Acties.

Vito.

Uiteindelijk telt na een werkdag maar één ding: onderaan de streep zwarte cijfers draaien. Om ervoor te zorgen dat u meer overhoudt, is de Vito ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Profiteer van verschillende acties, waaronder nu tijdelijk een gratis automaat. Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Sprinter.

De Mercedes-Benz Sprinter nu ook leverbaar met voorwielaandrijving en Mercedes PRO, voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw bestelwagen stelt. Met zijn krachtige motoren en veelzijdigheid is de Sprinter de onbetwiste nummer 1 in zijn segment.

Citan.

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma.

V-Klasse.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u met uw gezin ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Voordelig APK-tarief.

Voor slechts € 24,75 (excl. BTW)* wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde bestelwagen.

BOOST Magazine.

Lees alles over uw bestelwagen(s), handige tips & tricks én aantrekkelijke aanbiedingen in de nieuwste editie van BOOST Magazine. 

* Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW.
Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum