Mercedes PRO | Digitale producten voor uw voertuig

Mercedes PRO: Digitale producten voor uw voertuig.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste werkkrachten van uw onderneming. Met de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO houdt u zicht op uw Mercedes-Benz bestelwagen. Zo hebt u belangrijke informatie en praktische functies van uw voertuig altijd bij de hand. Ons doel daarbij: uw alledaagse werk nog eenvoudiger en efficiënter maken.
Wartungen besser planen

Onderhoudsbeurten beter plannen.

Een eenvoudige stoplichtlogica geeft aan wanneer de volgende onderhoudsbeurt is. Zo ontgaat u niets meer.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Uw voertuig altijd in beeld.

Behoud de controle over de status van uw voertuig, zelfs als u even niet in de buurt bent.
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Onnodige extra kosten voorkomen.

Houd uw voertuig in optimale vorm en plan betrouwbaarder zonder uitvalrisico.

Het aanbod van Mercedes PRO connect in één oogopslag.

Mercedes PRO connect1 maakt de communicatie tussen u en uw voertuig mogelijk en vooral veel gemakkelijker. Kom meer te weten over de veelzijdige producten en hoe u ermee kunt starten. 
1

Mercedes PRO connect is leverbaar voor de Vito, eVito, Sprinter, eSprinter en V-Klasse. Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito contact op met uw dealer. Voor bepaalde modellen kan de communicatiemodule (LTE) tijdelijk beperkt leverbaar zijn. Dit heeft vooral gevolgen voor de Mercedes me en Mercedes PRO connect-services en het noodoproepsysteem (eCall). Voor meer en up-to-date informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum