op de EQV.

Lorem Ipsum