Acties.

Profiteer t/m 30 april 2019 van extra voordeel op voorraad.

Professionals opgelet! Het beste gereedschap maakt alle verschil.
Kies voor de krachtige en comfortabele Vito of de compacte en veelzijdige Citan en profiteer tijdelijk van een extra laag rente tarief, een hoge inruilpremie en een 7G-TRONIC PLUS volautomaat op de Vito voor maar 695 euro extra.

Sprinter.

De Mercedes-Benz Sprinter nu ook leverbaar met voorwielaandrijving en Mercedes PRO, voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw bestelwagen stelt. Met zijn krachtige motoren en veelzijdigheid is de Sprinter de onbetwiste nummer 1 in zijn segment.

Vito.

Uiteindelijk telt na een werkdag maar één ding: onderaan de streep zwarte cijfers draaien. Om ervoor te zorgen dat u meer overhoudt, is de Vito ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Citan.

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma.

Voordelig APK-tarief.

Voor slechts € 24,75 (excl. BTW)* wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde bestelwagen.

BOOST Magazine.

Lees alles over uw bestelwagen(s), handige tips & tricks én aantrekkelijke aanbiedingen in de nieuwste editie van BOOST Magazine. 

Actievoorwaarden Vans.

De actievoorwaarden van Mercedes-Benz Vans wedstrijden.

* Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.