Adapter voor digitale services.

Organiseer uw wagenpark professioneel.

Met de adapter voor digitale services wordt het organisren van uw dagelijkse werk en de analyse van uw wagenpark eenvoudiger. De adapter registreert alle zakelijke ritten en vereenvoudigt de communicatie tussen wagenparkmanager en bestuurder. Bovendien mist u geen onderhoudsmomenten meer, omdat de voertuigmanagementtool noodzakelijke onderhoudsbeurten tijdig meldt. De wagenparkmanager heeft voortdurend overzicht over de positie van de voertuigen uit het wagenpark en kan met behulp van belangrijke informatie over het voertuig ritten snel en flexibel plannen. Alle Mercedes PRO connect-services ondersteunen u bij het beter plannen en coördineren van uw wagenpark. Zo wordt het organiseren van uw wagenpark een stuk eenvoudiger.

Uw voordelen in één oogopslag.

Overzicht over het gehele wagenpark.

Overzicht over het gehele wagenpark.

 
Optimierte Wartungsplanung

Geoptimaliseerde onderhoudsplanning.

 
Effiziente und kurzfristige Planbarkeit von Fahrten

Efficiënt en snel plannen van ritten.

 

Adapter voor digitale services in gebruik.

Organiseer uw wagenpark professioneel.

Inbegrepen services.

  1. Digitaal rittenbeheer

  2. Onderhouds- en reparatiemanagement

  3. Wagenparkcommunicatie

  4. Voertuigstatus

  5. Voertuiglogistiek

1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

Voertuigen met de optie Motorloopregeling (MW1) hebben functionele beperkingen bij de Mercedes PRO connect-services "Digitaal rittenbeheer" en "Digitaal rittenboek". Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

3

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend vanwege het risico dat de bestuurder wordt afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt. Houd rekening met de wettelijke voorschriften van het land waarin u zich bevindt.

4

Afhankelijk van de markt heeft de bestuurder maar liefst drie mogelijkheden om de ritten te categoriseren: als zakelijke rit, als privérit of als woon-werkverkeer.

5

De actuele voertuigpositie kan alleen worden weergegeven als de bestuurder zijn/haar smartphone met de aangesloten Mercedes PRO Adapter heeft verbonden.

6

De positie wordt alleen weergegeven bij het rittype "Zakelijke rit".

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Vito 639 vanaf 11/2010, Vito 447 van 10/2014 t/m 04/2019, Sprinter 906 vanaf 04/2006

Voertuigmanagementtool
Mercedes PRO Adapter-app
Mercedes PRO connect App
Voor gedetailleerde informatie over welke services voor uw voertuig verkrijgbaar zijn, verwijzen we u naar het overzicht van Mercedes PRO connect-services.

Lorem Ipsum