Horecava | Nieuws | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Vans en Horecava 2019.

Iedere branche kent zo zijn eigen uitdagingen. Zeker in de horeca waarbij kwaliteit en presentatie een bovengemiddeld belang dienen. Wij begrijpen echter ook dat smaken verschillen. Daarom hebben wij voor ieder type horecaondernemer een passende bestelwagen. Variërend van een breed scala aan diensten en services tot een uiteenlopend gamma aan op- en inbouwmogelijkheden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende modellen. Of u nu kiest voor de nieuwe Sprinter, de Citan, de V-Klasse, de Vito of de X-Klasse, er is altijd een Mercedes-Benz die aansluit op uw persoonlijke smaak.

Nieuwsgierig wat we u zoal kunnen serveren? Kom dan snel eens langs bij een van onze Van ProCenters voor informatie of advies op maat of bezoek ons op onze stand op de Horecava. Van 7 tot en met 10 januari bent u van harte welkom op stand 09.200. Hier kunt u met eigen ogen zien wat Mercedes-Benz voor u kan betekenen. Een gratis toegangskaart regelt u binnen enkele muisklikken:

PROEF DE TOEKOMST OP DE HORECAVA.

Dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Laat je inspireren van 7 t/m 10 januari 2019 (elke dag geopend van 10.00-18.00 uur) tijdens de 63e Horecava in RAI Amsterdam. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen, volg interactieve workshops en beleef demo's van bekende chef koks. Dit jaar is de beurs nóg groter met veel aandacht voor innovaties en start-ups, spannende en lekkerste wedstrijden. Dit mag je niet missen! Kijk voor meer informatie op www.horecava.nl.