Acties Certified occasions | Mercedes-Benz bestelwagens

Acties voor Certified Occasions van Mercedes-Benz.

Nieuw voor uw Certified bestelwagen: ServiceCare Complete of Maintenance.

Een volledig onderhoudspakket voor uw Mercedes-Benz Certified bestelwagen dat wilt u toch ook? Vanaf nu is het mogelijk om bij aanschaf van een Mercedes-Benz Certified voertuig direct een ServiceCare Complete pakket af te sluiten, tot maar liefst 36 maanden of 100.000 km na de eerste registratie van uw bestelwagen1.

Wat is ServiceCare Complete?

ServiceCare Complete is hét reparatie- en onderhoudspakket met complete dekking. Met dit meest uitgebreide pakket is uw bestelwagen altijd inzetbaar en houdt u maximaal grip op de kosten. Alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en het vervangen van slijtageonderdelen, zijn gedekt tegen een vast maandbedrag. Zo bent u verzekerd van:

  • Vervanging van slijtageonderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging etc.)
  • Regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen, ook de airco
  • Verlengde garantie dekt vrijwel alle onderdelen (zoals de motor, versnellingsbak, elektronica etc.)
  • APK en MobiloVan2 (24/7 pechhulp)

Met ServiceCare Complete bent u verzekerd van goed onderhoud tegen een vast bedrag per maand. Heeft u interesse? Uw Mercedes-Benz dealer vertelt u graag meer en maakt voor u een offerte op maat.
 

ServiceCare Maintenance: goed onderhoud voorkomt stilstand.

Naast ServiceCare Complete kunt u ook kiezen voor het ServiceCare Maintenance pakket voor uw Certified bestelwagen. Met ServiceCare Maintenance verzorgt uw Mercedes-Benz Van ProCenter tijdig alle onderhoudsbeurten conform de fabrieksrichtlijnen, APK en MobiloVan (24/7 pechhulp). Zo blijft uw bestelwagen in topconditie en dát is gunstig voor de inruilwaarde. Dit kan op elk willekeurig moment worden afgesloten op gebruikte bestelwagens. De duur van het contract en het aantal kilometers zijn onbeperkt. U kiest zelf voor het aantal onderhoudsbeurten waar u gebruik van wilt maken: 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met een dealer bij u in de buurt.

Het aanbod van ServiceCare Complete geldt alleen voor regulier transport en service inzet. Taxi en/of koeriers inzet of andere aangepaste inzet zijn uitgesloten.

MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, ga naar mercedes-benz.nl/mobilovan.