Bespaar onnodige kosten – zoals al negentig procent van onze klanten.

Verhoog uw rendement met de producten en services van Mercedes PRO connect.1

Bespaar elke week maar liefst twintig procent werktijd.

Begin nu met Mercedes PRO connect en profiteer van meer tijd2 tijdens uw werkdag.

Meer werk in minder tijd verrichten – onze klanten zijn overtuigd.

Onze klanten zijn enthousiast over de meetbare voordelen van Mercedes PRO connect. Profiteer nu ook van een hogere bezettingsgraad en meer betrouwbaarheid van uw wagenpark!3

Uw rittenboek wordt nu automatisch bijgehouden.

Ontdek de voordelen van "Digitaal rittenboek".

Nieuw: Efficiënte rijstijlanalyse.

Maak gebruik van de nieuwe "Rijstijlanalyse" voor een analyse van uw complete wagenpark en permanent lagere energie- en uitvalkosten.

Nu starten en gratis testen!

Maak met onze welkomstaanbieding drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.4

Drie services, één doel: ongeplande stilstandtijden voorkomen.

Ontdek de digitale realtime-diagnose van "Mercedes-Benz Van Uptime"5.

Met hoogspanning verwacht.

Binnenkort voor u in de eVito: "Gedigitaliseerd eVan Management" van Mercedes PRO.

1

Online panel-enquête (12/2018). Van de in totaal 1200 deelnemers aan het onderzoek gaven er 160 aan dat ze Mercedes PRO connect gebruiken en 145 van hen (90,6%) bevestigden dat zij door Mercedes PRO een kostenbesparing hadden.

2

Online panel-enquête (12/2018). Van de in totaal 1200 deelnemers aan het onderzoek gaven er 160 aan dat ze Mercedes PRO connect gebruiken en 153 van hen bevestigden dat zij door Mercedes PRO een kostenbesparing hadden. 105 van de 153 klanten met Mercedes PRO connect (68,6%) gaven aan dat het gebruik van Mercedes PRO connect hen een tijdsbesparing van minstens vijf tot acht uur per week oplevert. Als we uitgaan van een werkweek van vijf dagen van elk acht uur (veertig uur per week), komt dit overeen met twintig procent van de werktijd per week.

3

Online panel Mercedes PRO connect (12/2018). Antwoord op de vraag "Welke concrete, meetbare voordelen levert het gebruik van Mercedes PRO connect u op?"

4

Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Producten die los van de welkomstaanbieding zijn geactiveerd, kunnen afhankelijk van hun individuele looptijd verder worden gebruikt. De desbetreffende looptijden van de welkomstaanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Store. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat u de overige producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moet aanschaffen.

5

"Mercedes-Benz Van Uptime" is naar verwachting vanaf september 2019 in een aantal Europese markten beschikbaar voor de nieuwe Sprinter (modelserie 907 en 910) met communicatiemodule (LTE) voor digitale services.

Mercedes PRO: Een netwerk van services voor uw onderneming.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste werkkrachten van uw onderneming. Daarom werkt Mercedes-Benz Vans elke dag weer aan aantrekkelijke aanbiedingen voor u, van financiering en onderhoud tot en met het dagelijkse bedrijf.

Mercedes PRO1 brengt de voor u relevante aanbiedingen en services bij elkaar op één platform. Ons streven is uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën en deze intelligent in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren. Mercedes PRO start met connectiviteits- en wagenparkservices van Mercedes PRO connect2 en wordt stapsgewijs uitgebreid.

1

Mercedes PRO is beschikbaar in een aantal landen. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort leverbaar voor de Vito, de eVito en de Sprinter. Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

Onze visie.

Onze visie: Innovatieve services die het fundament vormen voor de bedrijfsmodellen van de toekomst.

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Vergemakkelijk het dagelijkse werk van uw wagenparkbeheerder en bestuurder met Mercedes PRO connect1. De professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen verbinden uw onderneming met uw voertuigen en bestuurders, zodat de efficiëntie en productiviteit kunnen worden verhoogd – in de bedrijfsvoering, bij de controle en bij het wagenparkbeheersysteem.
Vereinfachte und optimierte Wartungsplanung
Vereenvoudigde en geoptimaliseerde onderhoudsplanning.
Met behulp van een eenvoudige stoplichtmodel kan aanstaand onderhoud niet meer worden vergeten.
Transparenter Fahrzeugstand
Transparante voertuigstatus.
Overzichtelijke voertuiggegevens kunnen op elk moment worden opgeroepen en helpen bij de operationele planning.
Vermeidung unnötiger Mehrkosten
Geen onnodige extra kosten.
Aanstaand onderhoud wordt efficiënt gepland en het uitvalrisico gereduceerd.
1

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort leverbaar voor de Vito, de eVito en de Sprinter. Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

Een overzicht van onze producten.

Afgestemd op uw behoeften: onze Mercedes PRO connect-meerwaardepakketten. Met de veelzijdige, op wagenpark, voertuig, bestuurder en locatie gebaseerde services kunt u uw arbeidsprocessen efficiënter maken.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de bestanddelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral: veel gemakkelijker maken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

U wilt in uw voertuig gebruikmaken van de innovatieve connectiviteit? Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden evenals alle details op het gebied van Mercedes PRO connect.

Mercedes PRO Portal.

Begin nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

  • Maak uw business sneller en gemakkelijker
  • Behoud het overzicht
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening

Lorem Ipsum