Ontdek de taxibussen | Mercedes-Benz Bedrijfswagens
V-Klasse taxi in avond bij glazen gebouw

Mercedes-Benz taxibussen.

Bent u als ondernemer op zoek naar een geschikte taxibus voor personenvervoer? Ontdek dan onze verschillende modellen die perfect zijn als taxibus. Bijvoorbeeld de elektrisch aangedreven eVito Tourer of de luxe uitgeruste EQV. Of kies voor een Sprinter Tourer, Vito Tourer of V-Klasse. Ontdek alle specificaties en voordelen.

Elektrische personenbus als taxi.

In Nederland gaan diverse taxi-standplaatsen versneld naar zero-emission. Bijvoorbeeld de taxistandplaats op Schiphol en de Zuidas. Dat betekent dat u daar alleen met een elektrische auto uw werk kunt doen. Kiest u voor een elektrische personenbus als taxi, dan onderneemt u duurzaam.

Binnen het personenvervoersegment bieden wij u twee elektrische modellen: de eVito Tourer en de EQV. Deze ruime elektrische bedrijfswagens, met hun krachtige elektromotoren, zijn de perfecte partners voor groepsvervoer over langere afstanden. Ontdek de specificaties en voordelen van de eVito Tourer en EQV.

Taxi-aanbod Mercedes-Benz. 

Wij zorgen er met onze modellen voor dat uw passagiers hun bestemming comfortabel bereiken. De Mercedes-Benz Vito, V-Klasse en Sprinter voldoen gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw taxibus stelt. Met hun krachtige motoren en veelzijdigheid zijn de Vito, V-Klasse en Sprinter de onbetwiste nummer 1 binnen het groepsvervoersegment. Of bekijk het volledige taxi-aanbod van Mercedes-Benz en ontdek onze 100% elektrische modellen. Zo onderneemt u duurzaam en bent u klaar voor de toekomst.

eVito Tourer taxibus.

De eVito Tourer is een elektrische bedrijfswagen die zeer geschikt is als taxibus voor ritten binnen én buiten de stad. Met een actieradius tot 360 km rijdt u veel ritten achter elkaar, zonder dat u tussentijds moet opladen. Moet u toch opladen? Dat kan snel: in 45 minuten van 0 tot 80%. De voordelen op een rij:

  • Actieradius tot 360 km*, geschikt voor ritten binnen en buiten de stad
  • 8 zitplaatsen voor passagiers en 1 bestuurder
  • Veel stoelindelingen mogelijk, bijvoorbeeld 2+2+2+3
  • Snel opladen: in 45 minuten van 0 naar 80%
  • Luxe interieur met comfortabele leren stoelen

EQV taxibus.

Met de EQV beleeft u buitengewoon rijplezier en geniet u van een superieur aantrekkelijk design. De EQV is perfect als luxe taxibus voor ritten binnen én buiten de stad. Met een actieradius tot 355 km brengt u verschillende groepen snel naar de gewenste locatie, zonder tussentijds op te laden. De voordelen op een rij:

  • Actieradius tot 355 km**, geschikt voor ritten binnen en buiten de stad
  • 7 zitplaatsen voor passagiers en 1 bestuurder
  • Verschillende stoelindelingen mogelijk, bijvoorbeeld 2+3+3 indeling
  • Snel opladen: in 45 minuten van 0 naar 80%
  • Genoeg laadruimte voor uw bagage

Meer weten over Mercedes-Benz personenvervoer.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor vragen of een offerte op maat. Wij denken graag met u mee over de beste vervoersoplossing voor uw bedrijf.
* Vermelde bedragen zijn excl. BTW. Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V.. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Operationele Lease en alleen geldig bij afname van Service Care Complete. Het genoemde maandtarief is gebaseerd op de in de matrix genoemde looptijden en kilometers per jaar. Genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen en geldig tot 30 september 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer
** De actieradius (WLTP) werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.