Mercedes-Benz Vans: brancheoplossingen voor uw bestelwagen

Mercedes-Benz brancheoplossingen.

Vind de optimale op- of ombouw voor uw Sprinter, Vito, Citan of uw X-Klasse. 

Met onze Mercedes-Benz brancheoplossingen bieden wij u basisvoertuigen voor commercieel gebruik aan die u geheel naar eigen inzicht kunt configureren.

Onze Vans worden precies zo aangepast zoals u dat wenst. Samen met gecertificeerde en gekeurde carrosseriebouwers rusten wij de voertuigen uit voor talloze branches – van de bouwsector en de logistiek tot en met de handel en eGrocery. Bij ons vindt u gegarandeerd uw optimale brancheoplossing. 

De passende oplossing voor elke wens.

Oplossingen af fabriek.

Met onze Mercedes-Benz VanSolution Partners bieden we u bijzonder populaire productoplossingen rechtstreeks af fabriek aan. U profiteert hierbij van onze jarenlange ervaring en samenwerking met onze Mercedes-Benz VanSolution Partners. U kunt een eersteklas totaalservice verwachten: wanneer u uw voertuig bestelt met een op- of ombouwoplossing, biedt een van onze contactpersonen u uitgebreide ondersteuning – van het advies over en de configuratie van uw Van tot en met de levering en de facturering ervan, met inzichtelijke kosten en alles uit één hand.

Partneroplossingen.

In samenwerking met talloze carrosseriebouwers bieden wij u diverse op- of ombouwoplossingen in een opdracht met twee facturen als zogenoemde partneroplossingen aan. De carrosseriebouwers gebruiken het gewenste Mercedes-Benz basisvoertuig om het naar uw wensen om te bouwen. Ze worden daarvoor in het kader van een intensieve samenwerking op de gebieden kwaliteit, verkoop, techniek en aftersales-services door Mercedes-Benz Vans gekeurd en als "Mercedes-Benz VanPartner" gecertificeerd. 

Alle branches in één oogopslag.