Mobiel (op)laadmanagement.

Opgeladen aan de start– met aangenaam klimaat.

Ons aanbod.

In het kader van Mercedes PRO connect bieden wij u "Mobiel (op)laadmanagement"1,2 aan, waarmee u vooraf belangrijke informatie ontvangt over het opladen en de klimaatregeling van uw elektrische Mercedes-Benz Van.

Mobiel (op)laadmanagement.1

Houd te allen tijde zicht op acculading en temperatuurregeling.

Intelligent laadmanagement.

Elektrische voertuigen getrapt laten opladen en kosten besparen.2

1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

De service "Intelligent (op)laadmanagement" zal binnenkort voor Duitsland leverbaar zijn. Verdere markten volgen successievelijk. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke dealer (stand januari 2019). Gebruiksvoorwaarde voor de service "Intelligent (op)laadmanagement" is een geschikte stroomvoorziening op de eigen standplaats. De geschikte stroomvoorziening is voorlopig alleen in Duitsland aangeboden. Verdere informatie vindt u via de volgende link: https://www.mercedes-benz.nl/vans/nl/evans.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom meer te weten over de onderdelen van Mercedes PRO connect en maak de communicatie tussen wagenparkbeheerders, bestuurders en voertuigen efficiënter dan ooit.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product "Op afstand bestuurbaar laadmanagement" alsmede vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum