Mobile Fleet Service I Fleetklanten | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz Mobile Fleet Service

Direct service ter plekke.

Mercedes-Benz Mobile Fleet Service.

Verlies geen tijd met het naar de werkplaats brengen van een van uw bestelwagens of andere voertuigen uit uw wagenpark: laat de service naar u toe komen!

De Mercedes-Benz Mobile Fleet Service1 voor bestelwagens is speciaal in het leven geroepen om hoogwaardige service voor uw voertuigen nog comfortabeler te maken. En wel ter plekke, op uw eigen bedrijfsterrein. De Mercedes-Benz Mobile Fleet Service richt zich volledig op u. Niet omgekeerd.

Uw voordelen in één oogopslag:

  • Een groot deel van de services die door officiële Mercedes-Benz dealers worden verleend (bijv. Service A en B inclusief extra werkzaamheden, bandenwissel en voertuigcheck2) kan nu worden uitgevoerd op een locatie die voor u handig is.
  • U bespaart de tijd die het zou kosten om uw voertuig naar de garage te brengen.
  • U ontvangt service in de vertrouwde hoge Mercedes-Benz kwaliteit en volgens de instructies van de fabrikant.
  • Onze specialisten brengen alle benodigde apparatuur en gereedschap mee.
  • We gebruiken Mercedes-Benz Originele Onderdelen, die bekend staan om hun betrouwbaarheid, veiligheid en lange levensduur en die perfect zijn afgestemd op uw voertuig.

Profiteer van onze Mercedes-Benz Mobile Fleet Service en concentreer u volledig op uw bedrijf, terwijl onze servicespecialisten zich met uw voertuig bezighouden.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met een van de deelnemende Mercedes-Benz dealers.
1

Dit aanbod geldt uitsluitend voor Mercedes-Benz bestelwagens. De betreffende service wordt uitgevoerd tegen de gebruikelijke tarieven en prijzen voor onderdelen die door deelnemende Mercedes-Benz dealers in rekening worden gebracht. Mercedes-Benz Mobile Fleet Service is tot op een afstand van xxx kilometer van uw deelnemende Mercedes-Benz dealer beschikbaar. Voor de betreffende service gelden de openingstijden van de deelnemende Mercedes-Benz dealers. De meerprijs voor de voorrijkosten voor Mobile Fleet Services naar uw locatie worden per geval met de deelnemende Mercedes-Benz dealer overeengekomen. Mercedes-Benz behoudt zich het recht voor fouten en wijzigingen, met inbegrip van de inhoud van de aangeboden service en de gebruiksvoorwaarden, zonder vooraankondiging te wijzigen.

2

Een volledige lijst van de beschikbare services is verkrijgbaar bij de deelnemende Mercedes-Benz dealers.