Geoptimaliseerde ondersteuning.

Maximale inzetbaarheid van uw wagenpark.

Ons aanbod.

Goed gepland onderhoud behoort tot de belangrijkste maatregelen om de rendabiliteit van uw wagenpark te optimaliseren. De producten rondom "Geoptimaliseerde ondersteuning" ondersteunen u bij het tijdig plannen van servicewerkzaamheden, reparaties en onderhoudsmaatregelen.

Geoptimaliseerde ondersteuning Basis.

Profiteer van beter planbare en tijdbesparende werkplaatsafspraken en kortere stilstandtijden.

Geoptimaliseerde ondersteuning toegepast.

Helpt tijd en kosten te besparen.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de onderdelen van Mercedes PRO connect en maak de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen efficiënter.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum