De EQT: de elektrische premium compact Van
Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz EQT. De elektrische T-klasse met een sportief karakter, flexibele binnenruimte en een hoogwaardig afgewerkt interieur.

Elektrisch, compact en compleet. Ontdek de nieuwe EQT.

Na het succes van de Citan verrast Mercedes-Benz opnieuw met de EQT. Deze biedt alle praktische kwaliteiten van de T-Klasse met daarnaast de voordelen van elektrisch rijden. 

 

De Concept EQT gaf al een goede indruk van het uiteindelijke productiemodel: sportief en aantrekkelijk, met een ruime en flexibele binnenruimte. Dat merkt u meteen aan de handige schuifdeuren die gemakkelijk toegang bieden tot een hoogwaardig afgewerkt interieur. Van de premium uitstraling tot de veiligheid en connectiviteit: aan alles herkent u de klasse van Mercedes-Benz. 

 

De EQT introduceert bovendien heel wat extra mogelijkheden op het gebied van design en comfort – uniek in de klasse van compacte Vans voor professionele en particuliere klanten.  

 

Meld u aan en u ontvangt als een van de eersten het laatste nieuws over de EQT. 

   
  

Wij, Mercedes-Benz Nederland B.V., gebruiken uw hier verstrekte gegevens uitsluitend om u te benaderen in het kader van uw aanvraag. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden en verstrekken deze niet aan derden.