Efficiënte analyse van rijstijl.

Verhoog de efficiëntie van uw wagenpark met waardevolle gegevens.

Ons aanbod.

De efficiënte inzet van resources betaalt zich uit. Met behulp van Mercedes PRO connect analyseert u waardevolle gegevens als verbruikswaarden en slijtage, zodat u uw optimaliseringspotentieel volledig kunt benutten.

Efficiënte rijstijlanalyse Basis.

Verlaag permanent uw energie- en uitvalkosten en verbeter het rendement door een efficiënte analyse van de rijstijl.

Efficiënte rijstijlanalyse toegepast.

Lagere verbruikskosten en minder uitval.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de onderdelen van Mercedes PRO connect en maak de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen efficiënter dan ooit.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product "Efficiënte rijstijlanalyse Basis" alsmede vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum