Digitale registraties.

Elke rit moeiteloos registreren en documenteren.

Ons aanbod.

Het gebruik van de voertuigen in uw wagenpark volgen en registreren is met Mercedes PRO connect makkelijker dan ooit tevoren. Elke rit wordt geheel automatisch geregistreerd en is beschikbaar in uw Voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO connect App1.

Digitaal rittenbeheer.

Belangrijke gegevens over de voertuigen in uw wagenpark, zoals de afgelegde ritten, snel beschikbaar voor u.2

Digitaal rittenboek.

Ontvang via één druk op de knop een ondertekend PDF-bestand voor uw belastingaangifte3,2.
1

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend vanwege het risico dat de bestuurder wordt afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt. Houd rekening met de wettelijke voorschriften van het land waarin u zich bevindt.

2

Voertuigen met de optie Motorloopregeling (MW1) hebben functionele beperkingen bij de Mercedes PRO connect-services "Digitaal rittenbeheer" en "Digitaal rittenboek". Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

3

Wanneer u het "Digitale rittenboek" voor de fiscale documentatie wilt gebruiken, dient u eerst na te gaan of de vorm en de ter beschikking gestelde informatie voldoen aan de fiscaal-juridische voorschriften van uw plaatselijke belastingdienst.

Digitale registraties bij gebruik.

Belangrijke gegevens met betrekking tot uw wagenpark zijn snel beschikbaar.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de onderdelen van Mercedes PRO connect en maak de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen efficiënter dan ooit.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van de producten "Digitaal rittenbeheer" en "Digitaal rittenboek" alsmede vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum