ZIE HET GROOTS | De nieuwe Mercedes-Benz Citan
Modeloverzicht van de Mercedes-Benz Citan.

ZIE HET GROOTS.
De nieuwe Mercedes-Benz Citan.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is compleet nieuw en 100% Mercedes-Benz. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid: hij heeft het allemaal. En met een laadruimte waarin niet één, maar twee europallets passen, is hij net zo ambitieus als u. Kortom, met de nieuwe Citan pakt u alles groots aan.

Ontdek hem hier

Start uw grootse plannen met de nieuwe Citan.

Pictogram Voertuig configureren

Configureer nu.

Helemaal vrijblijvend.
Aan de slag
Pictogram Proefrit boeken

Proefrit?

Stap in.
Reserveer uw proefrit
Pictogram Dealer zoeken

Kom bij ons langs.

Aangenaam kennis te maken.
Zoek uw dealer

De nieuwe Citan maakt het u gemakkelijk.

De nieuwe Citan is een echte Mercedes-Benz. Dankzij het hoogwaardige afwerkte interieur, de comfortabele stoelen en zijn wendbaarheid rijdt u uw volgende klant met een brede glimlach tegemoet. En ja, ook die past in de nieuwe Citan.

Alle comfort voor u en uw lading.

Wie veel onderweg is, verwacht comfort. Met de nieuwe Citan krijgt u een 100% Mercedes-Benz. Voorin het typisch stijlvolle interieur en achterin de lage laaddrempel met een grote breedte, waardoor u makkelijk twee europallets erin laadt.**

Altijd bereikbaar.

Met het MBUX-multimediasysteem bent u altijd slim onderweg. Zo wordt uw route automatisch aangepast naar de huidige verkeerssituatie en kunt u adressen vooraf inplannen.

Maximale veiligheid.

Wie vaak achter het stuur zit, kent het belang van veiligheid. De nieuwe Mercedes-Benz Citan beschikt over zes standaard airbags, actieve rem- en zijwind assistent, ATTENTION ASSIST en nog tal van andere optionele veiligheidsystemen.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
** Bij het beladen van twee europallets kan bij één europallet niet de volledige oppervlakte worden benut.

Lorem Ipsum