Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Reserveer een proefrit

Profiteer van een gratis automaat op de voorraadmodellen van de Mercedes-Benz Vito.

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.2001. Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Voordelen van de 7G-TRONIC PLUS volautomaat.

 • Ongekend comfort
 • Maximale veiligheid
 • Lager brandstofgebruik
 • Perfecte krachtoverbrenging
 • Minder slijtage
 • Uitstekende restwaarde

De Vito is standaard al uitgerust met:

 1. ADAPTIVE ESP

 2. ATTENTION ASSIST

 3. Bandenspanningscontrole

 4. Zijwindassistent

 5. Elektrisch bedienbare ramen & centrale vergrendeling met afstandsbediening

 6. Wegrij-assistent

 7. Dynamische onderhoudsinterval ASSYST

 8. MobiloVan 24/7 pechhulp

Stel uw Vito Gesloten Bestelwagen samen.

In de configurator stelt u uw Vito naar eigen wens samen.

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen op voorraad.

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz. Nu met gratis automaat. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in Nederland staan.

Neem contact op.

Voor meer informatie over de Vito neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 - 400 5500 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een proefrit te reserveren.

Extra comfortabele financieringsoplossingen.

Speciaal voor ondernemers hebben wij diverse financieringsoplossingen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een financiering die aansluit bij uw wensen en specifieke situatie.

Vito automaatactie commercial.

 

 

U gaat verder voor uw klanten. Wij gaan verder voor u.

Bij een Mercedes-Benz Vans dealer staat een team van gespecialiseerde service- en verkoopadviseurs voor u klaar. Zij weten wat voor u als ondernemer belangrijk is. Door onze ruime openingstijden, talrijke op- en ombouwmogelijkheden en passend vervangend vervoer zodat uw werk gewoon door kan gaan, maken we het u nog comfortabeler.

7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving uit voorraad. Geldig op V-Klasse uit voorraad, voorgaand model. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.

Lorem Ipsum