Geoptimaliseerde ondersteuning.

Maximale inzetbaarheid voor u wagenpark.

Ons aanbod.

Goed gepland onderhoud behoort tot de belangrijkste maatregelen om de rendabiliteit van uw wagenpark te optimaliseren. De producten rondom "Geoptimaliseerde ondersteuning" ondersteunen u bij de tijdige planning van servicewerkzaamheden, reparaties en onderhoudsmaatregelen.

Geoptimaliseerde ondersteuning Basis.

Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsbezoeken alsmede kortere standtijden.

Voertuigdiagnose op afstand en telediagnose

Profiteer van de voordelen van beter planbare onderhoudsbeurten, kortere werkplaatsbezoeken en een verkleind uitvalrisico van uw voertuigen.

Ons aanbod.

Goed gepland onderhoud behoort tot de belangrijkste maatregelen om de rendabiliteit van uw wagenpark te optimaliseren. De producten rondom "Geoptimaliseerde ondersteuning" ondersteunen u bij het tijdig plannen van servicewerkzaamheden, reparaties en onderhoudsmaatregelen.

Geoptimaliseerde ondersteuning Basis.

Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsafspraken en kortere stilstandtijden.

Geoptimaliseerde ondersteuning in gebruik.

Helpt tijd en kosten te besparen.

De bestanddelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de bestanddelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral veel gemakkelijker maken.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum