Acties voor de Citan | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Acties voor de Mercedes-Benz Citan.

Ontdek de acties van de Sprinter.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz Citan. Zo kunt u gebruik maken van extra rentevoordeel. Ontdek de acties hier.

citan-actie3

De nieuwe Citan: nu met extra rentevoordeel.

Kiest u voor de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen of Tourer? Bijvoorbeeld de standaard rijk uitgeruste Citan Gesloten Bestelwagen PRO of Citan Tourer PRO. Profiteer dan nu van een extra lage rente van 2,99% op een nieuwe Mercedes-Benz Citan in combinatie met een ServiceCare product. Kies bijvoorbeeld voor ServiceCare Complete, het reparatie- en onderhoudpakket met complete dekking. Zonder een ServiceCare pakket geldt er een rente van 3,99%. Met een ServiceCare pakket van Mercedes-Benz profiteert u dus van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in topconditie. Kiezen voor Mercedes-Benz onderhoud loont!

75eu-korting

Ontvang € 750,- korting op aanschaf van een nieuwe Citan met ServiceCare Complete.

Wanneer u voor een nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen of Tourer heeft gekozen, wilt u onbezorgd blijven rijden. Hiervoor is er Mercedes-Benz ServiceCare Complete: uw nieuwe Citan blijft in topconditie en u houdt grip op de kosten. Alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtageonderdelen, zijn gedekt tegen een vast maandbedrag. Wanneer u nu een Citan aanschaft met het ServiceCare Complete pakket, ontvangt u nu € 750,- korting op de prijs van uw voertuig.*

certified

Certified Occasions acties.

Bestelwagens met ervaring. Ontdek de aantrekkelijke acties.

* De korting wordt op voorhand verrekend op de voertuigfactuur.

Lorem Ipsum