Ontdek de nieuwste Vito | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Knap werk. De nieuwste Vito.

 

Een nieuwe collega voor alle harde werkers: de nieuwste Vito. Met zijn intelligente rijassistentiesystemen, soepele transmissie en nieuwe connectiviteitsservices maakt de nieuwste Vito elke rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Vakmanschap dat je herkent.

Neem contact op voor meer informatie

De nieuwste Vito: 25 jaar vakmanschap.

 

Het beste van de Vito aangevuld met de nieuwste features maken deze bestelwagen tot een solide partner. De Vito levert al 25 jaar het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten, maar zet op een aantal fronten nog een stap extra.

vernieuwde-vito2

Innovatiever.

De efficiënte 9G-TRONIC automatische transmissie met achterwielaandrijving maakt uw rit soepeler dan ooit. Meer versnellingen en overbrengingen zorgen immers voor een hoger rijcomfort en verbetering in het omzetten van motorvermogen naar tractie. Tel daarbij op de nieuwe generatie dieselmotor conform Euro 6d norm, en u bent klaar voor de toekomst.

vernieuwde-vito1

Veiliger.

Bent u veel onderweg, dan wilt u blind op uw bestelwagen kunnen vertrouwen. De nieuwste Vito denkt met u mee. De Active BrakeAssist en Active DistanceAssist DISTRONIC helpen u en uw lading veilig op de plaats van bestemming aan te komen. Daarnaast zorgen de verbeterde achteruitrijcamera en de digitale binnenspiegel ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

vernieuwde-vito3

Comfortabeler.

Met de nieuwe multimediasystemen met DAB+ en smartphone integratie ontbreekt het u aan niks tijdens uw reis. En met een verbeterd interieur en nieuwe stoelbekleding weet u zeker dat u goed zit. Of u er ook goed bijzit? Jazeker! Lichtmetalen velgen en het nieuwe grilledesign maken het plaatje van de nieuwste Vito helemaal af.

Ontdekt de nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen.

De nieuwste eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Deze geavanceerde eVito is geschikt voor alle soorten gebruik. Bijvoorbeeld een rit door de stad of juist een langere, vaak terugkerende route. Met een beschikbare actieradius tot 280 km (WLTP gecombineerd)*. Ontdek meer over de nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen of stel hem alvast samen in onze configurator.

* Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.