Tot 5000 euro subsidie op een eVan | Mercedes-Benz Vans

Tot 5000 euro subsidie op uw nieuwe elektrische bedrijfswagen.

Als ondernemer kunt u vanaf 15 maart 2021 gebruik maken van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) op uw nieuwe elektrische bedrijfswagen. De subsidie geldt op de aanschaf of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen met voertuigclassificatie N1/N2 (grijs kenteken). De Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen en eSprinter Gesloten Bestelwagen komen in aanmerking voor de nieuwe subsidie.

De hoogte van de subsidie is 10% van de netto prijs van uw nieuwe elektrische bedrijfswagen, met een maximum tot 5000 euro. In combinatie met deze steun kunt u ook nog fiscale regelingen aanspreken, zoals de milieu-investeringsaftrek. Zo onderneemt u duurzaam en profiteer u tegelijkertijd van fiscale voordelen.

Voorwaarden nieuwe aanschafsubsidie.

  • Uw koop- of leaseovereenkomst is afgesloten na 1 januari 2021.
  • Als u de subsidie aanvraagt staat de elektrische bedrijfswagen nog niet op uw naam geregistreerd.
  • U ontvangt 10% subsidie op de nettoprijs, tot een maximum van 5000 euro.
  • Alleen voor elektrische bedrijfswagens met voertuigclassificatie N1/N2 (grijs kenteken). Onze EQV en eVito Tourer komen alleen voor subsidie in aanmerking nadat ze zijn gekeurd naar N1.
  • Uw nieuwe bedrijfswagen moet tenminste 3 jaar op uw naam blijven staan.

Kijk voor meer informatie over de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) regeling op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook in het Algemeen Dagblad leest u meer over deze nieuwe subsidie voor elektrische bedrijfswagens.

Kies voor een Mercedes-Benz eVan.

Heeft u interesse in een nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen of eSprinter Gesloten Bestelwagen als uw nieuwe bedrijfswagen? Neem dan contact op met uw dealer voor meer informatie over de subsidieregeling.

Subsidies voor elektrische bedrijfswagens op een rij.

De Nederlandse overheid moedigt elektrisch rijden aan. Niet alleen met belastingvoordelen en subsidies voor elektrische auto’s. Ook elektrische bedrijfswagens (tot 3.500 kg toelaatbaar totaalgewicht) komen in aanmerking voor fiscale voordelen. Bijvoorbeeld de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de milieu-investeringsaftrek (MIA). Ontdek of deze subsidies voor uw onderneming van toepassing zijn.

Lorem Ipsum