Fleetklanten I Klantoplossingen | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz fleetklanten

Mercedes-Benz fleetklanten.

Perfect afgestemd op uw behoeften: de Mercedes-Benz modellen en servicecomponenten.

Waar u zakelijk gezien ook heen wilt, de Mercedes-Benz bestelwagens helpen u vooruit. Bovendien ondersteunen wij u op uw weg naar succes met persoonlijke services, afgestemd op de omvang en de taken van uw wagenpark.

Producten.

Uw ambitie om uw werk elke dag perfect uit te voeren, is onze motivatie. Om uw zaken te laten slagen, hebt u sterke partners nodig: of dat nu de wendbare stadsbestelwagen Citan is, het professionele multitalent Vito, de functionele X-Klasse die ook ruw terrein aankan, de stijlvolle en comfortabele V-Klasse of de veelzijdige klassieker Sprinter – met een Mercedes-Benz hebt u een voertuig aan uw zijde dat altijd paraat is en waarop u kunt rekenen, zodat u zich volledig op uw werk kunt richten.

Service en mobiliteit.

U profiteert van complete zorg voor uw Mercedes-Benz wagenpark volgens uw wensen. Daartoe behoren preventieve services voor reparaties, snelle hulp bij pech, onderhoud en verzorging in Mercedes-Benz kwaliteit. Onze specialisten staan niet alleen in de werkplaats voor u klaar, maar overal waar u hen nodig hebt.

 

Partnerschap.

Met het dichtste distributienetwerk van Europa – alleen in Duitsland al zo'n 1200 verkooppunten en servicewerkplaatsen – staan wij te allen tijde klaar voor u en uw wagenpark. Wanneer en waar u ons ook maar nodig hebt.