Acties.

Sprinter.

De Mercedes-Benz Sprinter nu ook leverbaar met voorwielaandrijving en Mercedes PRO, voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw bestelwagen stelt. Met zijn krachtige motoren en veelzijdigheid is de Sprinter de onbetwiste nummer 1 in zijn segment.

Vito.

Uiteindelijk telt na een werkdag maar één ding: onderaan de streep zwarte cijfers draaien. Om ervoor te zorgen dat u meer overhoudt, is de Vito ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Citan.

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma.

Voordelig APK-tarief.

Voor slechts € 24,75 (excl. BTW)* wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde bestelwagen.

BOOST Magazine.

Lees alles over uw bestelwagen(s), handige tips & tricks én aantrekkelijke aanbiedingen in de nieuwste editie van BOOST Magazine. 

Actievoorwaarden Vans.

De actievoorwaarden van Mercedes-Benz Vans wedstrijden.

* Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.