Verbeterde navigatie.

Goede oriëntatie in elke situatie.

Ons aanbod.

Wie overal bekend is, bereikt sneller en ontspannen de bestemming. Met Mercedes PRO connect volgen uw voertuigen altijd de beste route. In het multimediasysteem MBUX beschikt u te allen tijde over relevante en actuele gegevens.

Verbeterde navigatie Basis.1

Kom snel en goed geïnformeerd aan op uw bestemming dankzij de optimale route en actuele kaarten.

 

1

De services van "Verbeterde navigatie" zijn alleen beschikbaar in combinatie met het MBUX-multimediasysteem met 17,8 cm (7 inch) touchscreen en navigatie (of satellietradio voor multimediaservices) of met het MBUX-multimediasysteem met 26 cm (10,25 inch) touchscreen.

Verbeterde navigatie toegepast.

Sneller op uw bestemming met alle nodige informatie.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de onderdelen van Mercedes PRO connect en maak de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen zo efficiënt mogelijk.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum